Nista me ne zeza do sada, sve ok radi, mislim da nekih opcija sa 1.2 nema, ili posto je beta pa ih nema a u oficijelnoj ce ih biti, poskidao neke aplikacije od pre rade lepo, jedino sto se nekad desi neki mali lag kad se skroluje ekran sa widgetima i sto malkice sporije radi otkljucavanje ekrana.Pretpostavljam da ti se obrise imenik i tako to...???
Ako ga sredim j.... sam cvorka!E a kako citam izasao opet novi Kies, nisam proveravao, uglavnom mozda ce i 2.0 brzo...
![]()
Nada poslednja umire, kod Samsung-a je to i bukvalna praksa kad su u pitanju njegovi korisnici...Opet FILKE sa svojim "novi Kies - nova bada" nadanjem![]()
Nada poslednja umire, kod Samsung-a je to i bukvalna praksa kad su u pitanju njegovi korisnici...![]()
Danas sam update-ovao Wave 2 na poslednju beta verziju sa network lock on i sve radi OK.
Svideo mi se jedan post sa bada developer foruma. Sa malo reci je sve rekao, a pitanje je vrlo direktno i precizno.
this very very comics. why? we are waiting all ways and all week im reading "bada 2.0 have this month" but have not. later 1 week " it have this month" but not have not. and and and ....... This normal?
i want my bada 2.0 and i dont want waiting.
i want my question?
:banana:
Molim nekog da proveri ovaj info!!!!!! Twitter, SamKiesUpdates!!
CheckFus kaze da ima XXKL6, bez Test moda cekiranog... Smrdi mi da je official.
Nazalost ne nudi kies nista novo (meni je sad na nemacko-holandskom regionu).
To je poslednja verzija firmware-a koja se vrti po netu vec par dana.
Poz
Procitao sam na badaforums tu temu ( evo linka http://www.badaforums.net/forums/bada2/s8500xxkl6-and-s8530xxkl6-t5790.html), jos mi deluje nejasno da li je stvarno to to.za S8500 je XEO (Poljska), a za S8530 je XEH (Madjarska). Video SS od nekog kojem stoji XEO i pise u KIES-u da je poslednji FW.
Sad idem da najurim XEO 1.2, i eto nama srecne noveEvo i iz Kies-a.
XXKL6?
Jel rade programi koje skidas sa appsa?
Jel ima padova, restarta i slicno?
Poz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari