Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

nazovi operatera u Vipu i sve ti lepo objasne korak po korak za mms i gprs , zapises na papir i posle sve to ukucas

Hahaha, totalno ocekivano.

@hsv.stoned Genijalno. Zasto uopste i izbacuju uredjaj na trziste?

@Dante bg 3,5 years? :D

da li neko zna gde ima da se skine ndrive 10 potrebni su ni fajlovi za ndrive 11 navigacion lic, chc, oe i ndi3ndr i mapa srbije

da li neko zna gde ima da se skine ndrive 10 potrebni su ni fajlovi za ndrive 11 navigacion lic, chc, oe i ndi3ndr i mapa srbije

Tesko da se iko seca vise toga. Svi smo ndrive davno instalirali i koristimo ga i dalje (bar od nas koji jos koristimo badu). Udari search u ovoj temi, bilo je reci o tome na vise mesta.

Kazemo : koga zmija ujede i gustera se plasi
:d :d :d

Ako budem voljan za eksperimente, radije cu da eksperimentisem sa Win 8 :D

Sta je ovo? Potpuno operativan android za Wave 1 ? Jel testirao neko ?

Nije potpuno.Ne rade 3G internet i GPS.Za sada :)
Ali ono najbitnije je proradilo-pozivi!

Napokon smo ovo dočekali :)

Bez sumnje veliki dan za sve bada sapatnike sirom sveta :-D

@Mx kucao sam u 4 ujutru sa wave-a pa nisam stavio link,aželeo sam da objavim ovde

A kamera, hw akceleracija, tethering, bluetooth?
Kakvo je stanje baterije?

To radi.
Malo je nejasna situacija oko baterije.Ranije nije mogla da se puni na androidu.Problem je bio sto je moralo da se prebacuje na badu da bi se baterija dopunila.
Nisam siguran da li je nesto uradjeno po tom pitanju.

Polako, do 2018 ce proraditi sve na wave androidu :d

Interesantno je sto se sada ubrzano razvija prica sa androidom, cudan tajming s'obzirom na skori kraj zivotnog veka telefona.
Svaka cast ljudima koji su ovo uradili, zaista rade iz dobre volje i sa puno utrosenog vremena.
Trebalo bi da probam ovaj android u dual boot rezimu, posto ne bih da cackam badu koja mi je i dalje ok za svakodnevnu upotrebu.
Prelomni trenutak za mene ce biti kada proradi gps, mada zvuci nezahvalno jer su uradili zaista mnogo do sada.

@dante bg Nema veze za link, bitno je da si okacio vest, inace je ne bih ni video. Lako je naci posle link.
@vkozomar Hvala na linku, odlican!

Imam jedno pitanje.Vlasnik sam S8500 nesto vise od tri godine i skoro mi je pukao ekran(unutrasni tj spoljasnji "je citav")inace mi nikad nije ispao.E sad ja sam nasao na internetu polovni za 30e ali je skroz izlupan stim sto mu je ekran citav(mislim na unutrasnji,spoljasni je izlupan do maximuma)Ono sto me zanima da li je moguce da se zamene ekrani,da taj sto kupim prebacim u moj i da funkcionise.

zdravo drustvo,
postao sam srecni vlasnik galaxy zoom,a. nemogu da vam opisem kvalitet slika i videa, ali j.b... ovaj android. ko ne voli komplikovan zivot, bada je zakon. pola dana me gugle juri na androidu, pola dana ja iskljucujem razna *****, koja neznam ni cemu sluze. da vam nepricam o igricama. nijedna nije normalna. taman skinete jedno 300 mgb., i uikljucite igricu, kad ono ajde ponovo na market da dokupis bonove i jos kojekakva *****. ovamo free igrica, ovamo dokupljuj do besvesti. tako da opet moram na kies.
nijednu aplikaciju nemozete normalno da iskljucite. mora da se ide na menadzer. imate bezbroj aplikacija koje su u sklopu softvera sto neznam ni cemu sluze. da vam negovorida se mora kliknuti saglasnost na svasta, da bi ste to skinuli. otprilike to izgleda kao da ste dali saglasnost da bia i cia vam u zivotu rade sto im padne napamet. mislim na kontrolu. da postoji mogucnost stavljanja bade ovde, odmah bi je namestio cak i nasu cuvenu 2.0 jebadu.

Nek je sasrecom :d :)

Aj okaci koju fotku, mislim da je to prvi s4 zoom na forumu pa da vidimo iz prve ruke kakve fotografije pravi :)

Vaistinu sasrecom! :D
Nadam se da si zadovoljan bar sa slikama. Cela ta komplikacija sa androidom je tacna, zato volim sto se klackam sa badom.

Inace, telefon mi je pre neki dan napunio 4 godine, stavio sam 4 svecice u cokoladni mafin ali ne ume da ih oduva. Nije cak ni prohodao, a ocekivao sam. :D

Ocekivao si da ce da prohoda a on sa 2.0 ocopavio :d

Moj talas ovih dana napunio 3 leta i otac nema nameru da menja fon :) Odusevljen je kao i svi iz njegove ekipe, ne veruju kad im kazem da polovan Wave kosta 50e :)

Vrh Dno