Sto se tice nekih wave-ova, ja sam bio naisao na jedan, koji ne samo sto je imao ogrebotine, ali ono i nije bio SAMOLED ekran (to sam naisao pre mesec-dva kada sam trazio ekran za moj prvi wave - koji je igrom slucaja preleteo dva sprata pravo na stepenice - i pukao mu je ekran - ali sam telefon nema ni ogrebotinu) i verovali ili ne - saznao na kraju da je ekran zamenjen i to se rade ekrani za Wave naravno ne originalni
i sto je najjace saznao da tih "slj" ekrana ima jos od kad se i pojavio wave (naravno neki mesec posle), ne znam gde je tvoja drugarica uzela Wave - ali mozda je neko bio prvo zamenio nekim ovim ekranom - jer SAMOLED je SAMOLED bez obzira na staklo (isti je SAMOLED i u Nemackoj i Avganistanu
a svi WAVE-ovi dolaze sa njim )
Veruj mi nasi priuceni serviseri su znali da zamene ekrane jos od pojavljivanja Wave-a![]()
I ja sam za sticky. Pogotovo sto ce se u ovoj temi najvise pricati i o Bada OS-u jer najvise usera Bade ima Wave
Ili waveII koji je isti![]()
Aaaaaaa, ne... dok god nema SAMOLED - nisu isti :smoke:
@Shimec
Izdajnici ne smeju da postuju u ovoj temi
salu na stranu, a zasto kad je toliko blizu izlazak bade 2?
Matori plače mi se!
Inace, meni Wave nikada nije bas nesto specijalno dugo drzao bateriju, ali za to ima sasvim logicno objasnjenje. Naime, bas tu negde gde ja zivim se mesaju Edge i 3G signal Telenor mreze, pa mobilni cesto trazi mrezu, menja na 3G, pa vraca na Edge i tako u krug. Kada sam na predavanjima u NS po ceo dan, tada baterija dosta duze izdrzi, posto je tamo konstatno 3G+ mreza. Osim ako ne surfujem previse![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari