Šta je novo?

Samsungov Galaxy Tab 10.1 i 8.9

U čemu je problem, zašto da ne uzimate, šta mu fali, nisam u toku :)

@annoyer

Pa ostavio sam link svima, eno par postova unazad :)

Ništa strašno, samo ipak garancija je garancija...za uređaj od pola soma, bolje ne igrati se...

SGS II powered by Lite'ning 5.0

Nisi imao strpljenja ni da vidis kako ce raditi :)

Nemoguće, kad sam ja stavljao folder samo sam ga prevukao negde i gallery ga je prepoznao, kao što prepoznaje sve slike. Glupo pitanje, ali da li si otpakovao prvo iz rar-a? :)

Pa sad će se prodavati u Srbiji još bolje nego ranije :)

Nisam die-hard apple fan, ali najiskrenije mogu reći da sam bio iznenadjen kad sam prvi put vio de galaxy liniju, koja je očigledna kopija apple uredjaja. Samo neko ko nije objektivan će reći da Samsung nije koristio copy-paste funkciju, bukvalno su sve iskopirali što se tiče "look and feel".

Tab se sasvim normalno prodaje u EU ( bar u PT i ES ). Danas sam ga bukvalno video u svakoj radnji u Lisabonu. Smesna je cela prica oko dizajna, sta je sledece.. Sharp tuzi Samsung i Lg za copy/paste "look and feel" za 32" LCD TV...o_O

Nemoguće, kad sam ja stavljao folder samo sam ga prevukao negde i gallery ga je prepoznao, kao što prepoznaje sve slike. Glupo pitanje, ali da li si otpakovao prvo iz rar-a? :)

Otpakovao naravno....ne znam u cemu je prob. Ne vidi jos neke wallp sto sam stavljao...ne razumem?

Sent from Galaxy Tab 10.1

par utisaka

sto se tice stucanja u radu primetno je, ali samo onome ko obraca paznju....objektivno sve radi ok cak i sa touchwiz nadogradnjom

trajanje baterije je na prvi pogled odlicno pri prosecno koriscenju mi je izdrzao skoro puna 2 dana bez punjenja stavio sam ga na punjac kad je baterija bila na 25%

sto se tice reprodukcije video materijala test sam radio sa nasumicno izabranom epizodom serije smallville (350MB fajl)
koriscen je rock player i sistemski plejer
video u oba plejera stuca malcice
instalacijom tegra2 verzije rock playera sa sajta ovo je reseno

720p materijal stuca do granice neupotrebljivosti, sto je vec i pominjano

probacu kasnije sa drugim plejerima jer se neki reklamiraju da mogu da puste 720p mkv kao recimo ovaj https://market.android.com/details?id=com.inisoft.mediaplayer.dice&feature=search_result isti je pominjan i na xda-developers

e sad tu dolazim do problema koji ne mogu nikako da resim

doticni plejer kao i jos par aplikacija koje sam hteo da skinem ( igrom slucaja i kupim) prikazuju gresku koja glasi:

Android Market Web izdanje je napisao(la):
This app is incompatible with all of your devices

thePACE GalaxyTab 10.1
This item cannot be installed on your device.
Telenor HTC HD2
This item cannot be installed in your device's country.

komentar za hd2 je nebitan ali sam ga naveo

e sad kad probam da obavim instalaciju/kupovinu preko android marketa sa samog uredjaja aplikacija uopste nije izlistana

isti problem imam i sa

https://market.android.com/details?id=com.splashtop.remote.pad&feature=search_result ----> galaxy tab 10.1 je cak naveden kao podrzan uredjaj !!!!

https://market.android.com/details?id=net.nextepisode.android

marketenabler ne radi posao

ima li neko ideju u cemu je fora?

sve ti pise, ako ti se isprobava, guglaj apk te aplikacije

pise i ovo

Android Market je napisao(la):
https://market.android.com/details?id=com.splashtop.remote.pad&feature=search_result je napisao(la):
Splashtop Remote Desktop HD
Optimized for Android 3.0 (Honeycomb) and nVidia Tegra 2 tablets -- Motorola Xoom, Asus Transformer, Samsung Galaxy Tab 10.1, Acer Iconia Tab A500, Acer Picasso, LG G-Slate, etc.

posto te je mrzelo da obratis paznju da li ti je sada malo jasnije u cemu je problem?

Poslednja izmena:
gde si nasao dice player ja ne mogu sa marketa da ga povucem kao sto sam gore i opisao a nisam ni ovako naleteo na njega?

@Caesar

znaci tebi Dice player regularno prikazuje u marketu kad otvaras sa tableta?

da li ti je podesen google checkout nalog i na koju zemlju?

preporuka za igre: iOS device

jedino sto sam snimio je galaxy on fire to cu definitivno da probam

mada vidim da se nigde ne pominjeo expanzija koju sam kupio za iphone

@Caesar Shadow Guardian, Backstab, Sacred Odyssay, Eternal Legacy, Spiderman Total Mayhem, Fast and Furious Five.

Vrh Dno