gorantallica
Poznat
- Učlanjen(a)
- 04.02.2022
- Poena
- 45
I ja isto cekam taj sat, napisali su mi ovi iz xyz da jos nisu poslali, rok za slanje je 15 decembar. Necemo valjda poslednji dan dobiti.😁Da li neko kupovao fold/flip dok je bila promocija za sat?
Kupio sam devojci flip 4 pre 2 meseca, registrovao uredno na Samsung members, dobio potvrdi mejl, u kojem je takođe bilo da će se javiti nakon pregleda dokumentacije i od tada ništa.
Samsung podrška mi dala kontakt od one xyz agencije, ali tamo niti se ko javlja, niti odgovara na mail.
Jesi li pisao na mejl onim iz xyz? Meni je konacno stigao sat.I ja jos uvek cekam sat, ali mi ovi iz Samsunga nisu dali mejl niti kontakt telefon nijedne agencije, vec kazu budite strpljivi, do 15.og decembra cete dobiti obavestenje 🤔
Preporuke za Samsung Standing Cover sa olovkom. I ležište za olovku i uložak sa nogarem pružaju dovoljno uporišta kada se telefon drži. Gornji deo kejsa skoro pa i ne koristim, ne da mi se da ga lepim, jer ga skidam često zbog debele desne usne (swipe sa strane da njim nekada hoće da bude problem).
Hvala drug👍Imam loše iskustvo sa tim maskama sa Alija. Imao sam jednu za prošli telefon, kopija Spigena, tvrda plastika, nije videla silikona i ni nalik (kvalitetom) originalima koje sam imao ranije.
Sada imam onu Samsungovu koja ima izmenjiv dodatak sa olovkom i kick standom i nije loša. Blaga razlika u visini između standa i ostatka leđa pruža dobar grip. Umetak za olovku još bolji, samo može i da nervira nekad.
Kao manu nalazim samu plastiku, koja je prijatna na dodir, nije kliska, ali je suviše i tvrda, pa kad stavljam telefon na tvrdu podlogu zvuči kao da ne pazim i da ga ispuštam sa 5cm.
Koristim samo leđa, ne koristim prednji deo. Ček, pisao sam već o ovome, naći ću staru poruku.
Ne koristim ništa ni na vanjskom ni na unutrašnjem ekranu od zaštita. Ajd na vanjskom bih i mogao, ali se sa unutrašnjim ne bih igrao.
Samo da javim da je i meni upravo danas stigao sat od Samsunga... ispostovali rok do 15.decembra 🙂Ne, nisam dobio njihov mejl, ne znam koja je to agencija..
Za 4 meseca se ništa nije menjaloJel ostalo na tome, ili se prosirilo na nesto gore?
Ovo oko smaranja za otvaranje/zatvaranje je dobro pitanje. Ko je navikao da tipa "svakih 30 sekundi" šalje nekakve poruke ili prosto ima potrebu da stalno proverava neke aplikacije, mislim da bi brzo došao do toga da je smoren stalnim otvaranjem i zatvaranjem Flip modela. Bolje onda da se drži klasičnih telefona ili eventualno Fold modela. Ukoliko u budućnosti stave veći i korisniji spoljni ekran na Flip modelu, možda će to biti nekakvo rešenje i za takve korisnike.Vlasnici z flipa 4.
Kako vas sluzi? Mjenjali bi ili ne.. Smara li vas otvaranje/zatvaranje
Solidne u daylight, a krš u low light recimo u stanu kao i svaki samsung. Mada se može desiti da ubode jednu dobru od 100.Mene najvise zanima kakva je kamera kod Filp 4?
Planirala sam da uzmem S23+, ali sada nesto gledam i ovaj model, interesantan mi je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari