Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Meni je ocajna slika... koristio nokia kabl... strava i uzas...

ja ne znam jesam nesto sanjao, ali se secam neke varijante micro usb->hdmi kabla, al sad nemam pojma dal bi to radilo...

Meni nije (bila :d) ocajna, ali moglo je to mnogo bolje... i jeste, postojala je neka varijanta kao sto je navodis, i to bi trebalo da bude ono sto svi hocemo - bez gubljenja na kvalitetu slike ;)

@vkozomar

pa nije beta ***, stabilnija je i ne treba nakon instalacije stavljati ono nešto na low priority da se fon ne bi zapucavao.

@vkozomar

pa nije beta ***, stabilnija je i ne treba nakon instalacije stavljati ono nešto na low priority da se fon ne bi zapucavao.

Jasno je meni ali okacis link na forumu i stavis " ofisl " .. mislim ... i " koliko je " stabilnija ... Nema smisla buniti narod dok ne izadje zvanicna s obzirom na Samsung pitanje je i koliko ce ofisl biti stabilna. Nadam se da me razumes, mogao si staviti " Stabilna beta verzija " i sve bi bilo ok, ovako sam se ponadao da su izbacili datum izlaska zvanicne.

Sta fali 10 ? Pa da je kilavija ? Ndrive odlican.

Mislim da sam vec ovde pisao o mojim mukama sa navigacijom. Kod mene kasni zestoko i tripuje se, okrece mapu s'vremena na vreme i hvata signal duuugo, mada je to do telefona verovatno. Sta je sve preziveo, dobar je!

Fazon je sto mora da se odradi ono ciscenje gps data s'vremena na vreme.
*#4097*4097# i da se u app stavi na built in umesto hybrid.

Ulaskom u ovaj meni se i brise taj gps history ili sta vec, posle toga hvata satelite za 10 sekundi, ja kada krenem u voznju i hocu da koristim bada psorts npr obavezno obrisem ovo.

Stavio i ja NDrive 11 i rade po ovom uputstvu sve mape.

Vama sto kazete da vam radi po ovom gore uputstvu, jel imate instaliranu 11-icu ili 10-ku ? I dal vam radi mapa Srbije (CT ili NT)? Po prvom pokretanju navigacije nakon instalacije, jer vam trazi da se zakaci na net da proveri licence ?

Ja imam i 10 i 11 na fonu...za 11 se ne secam da li je sta proveravala kada sam je instalirao...prekjuce sam samo prekopirao fajlove iz 10-ke u 11-icu i nisam imao nikakva pitanja, odmah mi se posavila mapa sa beogradskim ulicama!

Postupak je isti i za 10 i za 11...stim sto se za 10 instalira Spain koji kada se startuje nije vise moguce koristiti (dok mu se ne ubace licencni fajlovi) a 11 je moguce koristiti ali samo sa Iranskom mapom!

Poslednja izmena:
Ljudi, koliko vama baterija traje? Meni ovo nesto brzo curi, od sinoc kada je bio napunjen do kraja do sad sam evo izgubio 2 crte! Muziku sam sluso nekih pola sata i sad evo nekih sat vremena na benchu i baterija se skoro prepolovila, ekran mi na 6 a u pozadini sve aplikacije ugasene.
***. na mom SE W995 baterija je trajala osetno duze, cudno mi ovo.

Meni je baterija uz propisno mrcvarenje trajala dva dana ali to je ako ga bas maltretiram a ovako regularna upotreba 3 pa i mozda malo preko. Sve zavisi koliko ga koristis a i pazi, sat vremena browsinga = protok podataka (wifi ili 3g svejedno) + upaljen ekran konstantno, to nije malo...
Doduse sad ce HSV da ti kaze kako njemu baterija traje i po 5 dana... :p

Ne ne cika Alek :d

CAR je imao Wave sa baterijom od 5 dana jer je ostao na badi 1.0 :p

Moja autonomija je kao i kod tebe, za ovako napucan telefon i toliko koriscenja- ovo je kao san :)

Znaci to je uobicajeno. Bog te, pa sta ce biti kad instaliramo Badu 2? :lupko:

Pa ocekujem malo losiju autonomiju od 1.2 a sve zavisi kako optimizuju.

Hehe kad instalirate badu 2.0 ima da vam traje pola dana jer necete da ispustate telefone iz ruku :p
Inace pretpostavljam da ce ostati ista autonomija za koju se slazem sa cika hsv-om da je stvarno vise nego dobra. Rekord sa SGS2 mi je oko 2 dana :( i to je uz maksimalnu optimizaciju (tipa gasi wifi stalno, svedi sinhronizaciju na minimum itd...)

Resenje; nosi pucnjac svuda sa sobom ili kupi jacu baterio ili oboje. ,)

Ma gde bre to, to vazi za ove tablet android telefone :D

Nama iako bude losija autonomija baterija ce trajati 2 dana sa dosta maltretiranja a to je sasvim dovoljno.

Ako mi verujete ja punjac skoro da ne koristim, lepo povezem Wave preko usb-a da prebacim slike ili muziku i svaki dan ga ostavim po 1h plafon, dakle baterija spadne na 65% npr ja drzim sat vremena sto npr dopuni do 85% [sporije se puni preko usb] i tako dok ne postane kriticno, onda drzim 2h. Nekako mi blizi ovaj usb nego da ustajem i ukljucim punjac.

Ljudi, koliko vama baterija traje? Meni ovo nesto brzo curi, od sinoc kada je bio napunjen do kraja do sad sam evo izgubio 2 crte! Muziku sam sluso nekih pola sata i sad evo nekih sat vremena na benchu i baterija se skoro prepolovila, ekran mi na 6 a u pozadini sve aplikacije ugasene.
***. na mom SE W995 baterija je trajala osetno duze, cudno mi ovo.

Meni na galaxy s kada koristim tapatalk, twitter i operu mini oko tri sata baterija bude na 15% sa osvetljenjem ekrana na 75%, tako da ukoliko "koristiš" telefon svaki će da ti se isprazni, ukoliko gledaš u telefon trajaće ti tri dana.

Aa, dobro sta sad ali tebi na galaksi s baterija traje 3 sata, pa onda je ovo meni ekstra.

Pa tesko ces naci telefon danas koji ima neki os i da ima bolju autonomiju od Wave/GS I.. Ne znam IP4s mozda ima bolju.

:D Vudu Popaj u potpisu.

@hsv
To ja malo aludiram na Pecu i beogradski sindikat, pa ko veli ni ova stvar od Popaja nije losa, a u poslednjih par dana mi upala u glavu. DRRAAGAANNAA :d

Nesto bolje od live wallpaper-a?
Wave M S7250 i bada 2.0...

[YOUTUBE]Pv7yXeWJg5A[/YOUTUBE]

Jako bitna funkcija za jedan telefon ili uredjaj uopste :d

Meni bitnija od skajpa, na primer; sve zavisi sta ko voli :) volim te zezalice, od live walpapersa mi je u Badi 2 bitniji jedino multitasking.

Pa sta ima da se spominje multitasking, bada 2.0 ima i to je to :)
Jedino sto je kul vezano za ove live walls je to sto mi deluju nekako naprednije, nisu bas standardni lw mada me i ne zanimaju toliko :p

Ja u sustini jedva cekam poboljsan kamkoder i nadam se da ce omoguciti bar vga [a 720p bi bilo savrseno] slow motion snimanje :) Wave je u stanju harverski to da odradi cak i sa 120 fps.

Na koju foru su neki ljudi dobijali onako dobre rezultate praveci fotografije Wave-om? Kod mene su dobre, ali bih rekao da moze i bolje

Nazad
Vrh Dno