Dap, ne verujem da me naručivanje s nekog kineskog sajta može mnogo jeftinije izaći?^^
Jel to ovaj USB OTG kabal: http://www.supermarketic.com/USB-OT...alaxy tab&category_id=0&description=1&model=1 ?
A HDMI nema kod nas ?
Imam SGT 10,1 model GT-7510 only Wifi
Kupio sam USB Connector original Samsungov u Usa i kad ga priključim na tablet pa dodam usb stick od 8gb iako je fat32 kako zahteva pokazuje mi obaveštenje da je memorija mozda ostećena i ne prepoznaje mi usb. Ima li neko pojma kako to da rešim? :sceptic:
^^
Jel to ovaj USB OTG kabal: http://www.supermarketic.com/USB-OT...alaxy tab&category_id=0&description=1&model=1 ?
A HDMI nema kod nas ?
To jeste, daleko je Kina![]()
Gizmo brate pomagaj! Sta treba da radim da bi mi OTG adapter (isti kao taj na slici) radio?
Naravno narucio sam sa linka koji sam postavio racunajuci da ce mi stici sutradan. Ali nemaju na stanju pa sam cekao i cekao a sad je proslo vise od dve nedelje. Bolje da sam porucio iz kine... preko koga sa foruma je najbolje da porucim ?
Mislim da treba da imas kernel koji podrzava usb.
Jel imaš usb sa nekom lampicom koja svetli kada se uključi? Iz koje aplikacije pokušavaš da otvoriš usb? U Root exploreru treba da imaš folder koji se zove "usbdrive". Takođe iz File Manager HD aplikacije treba da vidiš sadržaj USB-a u polju Storage. Prvo vidi jel OTG uopšte prepoznaje USB, da li svetli - ako ne, onda verovatno imaš neispravan OTG adapter.
Alexa021![]()
Aleksa021 je zaista korektan, preko njega sam narucio OTG
Pozdrav ljudi.
Imam GT-P7500 3G sa Telenora. Neko vece sam pokusavao da odradim root na njemu i izgleda da sam to odradio polovicno. Naime kada sam mu stavio CWM i kada se udje u recovery mod slika na tabletu pocne da skace pa hocu da vratim na originalni Telenor :-( Dok sam tablet radi OK. U predhodnim postovima vidim da ste pricali o verziji firmware-a za Telenor pa me interesuje da li ste je nasli tj. da li znate koja je oznaka? Kopcao sam ga na KIES i tamo stoji PDA: KL1, PHONE: KL3, CSC: KK4 ali sam ga kopcao tek posto sam udaradio ovaj polovicni root pa se pitam da li su ovo kodovi za originalni flash ili sam ih root-vanjem prekucao nekako?
Ako neko od korisnika ko se razume u tematiku moze da pomogne bio bi mu zahvalan ;-)
Hmmm poslao sam mu poruku pre dva dana i josh se nejavlja...
Da napomenem product code koji sam skinu preko check fus-a je GT-P7500UWDXEU. Koji je kod tebe product code da skinem pa da probam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari