Hmm, impresivno... koje su to mrezne i kako su podesene? (ovo bi moglo u zasebnu temu, ako neki mod cita
Daleko su vece sanse da cujes GPU/CPU cooler i case fanove nego hard. Ovo u idle-u, a u igrama/zahtevnijim aplikacijama pogotovo.
E da cujete vi ovaj moj iz 2003. godine Maxtor 6Y080L0 ATA DEVICE....hahah,za ovo vam ne treba culo sluha...:-devil-:...ELEM,planiram da uzimam,i procitao sam celu ovu temu,troumim se...za WD neki se zale,bar sto se tice starije serije,neki ga hvale,samsung mi nekako primamljivo ime,a Maxtora tu i tamo ima,i ako ga ima skuplji je...Znaci:
1TB WD Green WD10EADS, 32MB - Cena: 7.160 din.
1TB Samsung HD103UJ, 32MB - Cena: 6.840 din.
1TB Hitachi, HT0A3816, SATA2, 16MB - Cena: 6.420 din.
Tako nesto sam planirao,pa sam hteo savet,osim ako ne bude nesto cetvrto...:wave:
Dopuna prethodnog posta...
Dakle ovako ovaj F2 je 20-25% sporiji u kopiranju velikih fajlova u odnosu na F1.
Na F1 je okolo 110 Mb/s
Na F2 je okolo 80-90 Mb/s
Buduci da sam ga kupio za skladiste ja sam zadovoljan dobijenim.
Sto se tice buke oni sto pricaju kako je bucan imaju sluh ko slepi misevi, a sto se tice zagrevanja tokom koriscenja mogu reci da se nisam opekao i to je to.
Daj neke informacije za F3,i gde ima da se "pazari" i koja mu je cena?
P.S. Gledao sam u gigatronu i atomu(ne reklamiram)ali nisam primetio da imaju bas taj model sa SJ oznakom...:guitar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari