vikhiiz
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.06.2009
- Poena
- 169
^Jesam... generalno su ultra kvalitetni. Ne verujem da će Samsungov tablet ili bilo koji (u skorije vreme) biti tog kvaliteta, (baš kao i iPhone ili neki iPod, koji imam, ako govorimo o mp3 plejerima) ali je strašno počeo da me nervira sam iOS... To je to. Ne mogu reći da nisam prezadovoljan njihovim proizvodima, kada u životu nisam imao nikakav hardverski (fizički) problem sa njima. Problem je više psihičke prirode
Nerviraju me jer ništa novo ne rade 
A priča o prelasku na android je tek zanimljiva.
Mislio sam sam da nikada neću napustiti Apple, i baš pri prelasku na iP4, čekajući da padnu (enormno visoke) cene ovog uređaja, odlučih da probam neki 200€ jeftiniji uređaj u odnosu na iP4 Android. Tako je sve počelo
Sviđa mi se os androidov više nego iOS, mada i iOS ima nekih svojih prednosti. Najviše mi nedostaje (kod iOS) integracija sa soc. mrežama, sistem notifikacije, full integracija sa Google (generalno govoreći svima G aplikacijama), nedostatak share (šer) opcija, itd.
Dosta je dobro to urađeno na Androidu... to je ono što me je kupilo!
A da nisam video 10.1 (pošto ga nikad ne bih menjao za onu plastiku 10.1v), verovatno se ne bih odlučio na ovaj korak. Ali pošto sam pogledao par rivjua za 10.1, odlučio sam da vredi pokušati i menjati iPad2 za ovaj pomenuti
Videćemo kada ga budem nabavio kako sam zadovoljan sa njim
p.S. iako sam se odrekao iPhone-a i iPad-a, iPod shuffle nikada neću zameniti
Verujem u to 
A priča o prelasku na android je tek zanimljiva.
Mislio sam sam da nikada neću napustiti Apple, i baš pri prelasku na iP4, čekajući da padnu (enormno visoke) cene ovog uređaja, odlučih da probam neki 200€ jeftiniji uređaj u odnosu na iP4 Android. Tako je sve počelo
Sviđa mi se os androidov više nego iOS, mada i iOS ima nekih svojih prednosti. Najviše mi nedostaje (kod iOS) integracija sa soc. mrežama, sistem notifikacije, full integracija sa Google (generalno govoreći svima G aplikacijama), nedostatak share (šer) opcija, itd.
Dosta je dobro to urađeno na Androidu... to je ono što me je kupilo!
A da nisam video 10.1 (pošto ga nikad ne bih menjao za onu plastiku 10.1v), verovatno se ne bih odlučio na ovaj korak. Ali pošto sam pogledao par rivjua za 10.1, odlučio sam da vredi pokušati i menjati iPad2 za ovaj pomenuti
Videćemo kada ga budem nabavio kako sam zadovoljan sa njim
p.S. iako sam se odrekao iPhone-a i iPad-a, iPod shuffle nikada neću zameniti
Poslednja izmena: