Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

dal neko zna sta se desava sa Tizen,om. svojevremeno je bilo obecanje Samsunga za wave 3. ?

I meni :)
I want to believe.

Ma koji crni Tizen... (zvuči kao neko hemijsko sredstvo za pranje i odmašćivanje). :d Stiže nam bre JB! :p

Jel uspeo neko da resi onaj bug sa Operom? Meni se pre koji dan pojavio.

da li je neko pokusao da instalira neki VOIP program (skype, viber) na wave-android i da li radi uspostava veze preko tih aplikacija (ako izuzmemo da ne radi mikrofon)?

Poslednja izmena:
Smrklo se coveku :d

^ badamudski trougao :d :d

Pozdrav svima... Imam jedan problem koji se pojavio otkad sam presao na badu 2.0 ... Kada recimo posaljem poruku nekom kontaktu, delivery report, pa cak i odgovor od tog istog kontakta stizu kao da su sa drugog broja ( nema imena kontakta, u porukama ta poruka bude skroz odvojena od ostalih koje sam poslao svom kontaktu ) ... Zanimljivo je da se to da se isto to dogadja i prilikom poziva... Recimo, kontakt ima svoju sliku i ime, i ponekad ih prikaze, a ponekad samo broj ...
Ima li iko bilo kakvu ideju zasto se ovo dogadja ?

Kad sam očekivao ovakav odgovor ... :-devil-:
I znam da je to najveći problem, ali u servisu su mislili da bi bilo lepo da mi stave Badu 2.0, a posto mi je fon u garanciji, mrzi me da se cimam, i da ga nosim opet kod njih samo zbog zamene softvera ...
Sad će verovatno biti pitanje tipa "šta će ti garancija ", pa da odmah odgovorim, da mi je itekako zatrebala ... :bottle:

Pozdrav svima... Imam jedan problem koji se pojavio otkad sam presao na badu 2.0 ... Kada recimo posaljem poruku nekom kontaktu, delivery report, pa cak i odgovor od tog istog kontakta stizu kao da su sa drugog broja ( nema imena kontakta, u porukama ta poruka bude skroz odvojena od ostalih koje sam poslao svom kontaktu ) ... Zanimljivo je da se to da se isto to dogadja i prilikom poziva... Recimo, kontakt ima svoju sliku i ime, i ponekad ih prikaze, a ponekad samo broj ...
Ima li iko bilo kakvu ideju zasto se ovo dogadja ?

nekad davno sam i ja imao slican problem a imas resenje po forumima i znam da nije komplikovano.. ja se konkretno ne secam sta sam uradio s obzirom da sam na badu 2.0 preso odavno, ali znam da ima neke veze sa regionom u kom si....

Poslednja izmena:
Puno hvala na odgovoru, sad njuškam i valjda ću naći rešenje... Ako ništa, kraj garancije je blizu, a do tad će valjda biti spreman i android za wave ... Fingers crossed ... :D

BTW, imam pitanje za one koji su isprobali android na wave-u ... Pošto sam i sam uvideo da je na Badi 2.0 kamera dosta lošija u odnosu na Badu 1.2, moram da pitam, kakva je na Android-u ?

Poslednja izmena:
Odavno sam batalio ovaj fon ali čini mi se da se prisećam sličnog problema. Mislim da ima veze sa identifikacijom u smislu da ti ne prepoznaje brojeve koji počinju sa nulom tipa 064 pa neki broj, već moraš da ih snimiš kao +38164...

Odavno sam batalio ovaj fon ali čini mi se da se prisećam sličnog problema. Mislim da ima veze sa identifikacijom u smislu da ti ne prepoznaje brojeve koji počinju sa nulom tipa 064 pa neki broj, već moraš da ih snimiš kao +38164...

Brate, svaka ti dala ... :D Upravo sam ih snimio sa +381, i upravu si, sad normalno prikazuje sve kontakte ... Puno ti hvala... :wave:

ajde staro drustvo na okup ! vec sam vam se hvalio da sam zamenio uz doplatu 8500 za 8600. trojka je ko bombonica, ali me zeza. radi na trzaj. sta god pritisnem, kao par sekundi nema, nema i odjednom se sjuri. takodje mi se povremeno gasi il da kazem restartuje kada sam na internetu i skidam neku vecu aplikaciji. sta da radim ?
kao sto vidite jos se nedam, racunao sam na ono obecanje ludom radovanje, da ce napraviti tizen za trojku !
pravo da vam kazem, cekam ovaj sto dolazi galaxy kamera sa optikom. to cekam odavnina, da kazem. imati fantasticnu kameru 10 x opticki i 16 mgp i jos ti sluzi kao telefon, a dimenzija nista veca od trojke, sem 1,5 cm debljine. dosta sam mator pa mogu vama mladjima da savetujem. kad dobijete decu, a imate ovako nesto svakodnevno u djepu, slikajte ih, slikajte ih. kad budete omatoreli, videcete !

ajde staro drustvo na okup ! vec sam vam se hvalio da sam zamenio uz doplatu 8500 za 8600. trojka je ko bombonica, ali me zeza. radi na trzaj. sta god pritisnem, kao par sekundi nema, nema i odjednom se sjuri. takodje mi se povremeno gasi il da kazem restartuje kada sam na internetu i skidam neku vecu aplikaciji. sta da radim ?
kao sto vidite jos se nedam, racunao sam na ono obecanje ludom radovanje, da ce napraviti tizen za trojku !
pravo da vam kazem, cekam ovaj sto dolazi galaxy kamera sa optikom. to cekam odavnina, da kazem. imati fantasticnu kameru 10 x opticki i 16 mgp i jos ti sluzi kao telefon, a dimenzija nista veca od trojke, sem 1,5 cm debljine. dosta sam mator pa mogu vama mladjima da savetujem. kad dobijete decu, a imate ovako nesto svakodnevno u djepu, slikajte ih, slikajte ih. kad budete omatoreli, videcete !

Moja je teorija da kad budemo omatorili i ako ne izgubimo sve diskove sa slikama, deca ce da nas mrze jer imamo 6,3 milijardi slika koje su potpuni visak. :D
Salu na stranu, znas sta ti je raditi, preinstaliraj ispocetka badu 2.0 i radice opet sve ok.
Taj telefon sa kamerom ne moras da cekas, samo skupi dovoljno para i kupi npr. ovde http://www.kupitel.com/mobilni-telefoni/samsung/galaxy+camera+ek-gc100/
^Greska - to je galaxy camera, ovaj telefon sa kamerom jos nije stigao.

Poz

Poslednja izmena:
Mx, hvala. da ti cica kaze; ti nisi jos bio mator, nazalost, ja jesam. bolujem od teske smrtne bolesti koja se zove zivot, a prenosi se polnim putem !
:smash::wave::banana::guitar:

Mx, hvala. da ti cica kaze; ti nisi jos bio mator, nazalost, ja jesam. bolujem od teske smrtne bolesti koja se zove zivot, a prenosi se polnim putem !
:smash::wave::banana::guitar:
:D:banana::wave:

Nazad
Vrh Dno