Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

A i da sabija duple vinjake sa tim istim pokricem :p

Stvarno su preterali a najjace od svega je to sto su najavili badu 3.0 za q2 2012 :d :d :d
Vece cu sanse da vidis velju ilica na koncertu slipknota nego da kosooki odrze obecanje :d :d
ahahahahahahahaha Velja u sutku...jok Era Ojdanic na The Cardigans, mada pre ce Era na koncert nego Bada 2.0... :d:d:d

Poslednja izmena:
Evo i ja sam malopre stavio ovu betu 2.0. Sistem je dosta promenjen da ne kazem skroz. Kratko ga koristim tako da cu navesti samo prva zapazanja.

Dosta mi je bagovao dok nisam sve podesio i nesto me je zezalo prepoznavanje sim kartice na pocetku sad nema problema.
Izgled mi se mnogo vise svidja od starog. Brzo otvara aplikacije i skroluje s tim sto nekad sporije zatvara neke aplikacije. Problem sa memorijom sam imao samo jednom kad sam otvorio namerno 5 teskih sajtova na pretrazivacu koji je sad triput brzi i bolji. Doduse i dalje imam problem sa jednim sajtom al izgleda da taj sajt ima problem sa Samsung telefonima.
Baterija cini mi se da slicno drzi posto ga nisam ispustao iz ruke bar 2,3 sata i skinuo je 20 25 posto.
Tastatura je dobrog odziva ali je manja i malo se treba privici. Nisu otklonili problem sa izvestajem o dospeloj poruci sto i dalje ne shvatam sto!!! Ne volim da mi izvestaj bude isti kao poruka i da smara. Kao da se zvucnici jace cuju kao i plejer sa slusalicama. Facebook aplikacija i dalje baguje i treba joj vecnost da procita nesto. Chat postoji. E-mail opet skida sve poruke sa servera umesto samo nove. Postoji push mail sto nije lose ali zaboravite na bateriju.

Aplikacije koje sam imao instalirane na 1.2 a i dalje su na kartici ovde se ne vide?!?! Zar stvarno ne mogu da koristim te vec instalirane vec moram iznova?

@ Filke Meni je takodje zakljucan na telenor i bez problema sam do sada menjao softvere vec jedno 4,5 puta. Mozes slobodno ali je to tvoj rizik.

ahahahahahahahaha Velja u sutku...jok Era Ojdanic na The Cardigans, mada pre ce Era na koncert nego Bada 2.0... :d:d:d

Isao bi ojdanic i na The Cardigans samo da muva tinejdzerke vrele :d

Da znas, pravi manijak!!! :D

@ markovski: mozda jos negde pogledam na netu oko toga, ako ne cekam na Kies, valjda ne prosedim...

pa reci sine Nebojsa :) Inace definitivno jede bateriju i ima lagova kad se pise npr poruka na forumu.
Inace nece da mi se uloguje na samsung racun te ne mogu apps sto je verovatno normalno jer je beta.
Za primarni mail nemas opciju da ti brise mailove samo sa telefona...pobrisao mi sve nove poruke na gmail-u. Na sekundarnom mailu moze?!
Kada se kuca sifra neka u pretrazivacu ne pokazuje ti sta kucas vec samo tackice?!

Dosta bagova za betu....

Poslednja izmena:
Inace nece da mi se uloguje na samsung racun te ne mogu apps sto je verovatno normalno jer je beta.

Probaj bez upaljenog wi-fi da se ulogujes, pa posle upalis wi-fi i skidas. Meni tako uspelo i prepoznao nalog sa svim ranije skinutim aplikacijama.

Poslednja izmena:
Koju ti error poruku javlja na Samsung Apps?

Mislim da moras da napravis internet (apn) profil da bi Apps funkcionisao kako treba.

Nece ni preko gprs . Imam profil koji je poslao telenor. Ja lepo udjem u apps al kad kliknem get on mi trazi ime i sifru i kad ukucam kaze processing i kroz par sekundi izadje u meni. Ako ukucam pogresnu sifru kaze da je pogresna sto znaci da je opet neki bag

Meni je na dva WaveII javljao taj problem. Kod oba je bio resen pravljenjem random apn point (bez tacnih parametra), nisam koristio gprs vec samo WiFi.

