Znaci sledece godine,
Bio sam sarkastican, ironican kako god, mislim nije da meni ne radi dobro i 1.2, ali brate sto je mnogo mnogo je, toliko za jedan apdejt, prva vest septembar, pa oktobar, sad novembar i to sve potvrdjuju neki forum sajtovi, ja bre da sam neki od menadzera u samsungu, izasao bih odavno jos sa saopstenjem tad i tad izlasi 2.0 na Kies i to je to, sta ima stalno da izlaze neka nagadjanja...Mislis meseca ?
Nesto bolje od live wallpaper-a?
Wave M S7250 i bada 2.0...
[YOUTUBE]Pv7yXeWJg5A[/YOUTUBE]
Ma dajte ljudi ko vam kaze da je 130e polovan Wave? To sto je bio mozda negde neki na oglasima za 130 je podjednako merodavno kao kad bih ja rekao da je 200e godinu dana star. Tih problema sam imao i kad sam prodavao 5850 ovde na forumu, prethodno je neka otisla za 100e i svi se utripovali da je to realna cena. Mozda je decku frka za pare, mozda nema garanciju, u vrlo losem stanju, mozda mu je bucnuo u vodu i pokvarice ze vrlo brzo pa mora da ga se otarasi...mozda ga je ukrao, nasao na ulici, kriziraNov galaxy s je 280, ovde se polovni prodaju za 250...to je nerealno. Kao sto je nerealno da tel od 200e kosta 130. 150 mu je minimum, sve ispod toga je neciji zaheb, ili prodavcev(potcenio vrednost) ili vas (ako je felerican). Nek mi neko da link, prodam moj za 160, i zaradim 30e
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari