Stigao HD media pleyer
nije WD već Samtec....
Evo ovako informacije iz prve ruke:
Samtec je kineska naravno firma koja je u poslu sa jednom našom firmom da ne reklamiram...Ovaj uređaj je pravljen direktno za naše tržište tj.firmware je posebno rađen za našu zemlju...naši pošalju zahteve a kinezi odrade.Što se tiče MKV fajlova biće moguće puštati sa sledećim firmw.a do tad kako mi je čovek objasnio moguće je puštati te fajlove preko kompa.Ali to još nisam shvatio kako...malo da uđem u štos pa ću videti
U uređaj staje jedan sATA HDD tako da nema zezanja sa externim...
,direktno se konektuje na net i komp a ko želi može i bežično da se konektije uz pomoć naravno dodatne opreme
...Po meni fina kombinacija mogućnosti
Evo nekih specifikacija:
Interface-SATA//USB 2.0 & 10/100 ;bps LAN
USB rear host-USB 2.0 Wi-Fi/WLAN ready
Data transfer rate- 480Mbps/100Mbps
Dimensions- W203xH51xD185
Operating sistem- Win 2000/XP/Vista,MacOS 10x and above
Inače uređaj je baziran na Linoxu
Ovo sam uzeo iz čiste radoznalosti jer već posedujem uređaj iz kinesko/nečije produkcije u pitanju je GPS uređaj i jaaaaako sam zadovoljan...tako da me prosto zanima kako će sve to funkcionisati.
Evo ovako informacije iz prve ruke:
Samtec je kineska naravno firma koja je u poslu sa jednom našom firmom da ne reklamiram...Ovaj uređaj je pravljen direktno za naše tržište tj.firmware je posebno rađen za našu zemlju...naši pošalju zahteve a kinezi odrade.Što se tiče MKV fajlova biće moguće puštati sa sledećim firmw.a do tad kako mi je čovek objasnio moguće je puštati te fajlove preko kompa.Ali to još nisam shvatio kako...malo da uđem u štos pa ću videti
U uređaj staje jedan sATA HDD tako da nema zezanja sa externim...
Evo nekih specifikacija:
Interface-SATA//USB 2.0 & 10/100 ;bps LAN
USB rear host-USB 2.0 Wi-Fi/WLAN ready
Data transfer rate- 480Mbps/100Mbps
Dimensions- W203xH51xD185
Operating sistem- Win 2000/XP/Vista,MacOS 10x and above
Inače uređaj je baziran na Linoxu
Ovo sam uzeo iz čiste radoznalosti jer već posedujem uređaj iz kinesko/nečije produkcije u pitanju je GPS uređaj i jaaaaako sam zadovoljan...tako da me prosto zanima kako će sve to funkcionisati.