Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Wave III je ok, lepo izgleda, kvalitetan i ono najbitnije- 4'' super amoled a autonomija je skoro na nivou Wave I. Kamera i kamkoder isti ali zasto bih kupio taj telefon kada je audio cip/audio kvalitet losiji? Tu je bas osakacen a da prodam Wave i dodam jos 150-200e za malo veci displej nema sanse.

Tek se pojavio po budzacima i skup je do 00, 330e ja mislim, realno je da za par meseci bude oko 250-280e ali je opet bezveze kupovina, ja za taj telefon ne bih dao ni 220e, nema sanse.

Poslednja izmena:
Za 330 ima arc s da se nađe koji je mašina za wave 3. Čak i 280 je previše.

Pa ne bih ni ja dao vise od 200-220 e za njega,a kad se pojavi kod operatera vrlo brzo ce moci da se nabavi za tu cenu ;)

Uostalom i ovaj kec mi je sasvim ok,tako da ne zurim nigde.. :)

Pa glavna prednost Arc S je to sto je Android i tu se svaka prica zavrsava jer nema logike danas placati bada telefon preko 200e. Prvi Wave sam platio 170e na 6 rata [a tada je bio 430e] pa posle polovan 150e.
Arc s ima dosta losije kuciste, nema super amoled, kamere su im tu negde, procesori iste brzine a mislim da Wave III ima jaci gpu, arc s ima adreno 205, nema ni sekundarnu kameru. Cak mislim da je Wave III bas u prednosti sto se tice hardvera. Ali dzaba sve to kada je bada fon koji kosta 330e, za samo 30e vise moze da se uzme SGS II, ma Wave III tek po ceni od 250e ima sta da trazi, da se kolje sa SE Ray, hw po cenu os-a. Jedino sto ce dobiti bada 3.0 :d ali ko zna kada ce to biti i na sta ce da lici taj os.

Poslednja izmena:
Fin review hsv :)

Pa glavna prednost Arc S je to sto je Android i tu se svaka prica zavrsava jer nema logike danas placati bada telefon preko 200e. Prvi Wave sam platio 170e na 6 rata [a tada je bio 430e] pa posle polovan 150e.
Arc s ima dosta losije kuciste, nema super amoled, kamere su im tu negde, procesori iste brzine a mislim da Wave III ima jaci gpu, arc s ima adreno 205, nema ni sekundarnu kameru. Cak mislim da je Wave III bas u prednosti sto se tice hardvera. Ali dzaba sve to kada je bada fon koji kosta 330e, za samo 30e vise moze da se uzme SGS II, ma Wave III tek po ceni od 250e ima sta da trazi, da se kolje sa SE Ray, hw po cenu os-a. Jedino sto ce dobiti bada 3.0 :d ali ko zna kada ce to biti i na sta ce da lici taj os.

Hmmmm, bada 3 :eyebrows:

Jedino sto smara na 2.0 je sto ponekad nestanu vidgeti i ponekad SApps zaglupi, ostalo je sve kao i kod 1.2 , ne znam sta ljudi pricaju pun bagova i slicno.

Pa da, rekoh da sam procitao na mysamsungwave da je u Aziji oko 280$ ali da je prodaja uzasna.
240e je i ok cena mada ja mislim da je realna 220e npr.

Pa cena je odlicna s' ozirom da je sad izasao telefon. Ici ce to jos dole... :)

Neki pusti indijac se hvali na mysamsungwave forumu kako je portovao GB android i da radi modem, kao, preleteo sam samo pogledom nisam sve procitao. Ne radi valjda gps i jos nesto.

kakve ovo ima veze sa Wave-om ?

ja sam poklonio bratu wave ;) sebi sam uzeo sgs+... jos jedan samsung za koga "mozda" bude update jednog dana...

realno mnogo mi toga lepse radi na wave-u out of the box, osim navigacije, koju se nadam da ce srediti sa tim 2.0... ovde za sve zivo moram da doinstaliram nesto da bi radilo kako sam navikao, a nekad ni onda...

realno mnogo mi toga lepse radi na wave-u out of the box, osim navigacije, koju se nadam da ce srediti sa tim 2.0... ovde za sve zivo moram da doinstaliram nesto da bi radilo kako sam navikao, a nekad ni onda...
Iskustvo identicno mojem pri inicijalnom prelasku sa bade na Android :)

Za Andru sve nesto mora da se instalira dodatno, telefon mi nekako izgleda go k'o pistolj... a Wave radi(o) k'o zmaj od prvog ukljucivanja! :D

[YOUTUBE]c6X6loa0Hgg&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]ms0-6TJsVr8&feature[/YOUTUBE]

Kakvi snimci, očito mu je žena tajno noću uzela telefon i i bez njegovog znanja napravila klipove i to najverovatnije pored njegove glave:D:D:D.

Nema covek za hd kameru :d :d ovo kao da je snimano tosterom.

Nisam siguran, ali mislim da je rec o fiksnom telefonu :smoke:

Samo bezicni, naravno... to se podrazumeva :p

Izasla nova beta.

Ko je flesovao neka ukuca *#7465625# i proveri da li Network lock stoji na OFF, ako je tako onda nije zakljucan na mrezu, jer meni stoji na ON, pa me to mnogo buni i ne znam dal da probam sa flesom na ovu zadnju betu danas?!

Meni stoji na On i iskreno nisam flesovao jos nijednom na beta verziju jer pise da ne bi smeli da flesujemo ukoliko je na On. Mada vidim da mnogi flesuju za zakljucanim tel. bez problema. Ja bih ipak sacekao zvanicnu verziju.

I ja bih, ali ako ce za nedelju dana, a ne za 4 meseca...probacu pa sta bude.

Ako uspe,jedno detaljno uputstvo bi bas leglo... :D

Ako ga sredim j.... sam cvorka! :D E a kako citam izasao opet novi Kies, nisam proveravao, uglavnom mozda ce i 2.0 brzo... :D

Nisam mogao da editujem prethodnu poruku...Pa evo ovako, vrlo prosto se radi, svaki fajl ima svoje mesto u Multiloader-u, ide se posle na Port search, mene prvo zeznulo, izasla greska, ja se pokidao gotovo s.ebao sam ga, medjutim ponovio sve, isao Port search i Download, zavrsilo se sve mislim za manje od 10 minuta, evo radi lepo, slika lepo, snima sve ok u HD autofocus na video radi, cini mi se bolji je klip bez anti shake funkcije, fino izgleda meni se svidja, znaci nisam vise mogao da cekam a ja sam prvi bio protiv flesovanja, sad samo da mu uradim Hard reset, ono nema da secka, mozda se nekad javi neki lag pa sa resetom da mozda otklonim taj lag, mnogo brze se sve otvara i zatvara nego na 1.2, sve u svemu ima napretka, evo da mu jos nabacim i neku ok temu i cepam do marta, aprila, a posle jovo nanovo i mozda malo muke oko vracanja na 1.2, a mozda i ne bude bilo potrebe, jer izacice i oficijelna i za fles, to je to otprilike, ko zeli neka slobodno uradi, nema nikakve frke... ;)

Nazad
Vrh Dno