Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Pretpostavljam da ti se obrise imenik i tako to...???

Lepo sam vam stavio vest da bada 2.0 izlazi 2012 godine za nase stare wejvove. (pogledajte moj prethodni post za link)

Pretpostavljam da ti se obrise imenik i tako to...???
Nista me ne zeza do sada, sve ok radi, mislim da nekih opcija sa 1.2 nema, ili posto je beta pa ih nema a u oficijelnoj ce ih biti, poskidao neke aplikacije od pre rade lepo, jedino sto se nekad desi neki mali lag kad se skroluje ekran sa widgetima i sto malkice sporije radi otkljucavanje ekrana.

Poslednja izmena:
Danas sam update-ovao Wave 2 na poslednju beta verziju sa network lock on i sve radi OK.

Svideo mi se jedan post sa bada developer foruma. Sa malo reci je sve rekao, a pitanje je vrlo direktno i precizno.

this very very comics. why? we are waiting all ways and all week im reading "bada 2.0 have this month" but have not. later 1 week " it have this month" but not have not. and and and ....... This normal?
i want my bada 2.0 and i dont want waiting.
i want my question?

:D:banana:

Molim nekog da proveri ovaj info!!!!!! Twitter, SamKiesUpdates!!

CheckFus kaze da ima XXKL6, bez Test moda cekiranog... Smrdi mi da je official.

Prilozi

• wave.PNG
    wave.PNG
    12.9 KB · Pregleda: 43
  • check.PNG
    check.PNG
    45.5 KB · Pregleda: 56
Poslednja izmena:
Svideo mi se jedan post sa bada developer foruma. Sa malo reci je sve rekao, a pitanje je vrlo direktno i precizno.

this very very comics. why? we are waiting all ways and all week im reading "bada 2.0 have this month" but have not. later 1 week " it have this month" but not have not. and and and ....... This normal?
i want my bada 2.0 and i dont want waiting.
i want my question?

:D:banana:

lik je *****ao i tarzana

Molim nekog da proveri ovaj info!!!!!! Twitter, SamKiesUpdates!!
CheckFus kaze da ima XXKL6, bez Test moda cekiranog... Smrdi mi da je official.

Nazalost ne nudi kies nista novo (meni je sad na nemacko-holandskom regionu).
To je poslednja verzija firmware-a koja se vrti po netu vec par dana.

Poz

Rekao sam da ce puste 2.0 pred Novu godinu... Niko mi nije verovao. Tragedija je sto su pustili zadnju betu... Ili nije?

Nazalost ne nudi kies nista novo (meni je sad na nemacko-holandskom regionu).
To je poslednja verzija firmware-a koja se vrti po netu vec par dana.

Poz

za S8500 je XEO (Poljska), a za S8530 je XEH (Madjarska). Video SS od nekog kojem stoji XEO i pise u KIES-u da je poslednji FW.

Hmmm, mozda deda mraz cita nasa pisma.
Sutra, kada se probudimo pored kamina, mozda nas doceka lepo zapakovana bada 2.0,
Nikad se ne zna...

za S8500 je XEO (Poljska), a za S8530 je XEH (Madjarska). Video SS od nekog kojem stoji XEO i pise u KIES-u da je poslednji FW.
Procitao sam na badaforums tu temu ( evo linka http://www.badaforums.net/forums/bada2/s8500xxkl6-and-s8530xxkl6-t5790.html), jos mi deluje nejasno da li je stvarno to to.

Jedna molba za sve vlasnike S8500 sa telenora, dok ste jos na 1.2 standardnoj verziji, pogledajte koji vam region izbacuje u kiesu kad prikljucite telefon na komp (da li je XEO?).
Voleo bih da se vratim na nasu verziju, ali nikako firmware da nadjem.

Evo i iz Kies-a.

Prilozi

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    20.5 KB · Pregleda: 50
Zar nije jednostavnije preko ML?

Naravno, ali ovako je zvanicno :D
Zezam se, treba mi neki zvanicni nas firmware (nas CSC), da bih opet imao swipe sa srpskim jezikom - ovako ga nemam.
Ako znas za link, davaj.

Poz

Ima lepo preko checkfus-a da se skine i za nas region - ne gledam uopste.
Probacu sad ovu poljsku verziju da stavim, pa javljam (samo da dopunim bateriju).

Vi mi recite koji je kod nas kod za Kies u registry-ju (da mogu da se vratim)?
(start->regedit -> HKEY_CURRENT_USER ->Software ->Samsung ->Kies 2.0 -> stavka Region)

XXKL6?
Jel rade programi koje skidas sa appsa?
Jel ima padova, restarta i slicno?

Poz

Za sada nema padova ni restarta...a sto se tice apps-a nesto mi je izbacivao da mora da promenim region itd... Nisam se puno zezao posle toga...jer ipak ide NG pa Srecno svima i chujemo se u NG...

Skinuo sam preko checkfus-a verziju za poljsku, i razlika je ogromna u odnosu na KK5.
Za sada ni jedan bag nisam video, sve radi brzo i stabilno.
Browser je odlican, otvara ogromne sajtove sa par flash videa bez problema.
Samsung apps takodje.

Opet verujem u deda mraza :D

Pa naravno, lepo to FILKE prorekao na prosloj strani kada se pojavio update Kies-a :p

Jeste, svima smo zahvalni - Filke, redkanji, Srdjav, Fcinterbg , svi su odmah reagovali i obavestili nas.
Ja ne bih ni primetio da nije svih vas (vec sam odustao od cekanja).

Edit: Ipak je krenuo da rusi aplikacije i widgete posle 20-tak minuta, i gps nece da radi (ne izlazi ni antenica pored baterije). Isto kao KK5.
Btw, ima usb debugging opciju u meniju, tako da sumnjam da je finalna verzija.
Vracam se na 1.2 , jer nemam vise vremena za zezanje.

Pozdrav svima

Poslednja izmena:
Stavila sam kies na poljsku ali mi ne pokazuje da imam dostupan update na 2. Sta trebam da uradim da mi ponudi?

Ne moze tako (probao sam i ja ). Moras da imas XEO firmware prethodni.
Jedino da sama instaliras preko multiloadera na telefon.

Ja bih ipak sacekao zvanicno kod nas, jer nije pouzdan ovako telefon.

Uh ja sam pomislila da je to lako,nakacim prebacim na poljsku i on ponudi... :) Onda cu da sacekam. Hvala.

Narode, vidimo se sledece godine u ovoj temi, ako negde ne zagubim veceras telefon!! :D
Sretna vam svima Nova 2012 i da vec napokon dozivimo veliki broj update-ova za nase voljene Talase!!

Vrh Dno