Pa glavna prednost Arc S je to sto je Android i tu se svaka prica zavrsava jer nema logike danas placati bada telefon preko 200e. Prvi Wave sam platio 170e na 6 rata [a tada je bio 430e] pa posle polovan 150e.
Arc s ima dosta losije kuciste, nema super amoled, kamere su im tu negde, procesori iste brzine a mislim da Wave III ima jaci gpu, arc s ima adreno 205, nema ni sekundarnu kameru. Cak mislim da je Wave III bas u prednosti sto se tice hardvera. Ali dzaba sve to kada je bada fon koji kosta 330e, za samo 30e vise moze da se uzme SGS II, ma Wave III tek po ceni od 250e ima sta da trazi, da se kolje sa SE Ray, hw po cenu os-a. Jedino sto ce dobiti bada 3.0 :d ali ko zna kada ce to biti i na sta ce da lici taj os.
Koliko košta wave3?
kakve ovo ima veze sa Wave-om ?
Iskustvo identicno mojem pri inicijalnom prelasku sa bade na Androidrealno mnogo mi toga lepse radi na wave-u out of the box, osim navigacije, koju se nadam da ce srediti sa tim 2.0... ovde za sve zivo moram da doinstaliram nesto da bi radilo kako sam navikao, a nekad ni onda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari