Šta je novo?

Samsung Tab S serija tableta

Ja sam presao na cm12 od kako se pojavio i radi extra prosto ne prepoznajem svoj tablet(isto sam bio razmišljao da ga prodam)

Ja sam presao na cm12 od kako se pojavio i radi extra prosto ne prepoznajem svoj tablet(isto sam bio razmišljao da ga prodam)
Ja sam isto samo na kratko, posle sam vratio jer nije me odusevio mada izgleda da nesto nije dobro leglo probacu verovatno opet uskoro, nekako su animacije radile cudno...

Mene je odusevilo kako sve radi tako da nisam hteo ni da apdejtujem na novije verzije idalje sam na toj od 13.03. Inace presao sam sa ironrom 1.1 kompletan wipe jedino sam uradio restore sa titaniumom za igrice od klinca.

Mene je odusevilo kako sve radi tako da nisam hteo ni da apdejtujem na novije verzije idalje sam na toj od 13.03. Inace presao sam sa ironrom 1.1 kompletan wipe jedino sam uradio restore sa titaniumom za igrice od klinca.
Koji launcher koristis?
Ja sam vec dugo na Apex i redovno ga updajetujem i cini mi se da se najbolje pokazao u praksi ali stalno mi izbacuje poruku da li da otvori preko Apex ili njegovog fabrickog i ja svaki put stavim da bude podrazumevano sa Apex ali on opet posle par sati izbacuje da biram izmedju ta 2.... Jedan od bugova koji me isto uzasno nervira...

Kod mene je sve stock Cm12. Ako ti bas jako smeta disejebluj stock launcher pa vise nece zezati.

Izašao Lollipop za Tab S 8.4 WiFi... :)

Vidi stvarno, bilo je vreme... Meni treba Hungary verziji ili neki ROM baziran na 5.0.2 tako da cu se jos nacekati. Mada sam vratio nedavno default launcher i sad radi mnogo bolje nego pre... Tako da koliko ga koristim meni je i sad ok. A da idem na cm nmg nije mi to okruzenje za tablet sve je jako sitno i nepregledno i fale mi neke opcije tipa multitasking i rezimi za osvetljenje ekrana...

Poslednja izmena:
U VIP-u su mi rekli da za tab s 8.4, 4g ne funkcioniše jer se čeka update softvera. Može li neko da mi potvrdi ovo?

Kako mislis ne funkcioniše 4g?
Ja sam imao tab s i normalno je radio na 4g bar ovde u de... Nemoguće da su dali info da ne radi 4g zbog update softvera....

Kako mislis ne funkcioniše 4g?
Ja sam imao tab s i normalno je radio na 4g bar ovde u de... Nemoguće da su dali info da ne radi 4g zbog update softvera....

Nema opcije da se izabere lte uopšte u podešavanjima. Ma nelogično skroz, sad sam zvao call centar drugi operater mi kaže da mi je stavljena sim umesti usim kartice...idem posle praznika da ih priupitam za zdravlje natenane.

Nelogično ili ne,izgleda da je tako za Srbiju i još poneke zemlje. Uostalom ni ovde nije sve logično pa su se verovatno vodili time.
U svakom slučaju upravo je izašao honkoški akcioni lolipop za sm t705 LTE pa možemo da probamo hoće li se posle updatea pojaviti lte opcija. (Na mom 705 iz mts-a isto ne postoji opcija za 4g)

Stavio sam 5.0.2 juce, zasad sve jako lepo radi, mnogo je fluidnije nego pre, par puta mi je stucnuo mada nista cudno za TW i da napomenem da sam stavio debloatovan ROM sa xda a ne stock...

Evo ja samo da potvrdim da se posle updatea na hong kong pojavljuje opcija LTE u odabiru mreža.
Odradio sve zamenio karticu,aktivno sve u sistemu,al dzaba, 4g mrtav. Bio u poslovnici,nemaju pojma. Navodno imei sa mog tel.se ne poklapa sa necim tamo...

Ima li pomaka u trajanju baterije sa 5.0.2, mada verovatno niste stigli da probate previše.

Dakle ili root i gubljenje garancije ili čekanje na zvaničan update koji može biti ko zna kad za uređaj koji se zvanično reklamira i prodaje kao 4g .

Poslednja izmena:
Baterija!?
Posle 3 dana, 4g mreže i dalje nema.
Menjao 3 kartice 2 stock roma menjao podesavanja.....i nista.
probao karticu u lg g3-nista,u iphone-u od službenika ekspoziture koji ima aktivan 4g,....opet ništa.
Tablet iskače iz mreže na 10min po 1min.
Odgovor smo dobili od službe za aktivaciju 4g.
Neki je problem sa licencom za LTE pa sad nešto rade ručno,a to ručno radi jedan lik koji je nedostupan hahahah
Koja je ovo zajenancija,što reče neko ispred,kupiš uređaj kod njih koji u samom imenu ima prefiks LTE,promeniš tarifu na skuplju da bi "ostvario pravo" na 4g,potpišeš ugovor,a usluga nije još spremna. Pa nema dalje.
(SM T705-LTE---MTS)

Poslednja izmena:
Kakva ******stina od naših operatora, sačuvaj boze. Normalno sam koristio tab s ovde u de i LTE bez problema radio....

Danas najzad uhvacen 4g signal. Utisci:
sjajno,mnogo bolje od H+
Baterija osetno duže traje sa 5.0.2/4G
Po nekoj slobodnoj proceni, mozda i 30%

slazem se sa svim sto je napisao goran064. baterija se ponasa mnogo bolje, touchwiz neverovatno brz, moguce deinstalirati ili disablovati gomilu bloata, kao i magazine ui u touchwizu. sve delujue na oko lepse i osetno brze. ubacio sam 5.02 nordic sa sammobile, preko odina 3.09, proces je trajao manje od 10min. uradio sam i factory reset posle da sve lepo krene od nule. nov tablet/telefon, definitivno!!! (t705)

Nekoliko dana vozim ovaj 5.0.2, stock, stigao mi preko OTA (nisam stigao ranije da se zezam sa Odinom i sl.)

Utisci su sasvim povoljni, baterija bolje drži, odziv se dosta poboljšao, nisam primetio neke probleme. Prijatno iznenađen kako sada sve radi :)

I da, ne znam koliko to koristite, ali čitač otisaka prstiju mnooogo bolje radi na 5.0.2, ne znam šta su uradili, ali na 4.4 mi se redovno dešavalo da moram više puta da prevučem prstom, a sada radi savršeno.

Koji je najlaksi nacin da se root-uje T800 LP? Juce sam postao vlasnik ovog tableta i za sada sam prezadovoljan :)

Meni pre neki dan otkazao moj SGT 8.4. Klinac gledao crtani i odjednom se ugasio.

Prvo sam mislio da se nekim ;udom nije ispraynila baterija (a znam da nije), držao ga na punjaču celo veče, ali nema pomoći - ekran se ne pali, tasteri ne svetle, ne pomaže power+vol+home, potpuno je mrtav.

Baš nemam sreće sa ovim modelom, prvi primerak nije valjao out-of-the-box, zamenjen, drugi crkao za manje od 6 meseci.

Tražiću povraćaj para, više ne mogu da se nerviram.

Auu pazi i meni se slicno desilo treba malo duze da se drže te kombinacije tastera da bi ga probudio. Verovatno mu nije nista.

Pa držao sam bar 20s. Probaću još par puta, ako ne uspe u ponedeljak ga vraćam.

I do minut treba... Nzm sad tacno da ti kazem koja kombinacija je kod mene upalila ali i ja sam tako mislio da je sve gotovo :D

OK, ostavio sam ga na poslu pošto sam mislio da ga nosim u ponedeljak na servis, ali svratiću posle da probam.

Nazad
Vrh Dno