Šta je novo?

Saros

• Začetnik teme Začetnik teme Cvax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Cvax

Slavan
Učlanjen(a)
29.04.2022
Poena
245

Saros is an upcoming action game developed by Housemarque and published by Sony Interactive Entertainment. The game is set to be released on March 20, 2026 for the PlayStation 5.

30. april 2026.

Reutrnal sam kupio i ostavio posle par sati 'igrtanja". Ovo iako je isti studio i recept deluje zanimljivije, i dacu sansu jos jednom jer vizuelno izgleda spektakularno.

Brutalno dobro izgleda. 😍
Gameplay deluje kao Returnal 2, ali sa drugačijom atmosferom i više likova. Izgleda da ovaj novi protagonista nije sam na planeti kao što je bila Selene. Baš se radujem i jedva čekam da izađe.

Deluje mi da ce postojanje stita omoguciti jos vece ludilo nego u Returnalu

Danas su organizovali za novinare i youtubere obilazak Housemark studija i 3h igranja.
Ima dosta klipova da se nađe, evo jednog :

Nisam nikad igrao Returnal, onako sa jutjuba nije po mojem meraku, mada...
Sad može se uzme za jeftine pare

Meni je Returnal medju najboljim igrama ove generacije. Bicu jako razoracan ako Saros ne bude bio.
Uzeo sam deluxe.

Bas dobro izgleda na Prou

Počeo preload (83,5GB)

stavi u spoiler, za nas koji igramo trenutno, ne treba mi ceo rasplet jer sam tek u drugom biomu

PS.
Odlična je igra 💣

Fenomenalan je Saros, ugrabih 3 sata, pobedih prvog bossa i idem u drugi biom. Istina je da je lakši nego Returnal. Izgleda prelpo! Za sad lepo balansira priču i likove kroz par cutscenes (u 30fps🤮) i kroz okruženje i atmosferu. Lep balans između onog što su radili u Returnal i smaračkog Sony pripovedanja, i nadam se da će tako i da ostane. Zvuk je takođe brutalno dobar!

Noćas sam zaglavio do 4 ujutru, dok konačno nisam prešao drugog boss-a. Možda je samo do mene, ali dosta je teži nego prvi.
Sad se otključali i modifajeri, postaje još zanimljivije.

Definitivno igra koja postaje bolja i bolja kako je više igraš.

Možda je samo do mene, ali dosta je teži nego prvi.
I ja sam kod njega ginuo vise puta dok nisam provalio taktiku. Ginuo sam i kod sledeceg.

jel je ovo troll ili je stvarno toliko smece od price?
Bilo bi lepo da udaris spoiler tag jer si mi upravo pokvario ugodjaj u igri. Hteo bih pricu da otkrijem sam, a ne da mi je spoiluje random lik sa bench foruma.
Znam da je Kuzma igri u SK smanjio ocenu za 10 "jer je woke", ali odavno me ne zanima sta taj covek ima da kaze, cak sam i SK podcast prestao da pratim zbog njega.

I ja sam kod njega ginuo vise puta dok nisam provalio taktiku. Ginuo sam i kod sledeceg.

E za divno cudo, treceg bosa sam presao iz prvog pokusaja.
Mnogo mi je lakse da igram sad kad imam grappling hook. Sa tim igra dobija jos na brzini, podseca me na Doom 2016 i Doom Eternal.

Sinoc sam uradio full run prva tri bioma, oko 2h igranja ukupno bez da zaginem. Cak nisam iskoristio ni second chance.
Ali mrzelo me da krecem cetvrti biom pa sam otisao da potrosim poene za upgrade. Nakupilo se ravno 30k od prva tri 🙂

Danas krecem cetvrti

1000014226.webp

Free SAROS PSN avatars by redeeming code below

Americas | BN5Q-7B28-G7ND
Europe/Australia | QLD2-2HD4-4NA2
Asia | T23N-MDCL-569D
Korea | ED22-899Q-69JN
Japan | HEKJ-925F-XG3M

Oglasila se i Saudijska Arabija da su spojleri fejk i da je Saros dostupan i u njihovoj zemlji 🤣🤣
Ali ipak pažljivo kolege, možda ste osetljiviji i od moralnih standarda SA, nikad se ne zna!

Nazad
Vrh Dno