Ja Wave 1 u poslednje vreme koristim kao E-Book reader i posle E-Ink-a, ovo je next-best-thing za citanje.
Fazon je sto mora da se odradi ono ciscenje gps data s'vremena na vreme.
*#4097*4097# i da se u app stavi na built in umesto hybrid.
Ulaskom u ovaj meni se i brise taj gps history ili sta vec, posle toga hvata satelite za 10 sekundi, ja kada krenem u voznju i hocu da koristim bada psorts npr obavezno obrisem ovo.
Sta citas i odakle ? Nisam ga skoro nikad koristio kao ovo, eto cisto da zadovoljim znatizelju![]()
"Kupio" sam nekih 600 knjiga, pa trenutno citam Neil Gaimana t.j. ono sto nisam do sad nasao na papiru, a mrzi me da porucujem i cekam sa Amazona.koji sw, koji format knjiga? mislim imam kindle, al ako ima neko lepo resenje, zasto da ne![]()
Softver je java aplikacija Albite Reader i radi fenomenalno, cita EPUB i ima relativno zgodan interface, recnik...
Testirao na A Game of Thrones i
Okaci link do knjige ako nije problem ?
Brzo pitanje: Ima li ko nas jezik za NDrive 11 i kako da ga podesim? Ja bilo sta da nadjem ne mogu da odaberem u opcijama.
Odakle tebi informacija da ce u utorak da izadje update na Kies, da nije to mozda zbog praznika, slave Mitrovdana???Strpi se do sledeceg utorka... Ja sam nestrpljiv za Skype-Lite. A potajno za nadam za open-source Badu![]()
ja sinoć nabacio zadnji beta FW (tj CFW pošto je malo tweak-ovan), ima srpski jezik, podržava flash live wallpapere koji izgledaju fenomenalno (baš sam stavio ICS temu). browser je baš doteran u odnosu na prehodnu betu koju sam imao. ima i neki polaris office koji je ubačen naknadno a koji čita sve vrste dokumenata. takođe i lock screen je u flash varijanti (oguliš bananu da otključaš fon itd).
Ajde objasni, sta moze sve da se izgubi od podataka i aplikacija prelaskom na ovu badu i kako da se odradi ovo?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari