S
steluk
Guest
dal neko zna sta se desava sa Tizen,om. svojevremeno je bilo obecanje Samsunga za wave 3. ?
^ badamudski trougao :d :d
Imam jedan problem koji se pojavio otkad sam presao na badu 2.0
Pozdrav svima... Imam jedan problem koji se pojavio otkad sam presao na badu 2.0 ... Kada recimo posaljem poruku nekom kontaktu, delivery report, pa cak i odgovor od tog istog kontakta stizu kao da su sa drugog broja ( nema imena kontakta, u porukama ta poruka bude skroz odvojena od ostalih koje sam poslao svom kontaktu ) ... Zanimljivo je da se to da se isto to dogadja i prilikom poziva... Recimo, kontakt ima svoju sliku i ime, i ponekad ih prikaze, a ponekad samo broj ...
Ima li iko bilo kakvu ideju zasto se ovo dogadja ?
Odavno sam batalio ovaj fon ali čini mi se da se prisećam sličnog problema. Mislim da ima veze sa identifikacijom u smislu da ti ne prepoznaje brojeve koji počinju sa nulom tipa 064 pa neki broj, već moraš da ih snimiš kao +38164...
ajde staro drustvo na okup ! vec sam vam se hvalio da sam zamenio uz doplatu 8500 za 8600. trojka je ko bombonica, ali me zeza. radi na trzaj. sta god pritisnem, kao par sekundi nema, nema i odjednom se sjuri. takodje mi se povremeno gasi il da kazem restartuje kada sam na internetu i skidam neku vecu aplikaciji. sta da radim ?
kao sto vidite jos se nedam, racunao sam na ono obecanje ludom radovanje, da ce napraviti tizen za trojku !
pravo da vam kazem, cekam ovaj sto dolazi galaxy kamera sa optikom. to cekam odavnina, da kazem. imati fantasticnu kameru 10 x opticki i 16 mgp i jos ti sluzi kao telefon, a dimenzija nista veca od trojke, sem 1,5 cm debljine. dosta sam mator pa mogu vama mladjima da savetujem. kad dobijete decu, a imate ovako nesto svakodnevno u djepu, slikajte ih, slikajte ih. kad budete omatoreli, videcete !
Mx, hvala. da ti cica kaze; ti nisi jos bio mator, nazalost, ja jesam. bolujem od teske smrtne bolesti koja se zove zivot, a prenosi se polnim putem !
:smash::wave::banana::guitar:
kako moze da se podesi mms i gprs za s8530 koji je u VIP mrezi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari