Meni je Transformer ružan kao pojava, ali bitno je da ima Honeycomb i fercera dobro. Taj dock mislim da ne bih nakačio dvaput u životu da bih otkucao nešto, ko putuje i ima takav posao da mu je potrebno kucanje, već ima laptop/netbook. Jedino zbog produžene baterije je koristan taj dock, ništa više. Ja se isto razmišljam da uzimam preko telenora ovaj tanji, cena je ok, samo bih išao na najmanji paket, ne treba mi 30gb.
[YOUTUBE]k2F9yxpQZ40[/YOUTUBE]
Ma nisam u fazonu da ga preprodajem i ne smeta mi sto nema 3g, ali me garancija malo muci...za 300€ u telenoru ali 2g po 2500din mesecno je mnogo...jos nece moci ni kutiju da mi prosfercuje...
Sent from Samsung Galaxy S II powered by Gingerbread Special Edition
Ma nisam u fazonu da ga preprodajem i ne smeta mi sto nema 3g, ali me garancija malo muci...za 300€ u telenoru ali 2g po 2500din mesecno je mnogo...jos nece moci ni kutiju da mi prosfercuje...
Meni je Transformer ružan kao pojava, ali bitno je da ima Honeycomb i fercera dobro. Taj dock mislim da ne bih nakačio dvaput u životu da bih otkucao nešto, ko putuje i ima takav posao da mu je potrebno kucanje, već ima laptop/netbook. Jedino zbog produžene baterije je koristan taj dock, ništa više. Ja se isto razmišljam da uzimam preko telenora ovaj tanji, cena je ok, samo bih išao na najmanji paket, ne treba mi 30gb.
[YOUTUBE]k2F9yxpQZ40[/YOUTUBE]
Mislim da Samsung fura istu foru kao apple, sto vise accessorisa to bolje![]()
Postoji usb host modul, kao camera connection kit kod ipada.... i kosta 20$ http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab-accessories/EPL-1PL0BEGSTA
Hvala ti puno za ovo. Trenutno nema nijedan rom za 3g verziju na xda, jer se tek pojavio. Ali ocekujem ih uskoro.
Generalno, neki tvoj utisak, vredi li dati kintu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari