priest77
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.10.2004
- Poena
- 750
Ja sam ti davno rekao da ce totalno da te smori. Ista prica bila i kod mene.
Ima previse aplikacija i nema teme
Poslednja izmena:
Ja sam ti davno rekao da ce totalno da te smori. Ista prica bila i kod mene.
Ako si citao par mojih postova iznad, za wifi only verziju ima pure hc romovi, a za ovu 3g ne jos, posto se tek pojavila.
BTW MOJ JE!!!
Ima previse aplikacija i nema teme![]()
Ima previse aplikacija i nema teme![]()
@Gizmor
Posto bench mobile ekipa krece od sutra da se aka sa Tab 10.1, da li si mozda istrazivao da li moze da se zameni touchwiz originalnim HC launcher-om, jer je bila najava da je opcioni update na touchwiz?
Hvala
@caesar
Ako nije samo build.prop, lako se pocupaju i ostali fajlovi; nije to bog-zna-sta, siguran sam da je kernel isti pa nema potrebe za kompajliranjem modula/drajvera. U najgorem slucaju potrebno je ubaciti ppp/chat skripte i to je sve (vec video na transformeru koji cak i nema 3g model).
Da sam na tvom mestu ja bih zab'o taj wifi klot 3.1 rom i cackao bih daljeMozda ti ovaj link bude od pomoci - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1151097
Videces da zip arhiva nije nista specijalno, sadrzi par skripti i to je otprilike sve.
@Caesar
Uzeo si ga u Telenoru na kraju a. 10GB paket jel?
Ima i belih...sledeci put se javi pa ti nađem i beliDa sa tim paketom. Jedino sto me smorilo je sto nigde nemaju belu varijatnu, pa sam morao da uzmem tamno sivu. Jedine bele koje su imali su one koje su izlozene. Doduse sad mi se slaze sa telefonom![]()
*** sad je gotovo. Lep mi je sivi. Uklopio sam ga u svoj profil
Izvin'te me, ali kako se tab kaci na pc kao mass storage? Ne uspeva mi. Kad iskljucim usb debug pise mi MTP initalization, kad ga ukljucin nista se ne desava...u cem' je caka?
Sent from Samsung Galaxy S II powered by Gingerbread Special Edition
Honeycomb tablet cannot be mounted as mass storage, for the simple reason there is no more real sdcard formated in Fat32.
/dev/block/mmcblk0p4 /system ext4 ro,relatime,barrier=1,data=ordered 0 0
/dev/block/mmcblk0p5 /cache ext4 rw,nosuid,nodev,noatime,barrier=1,data=ordered 0 0
/dev/block/mmcblk0p8 /data ext4 rw,nosuid,nodev,noatime,barrier=1,data=ordered 0 0
/dev/block/mmcblk0p1 /efs ext4 rw,nosuid,nodev,noatime,barrier=1,data=ordered 0 0
/dev/fuse /mnt/sdcard fuse rw,nosuid,nodev,relatime,user_id=1023,group_id=102 3,default_permissions,allow_other 0 0
Everything is in Ext4, and sdcard is "emulated" via fuse.
That's why Honeycomb tablets use MTP instead, which I agree sucks.
smanji svetlinu ekrana i doziveces cudo, to je prvo sto sam skontao za dva dana. Bitno je takodje da mu ne hvatas cosak gde je antena kako ne bih cesto gubio signal. Sa svim ovim solidnih 6,5 do 7h rada sam imao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari