Ima li iko iskustva i sta mislite od I7 3820?
Momci pitam Vas samo iz razloga sto sam gledao prethodnu temu. Vec imam I7 3820 i digao sam ga na 4.8 ghz. Stabilno radi i na 5 bez problema ali nema potrebe da ga opterecujem. Temperatura u idle rezimu ne ide preko 45 stepeni i radi ko svajcarski sat. Inace cak vam za ovakav clock ne treba neko specijalno hladjenje da bi radio stabilno. Ako mene pitate ja ga toplo preporucujem. Terao sam do sada I7 2600k i dobar je. Njega sam terao na 4.8 bez problema ali ali je imao extravagantnu temperaturu. I7 3820 radi na temperaturi i do 15 stepeni manjoj.
Cisto me je interesovalo sta mislite i da li je iko probao ovako nesto pa da vidim dal je to meni upala dobra serija ovih procesora. Istina je da je mnozioc/lac 43 al i nije mnogo bitan.
A na kom naponu ti radi cpu na 4.8?
Ne teram ga ja na 1.5. Nemam ja potrebe za takvim stvarima. To je samo probano da li ce stabilno raditi sistem na toj voltazi. Sto bi se reklo moze lepo da se potera.
I mene interesuje 3dmark 11, da vidimo da li bustuje rezultat na x79 čipsetu i sa 4 jezgra. I ajde ako te ne mrzi popuni lepo u profilu "moja mašina", mnogo brže može i da se pomogne i da se uporede rezultati.
@Tyler, a jel te ne mrzi mozda ti da izvrtis jedan Vantage, mnogo me interesuje rezultat GTX570 na x79 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari