ahahahahahahahaha Velja u sutku...jok Era Ojdanic na The Cardigans, mada pre ce Era na koncert nego Bada 2.0... :d:d:dStvarno su preterali a najjace od svega je to sto su najavili badu 3.0 za q2 2012 :d :d :d
Vece cu sanse da vidis velju ilica na koncertu slipknota nego da kosooki odrze obecanje :d :d
ahahahahahahahaha Velja u sutku...jok Era Ojdanic na The Cardigans, mada pre ce Era na koncert nego Bada 2.0... :d:d:d
E-mail opet skida sve poruke sa servera umesto samo nove.
Inace nece da mi se uloguje na samsung racun te ne mogu apps sto je verovatno normalno jer je beta.
Ne razumem jel se praviš lud ili stvarno ne kontaš, možda ti jednostavno koristiš više telefon nego oni, si pomislio na to. Evo ovo što je fingon82 napisao kako koristi telefon ja nekada uradim za par sati (osim razgovora, ali to i ovako troši najmanje), naravno da meni baterija ne može da traje kao njemu.Ma de bre, evo ovi tvrde da im baterija gura i po 4 dana.
Pardon nije hsv nego richa tvrdi na 168 strani da mu baterija traje 4 dana.
Da li u web browseru postoji mogucnost opcije tipa fit to page, odnosno kad zumiram tekst da ne moram da "skrolam" prstom levo desno sa jedne na drugu stranu. Na androidu je to reseno po defaultu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari