Znaci sve pohvale za bg elektronik. Tab sam ostavio jutros, a evo sad otisao da ga podignem, vec ga popravili. Nemam reci...za manje od jednog dana
Evo linka al ne vredi.I meni zeza net na overcomu nisam ni primetio ovih dana nisam ni koristi,reko da proverim i ja kad ono non stop puca!
link: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-k...d-Internet/Ubrzajte-svoju-internet-konekciju/
Jedno pitanje jel mogu staviti preko odina rom koji je za hungary izbaceno?
Da, prepoznali Vertumusa iz intervjua, pa rekoše sa ovim nema šale
Ja mislim da je moj 8.9 bolje odrađen što se toga tiče, jer je ipak nešto noviji uređaj. Iako sam u početku prefirao belu plastiku sa 10.1 modela, ova crna gumirana plastika na 8.9 je mnogo prijatnija za držanje. Mislim da su leđa čvršća na 8.9 modelu. Sveukupno, 8.9 je mnogo bolji uređaj za držanje, svima se dopada taj form factor, mnogo je prijatnija upotreba. Ovo glupiranje sa 11.6 i 13 inčnim tabletima, to mi se ni malo ne sviđa. Tablet treba da bude 7-10 inča max i to je to.
Kako mi je ovo promaklo. Stavio sam i deluje mi da malo brze ide...hmm
Neznam dali si video kako sam ja resio problem ? Obrisao sam proxy i port i net je poleteo...
Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2 Beta-4
Ajde postavi jos koju sliku ako nije prob. Cisto da vidim. A za koji tab imas, 10.1 ili ovaj manji?Imam ja Smart cover na prodaju,porucio sam 2 komada iz Hong Kong-a pa mi je jedan visak.Ima ga na 34. strani na mom postu,potpuno je isti kao na slikama sa mojim tabom. Ako nekoga interesuje,prodajem ga koliko je i mene kostao-2000 dinara, saljem brzom postom.
Konacno stigao Smartcover.Evo i slika:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bas sam prijatno iznenadjen i cenom (24 dolara-oko 18 eura) i kvalitetom i brzinom isporuke. Stigla mi je za petnaest dana iz Hong Konga i ako pise da je vreme isporuke od 15 do 35 dana,ocekivao sam da ce stici mnogo kasnije. Super leze u futrolu,dobra je i kao zastita za ledja.Ima sve otvore osim onog za sim karticu posto je radjena za 7510.
Za 10.1 je,evo ih slike kako lezi na mom tab-u.
http://www.youtube.com/watch?v=-tyxrLJ1LeE
To je link od lika od koga sam ja kupio preko ebay-a.
Bas cu da probam. Otisao si u apn i samo obrisao (ostavio prazno) za proxy i port?
Kupljeno![]()
Poslacu ti pm
Zakasnio si, narucio sam pre neki dan preko Alexa21, cekam isporuku!Ako neko bude narucivao USB OTG kabal, ili USB OTG + SD card reader nek me kontaktira mozemo podeliti trosak dostave...
Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2 Beta-5
Moze li mi neko reci dal postoji IGO navigacija u punoj rezoluciji za P7500? Ja imam istu koja radi dobro ali samo u jednom delu ekrana a to je prava steta obzirom na to koliki je ekran!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari