Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Слушање музике мало троши батерију. Сваки дан слушам у просеку сат и по-два сата. Чак ми је и испадао на бетон 4 пута. Најмање колико ми је трајала батерија је 2 дана, и то само једном, јер сам по цео дан сликао и снимао. Као што рекох не користим интернет, ни 3Г ни ГПРС. Само музика, слике и видео ређе. Разговори се подразумевају. Оно, умерено.

Може неко да окачи видео музичког плејера са Андроидом на вејву 1. Да видим има ли кастом еквилајзер. И шта има све од опција за музику.

Имам Сенхајсер ц икс 150. И не желим да слушам музику на сакатом плејеру као што има Вејв. Веома сам незадовољан квалитетом звука. И плејер + и АИМП3 на компу извлаче максимум из њих. И веома је пријатно слушати.

Оно што ми прави проблем код и плејера + је што имам пробну верзију и не могу да га купим јер немам интернет картицу.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima ... Upravo sam instalirao android 4.2 na svoj Wave 2, i imam jedno pitanje, kako da pristupim android market-u ? Inace, probao sam da samo odem na google play, ali kad treba da instaliram google play, dobijem upozorenje "you dont have any devices", i da nisam dosao do njih koristeci market aplikaciju ...
Inace, sto se androida i wave-a tice, samo cu reci "its perfect" ... :) I ne mogu vam opisati koliko mi je zao sto wave nije dobio funkcionalni android ranije ... Vise od 2 god sam cekao, i na kraju popustio, i kupio novi fon ... Ali, to me nece spreciti da se jos malko proigram sa njim ... For good old times sake ... :)

Poslednja izmena:
Instaliraj gapps iz Cwr
Hvala na odgovoru, ali imam jos jedno pitanje ... :) Skinuo sam gapps, i prebacio ih zipovane na sd karticu... I kontam da sam treba da odem u recovery, i da instaliram gapps odande... Ali kako da udjem u recovery mod ? Mislim ugasim fon, stisnem tipke za javljanje i prekid, on se normalno bootuje, ali mi ne nudi da izaberem update, niti recovery ... Gde gresim ?

v2.0 Not yet released, still WIP
- Last CM sources
- Mobile internet is fixed
- Fixed search available networks and select networks
- Fixed PIN and PUK entering
- Fixed SIM PIN enable/disable/change
- Fixed sending MMS, receiving is still not working
- Fixed network indicator

Jos malo i full :) Mislim da ce za vikend pasti cackanje

Ma sta vikend evo ga radi :) Deluje komplikovano prvi put ali ko je vec radio recovery flashe njemu ce biti lako.

Nakon prvog odusevljenja sa default 4.2.2 volk edition badadroidom 1.3 nastavim da instaliram gappse i posle toga dobijem vece lagove, ram se smanji na nekih 50 mb i telefon dobije dobre zastoje. Onda se ode u memory management sredi malo memorija i telefon postaje vrlo upotrebljiv ali sa opet sitnim lagovima, problematika je u wave i maloj kolicini ram-a. No posle toga odlucim da probam Tigrouzen 4.3 Android i sada radi sve poprilicno tecno, ima jos nesredjenih stvari ali ovo je vrlo upotrebljiv " Android " telefon.

Pa sta kazu neke info aplikacije, koliko konacno rama ima Wave I? :)

^?

Ozbiljno pitam, neki hrvat je tvrdio da wave kec ima 256Mb+128Mb za gpu, WII 384Mb+128Mb(gpu).. dok neki tvrde da ima samo 128Mb rama kada se odbije ono sto ide na gpu. Bas me zanima sta tebi pokazuje.

HSV,zar nisi dao/prodao svoj Wave? Sta sad imas? Ja se nosim mislju da kupim Wave II srebrni, samo zbog muzike :D nema, kad jednom osetis tu s/m slast/bol kao sa wave serijom, nema nazad :D

neki hrvat je tvrdio da wave kec ima 256Mb+128Mb

Tek sam sinoc skrkao instalaciju, jutros odradio ovaj 4.3 :) Pokazuje da ima ukupno nesto oko 32x tako da verujem da ovo gore ide u prilog :)
Konkretno na 4.3 verziji stoji ovako - Kernel : 285mo & 330mo on Bigmem - 285 bez bigmem aplikacije sa njom oko 330

Poslednja izmena:
Dao ocu fon, odusevljen je, posebno kamerom/kamkorderom a i zvukom :) Mada se zezam sa talasom i dalje, sada je vec ziva legenda.

Tek sam sinoc skrkao instalaciju, jutros odradio ovaj 4.3 Pokazuje da ima ukupno nesto oko 32x tako da verujem da ovo gore ide u prilog

Nikada nije kasno, posebno jer talas i dalje ima dobar hardver :) Fali rama ali jebga. Jos da je 4'' ekran..

Poslednja izmena:
Izasao je novi " Ultra " kernel za tigrouzen 4.3 rom i sada je Wave brutalno brz :)

Колико држи батерија са андроидом? Имам меморијску од 16 гига, па бих пробао дуал бут. Да бада остане на телефону а бададроид 4.2 или који већ, на меморијску. Имам вејв 1.

Нашао сам ово упутство, па ћу да поскидам све што треба.

Не знам да ли да пробам, 4.2.2 или 4.3. Мораћу за сваки случај да сачувам податке са меморијске.

Poslednja izmena:
Колико држи батерија са андроидом?

Posto je jos sveza instalacija moram sacekati par ciklusa ali trenutno je 65 % i 16h 48m i 31 s i deluje dosta ok, napomena poslednji ULTRA Kernel od Tigrouzena

Ja se izvinjavam ako sam dosadan, ali konacno sam otkljucao svoj Wave 2 iz Telenora (istekao mi ugovor :) i sada tek ubacujem druge firmware, spoof aplikacije... Elem, hocu da instaliram Ndrive i svuda nailazim na dead linkove. Da li neko moze da izbaci svez link :) Ndrive sa onim fajlovima za crack-ovanje i mapom srbije i evrope. Ako moze i uputstvo :) Puno hvala unapred svima

Flash fota + boota zatim prebacis zimage i rom na phone memory i preko recoveryja fleshujes rom.

Poslednja izmena:
1400 Mhz??? :D :D

Vise nije dual boot?

Vaskrsnue Wave-a!!!! :banana::guitar::,,::bottle::happy:

Vise nije dual boot?

Moze da bude, kombinacija Bada 2.0 + Volk rom radi mada sam ja na Tigrouzen 4.3.1 i Bada je obrisana, uredjaj normalno bootuje u recovery isto tako i u sistem, android klasika.

Ima opcija u " performance " za podesavanje ali nisam cackao, radi na 1000 :)

Poslednja izmena:
Castim nekoga ko bi mi na jedan vremesni Talas 1 koji je kod sestre i na kojem je trenutno Bada 2.0 instalirao neki od ovih android romova. Detalji na PM :)
Nek mi se jave samo oni koji su istu proceduru uspeli na svojim telefonima, a ne da im ja budem zamorce :p

Poslednja izmena:
Vrh Dno