Suvise bagova za mene...vratih se na staru 1.2 dok ne dodje prava verzija.

Da li u web browseru postoji mogucnost opcije tipa fit to page, odnosno kad zumiram tekst da ne moram da "skrolam" prstom levo desno sa jedne na drugu stranu. Na androidu je to reseno po defaultu.

Koliko mi je poznato na default browseru ne, ali u Operi treba da ima.

Ima nova Opera mini v6.5 mislim, www.opera.com/mobile/download/versions/ ništa naročito naspram v5.1, inače Opera vam je stabilija i preglednija ali grafički ružnija od Delfina, imam utisak da to namerno rade jer je meni Opera na SE W995 izgledala mnogo lepše.
E da, kada koristim štedljivi mod i net stavim na EDGE baterija zna da izgura 2 dana ali sve je to meni kesa. Čak sa kontakte obrisao gumicom i obojio ih patenticom i nije mi puno bolje.

Poslednja izmena:
Za TS telefone to nije los rezultat, mnogi ni dan ne mogu da izguraju.

Ma de bre, evo ovi tvrde da im baterija gura i po 4 dana.

Meni moze 3 dana, ali da ga minimalno koristim, kad ga forsiram onda 2 dana. Svako ga razlicito koristi, meni je prosek pola stat razgovora/pola sata muzike/10 poruka/10 mailova. Ne moze 4 dana bez da ga namerno stede ;)

Ma de bre, evo ovi tvrde da im baterija gura i po 4 dana.
Ne razumem jel se praviš lud ili stvarno ne kontaš, možda ti jednostavno koristiš više telefon nego oni, si pomislio na to. Evo ovo što je fingon82 napisao kako koristi telefon ja nekada uradim za par sati (osim razgovora, ali to i ovako troši najmanje), naravno da meni baterija ne može da traje kao njemu.

Poslednja izmena:
Matori, telep je država i nemoj tako, da li se pravim lud, eno ti hsv pa ga pitaj sam koliko mu baterija traje i koliko ga koristi.

Pa onda ga reklamiraj, ne znam sta drugo da ti kazem.

Pardon nije hsv nego richa tvrdi na 168 strani da mu baterija traje 4 dana.

Pardon nije hsv nego richa tvrdi na 168 strani da mu baterija traje 4 dana.

Evo i ja tvrdim i postavio sam negde unazad i potrosnju po danima...sa normalnom, uobicajenom upotrebom telefona, koju sam tu i opisao ja sa telefonom zatvaram 4 dana i ulazim u 5 koji ne mogu da prezivim bez punjenja...

Napominjem, da ne divljam sa telefonom, proveravam mail-ove na poslu, neke sajtove po potrebi, sms-ovi, neki poziv(bez dugih raspredanja o arpadziku i sl.), mjuza min sat vremena dnevno, bez igara jer nemam vremena za tako nesto...

Poslednja izmena:
Eto, a ovaj moj telepčanin misli da se pravim lud, mora da je išo u Teslu u školu. :D
Šalim se, ali zaista se nadam da će v2 rešiti probleme.

Sto, da nema negde mozda original da se uzme ?

Opet polemika o autonomiji..

Meni traje 2 dana sa solidnim maltretiranjem telefona, a samo pozivi, alarm, sms i malo drugih opcija.. pa odavno nisam tako stedeo telefon, da ne palim mp3 plejer, kameru, 3g net itd itd ali mislim da bi mogao 4 dana opusteno u dump fon upotrebi ali ja racunam ova 2 dana sa solidnim maltretiranjem.

Inace, apdejtovao mi se Apps veceras, valjda 2.0 stize ovih dana :d

Jeste, apps se i meni sinoć apdejtovo, što znači da je moguć skori izlazak v2.

Da li u web browseru postoji mogucnost opcije tipa fit to page, odnosno kad zumiram tekst da ne moram da "skrolam" prstom levo desno sa jedne na drugu stranu. Na androidu je to reseno po defaultu.

ima ovu opciju i odlična je, napokon na badi :).
nije mi jasno kako ovi ostali to ništa nisu primetili - ni ono za podešavanje mail-a da ne skida po 50 komada, ni ovo u browseru - pa to su krucijalne stvari ljudi pobogu :D
zezam se

Nazad
Vrh Dno