Šta je novo?

Samsungov Galaxy Tab 10.1 i 8.9

MX Player?

Imam Galaxy Tab 10.1V kupljen u VIPu i jutros mi stigao OTA update na 3.2. :banana:
Prijatno iznenađenje, ni 3.1 se nisam previše nadao, a kamoli 3.2

Takođe koristim Dice i MX playere, ali ni oni ne mogu da pokrenu 720p većeg bitratea :(

Ima li kod nas da se uzmu adapteri za HDMI i ženski USB?

edit:
nađoh USB u sve za mob :)

Poslednja izmena:
Da narucis iz kine kad se sve sabere nebi te izaslo jeftinije, samo skuplje... Ajde ako negde naletish na HDMI podeli sa nama.

Ok ali cekas barem dve nedelje :p

Da vas priupitam nesto...Moze li se na ovim tabletima menjati pozicija funkcionalnih tastera (virtualnih)? :)

Imam SGT 10,1 model GT-7510 only Wifi
Kupio sam USB Connector original Samsungov u Usa i kad ga priključim na tablet pa dodam usb stick od 8gb iako je fat32 kako zahteva pokazuje mi obaveštenje da je memorija mozda ostećena i ne prepoznaje mi usb. Ima li neko pojma kako to da rešim? :sceptic:

Pojavio mi se slican problem, upravo mi je stigao GALAXY Tab OTG Connection 5+1 in 1 i nista se ne desava. Bodem USB nista probam SD nista sa manje GB sa vise GB nista ne prijavljuje ...bem ti tablet! :((

Gizmo brate pomagaj! Sta treba da radim da bi mi OTG adapter (isti kao taj na slici) radio?

Jel imao neko priliku da koristi anti fingerprint folije na 10.1 ili 8.9 tabu? Razmišljam se da poručim tako nešto, stvarno me smara više da stalno brišem ekran. Na dnevnoj svetlosti je još gore, efekat masnog ekrana je izražen 300%.

To jeste, daleko je Kina :D

Naravno narucio sam sa linka koji sam postavio racunajuci da ce mi stici sutradan. Ali nemaju na stanju pa sam cekao i cekao a sad je proslo vise od dve nedelje. Bolje da sam porucio iz kine... preko koga sa foruma je najbolje da porucim ?

Jel imaš usb sa nekom lampicom koja svetli kada se uključi? Iz koje aplikacije pokušavaš da otvoriš usb? U Root exploreru treba da imaš folder koji se zove "usbdrive". Takođe iz File Manager HD aplikacije treba da vidiš sadržaj USB-a u polju Storage. Prvo vidi jel OTG uopšte prepoznaje USB, da li svetli - ako ne, onda verovatno imaš neispravan OTG adapter.

Jel imaš usb sa nekom lampicom koja svetli kada se uključi? Iz koje aplikacije pokušavaš da otvoriš usb? U Root exploreru treba da imaš folder koji se zove "usbdrive". Takođe iz File Manager HD aplikacije treba da vidiš sadržaj USB-a u polju Storage. Prvo vidi jel OTG uopšte prepoznaje USB, da li svetli - ako ne, onda verovatno imaš neispravan OTG adapter.

Da, USB ima zelenu lampicu koja ne svetli.

Pozdrav ljudi.

Imam GT-P7500 3G sa Telenora. Neko vece sam pokusavao da odradim root na njemu i izgleda da sam to odradio polovicno. Naime kada sam mu stavio CWM i kada se udje u recovery mod slika na tabletu pocne da skace pa hocu da vratim na originalni Telenor :-( Dok sam tablet radi OK. U predhodnim postovima vidim da ste pricali o verziji firmware-a za Telenor pa me interesuje da li ste je nasli tj. da li znate koja je oznaka? Kopcao sam ga na KIES i tamo stoji PDA: KL1, PHONE: KL3, CSC: KK4 ali sam ga kopcao tek posto sam udaradio ovaj polovicni root pa se pitam da li su ovo kodovi za originalni flash ili sam ih root-vanjem prekucao nekako?

Ako neko od korisnika ko se razume u tematiku moze da pomogne bio bi mu zahvalan ;-)

Pozdrav ljudi.

Imam GT-P7500 3G sa Telenora. Neko vece sam pokusavao da odradim root na njemu i izgleda da sam to odradio polovicno. Naime kada sam mu stavio CWM i kada se udje u recovery mod slika na tabletu pocne da skace pa hocu da vratim na originalni Telenor :-( Dok sam tablet radi OK. U predhodnim postovima vidim da ste pricali o verziji firmware-a za Telenor pa me interesuje da li ste je nasli tj. da li znate koja je oznaka? Kopcao sam ga na KIES i tamo stoji PDA: KL1, PHONE: KL3, CSC: KK4 ali sam ga kopcao tek posto sam udaradio ovaj polovicni root pa se pitam da li su ovo kodovi za originalni flash ili sam ih root-vanjem prekucao nekako?

Ako neko od korisnika ko se razume u tematiku moze da pomogne bio bi mu zahvalan ;-)

Root i cwm nemaju nishta zajednicko osim sto se preko cwm-a instalira root. Ako u app draweru imash SuperUser aplikaciju onda imas root acces.
A CWM instaliraj opet. Skini najnoviju verziju by pershoot sa xda. Imas je u CM9 threadu.

OK druze tako sam i uradio tj. skinuo sam http://droidbasement.com/galaxy/recovery/cwm5/p4/2/recovery.tar.md5 u gurnuo ga pomocu odin-a. Sve prodje ok ali kada udjem u recovery mod slika pocne da trepti! vidim u temi pershoot-a na xda u vezi CWM 5.5.0.4 da se nekima isto javljaja pomenuti problem koji opisuju kao flickering. Imam SuperUser aplikaciju sto znaci da je root-ovan telefon u uspesno sam ga odkljucao za telenor mreze po upustvu sa xda. Zeleo sam da ubacim CM9 da vidim kako radi ali me zeza taj CWM. postoji li neki drugi nacin da ubacim CM9 npr. pomocu odin-a? Hvala ti u svakom slucaju.

Da napomenem product code koji sam skinu preko check fus-a je GT-P7500UWDXEU. Koji je kod tebe product code da skinem pa da probam?

Da napomenem product code koji sam skinu preko check fus-a je GT-P7500UWDXEU. Koji je kod tebe product code da skinem pa da probam?

Ja sam najpre uspesno instalirao sa telenorovog HC 3.1 TW pa sam posle skinuo HC 3.2 TW ovaj: P7500XWKL1_P7500XEUKL1_XEU i sa njega isto uspesno instalirao CWM a danas sam skinuo i instalirao ovaj reStock packet da tab kompletno vratim na stock ( i kompletno formatiram tab ) : http://www.teamovercome.net/p7500/?page_id=5 i potrazi Re-“Stocking” Your System… i sa ovog sam uspesno opet instalirao CWM.

Nazad
Vrh Dno