Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Neki lik je na rapidserb. objasnio kako se prave widgeti :smoke:
Ja sam skinuo i krecem u popunjavanje desktop-a ,)

http://www.4shared.com/file/U9TmR41c/Link_Widget_Creator_v11.html

images

Ovo postoji 100 godina i mislim da je vec bilo reci...inace to su samo linkovi i nista drugo...manje-vise beskorisno!
Za ozbiljen widget-e neophodno je znanje java-e...

Izvini djwibe, a jel neces da me bijes !?

Jel moze neko da mi pojasni situaciju. Stavio sam Badu 1.2 nemacku sa CSC DBT koja fino radi ali mi treba srpski t9 a nerviraju me oni nemacki widgeti i linkovi.
Nasao sam nekako neki dobar CSC fajl modovan za ovu verziju bade S8500XXJL2 koja mi je i na telefonu. Problem nastaje kad u multiloaderu izaberem samo change i promenim samo CSC i sve prodje kako treba, restartuje mi se tel i kad upalim ono sve isto. NIsta se nije promenilo i u preconf mi idalje stoje DBT i KOR.
Kako ubaciti samo CSC bez punog flasha?

Resio sam da ubacim GPS u moj Wave. Posto trenutno nema besplatnih NDRIVE aplikacija, osim neke finske, molio bih za savet i postupak kako to da odradim?

Da li moze preko finske verzije ili treba da skidam sa nekog megaupload ili sl. spansku verziju?

Molio bih za sto detaljnije uputstvo, moze i na PM.

Hvala

Ok i sta sa njom treba da radim? Da li je postupak isti kao i sa spanskom ili se razlikuje?

Opet bih molio za detaljnije uputstvo.

Isti je postupak za sve verzije NDrive-a

Inace,otkrio sam jedan ozbiljan nedostatak,koji me je posteno iznervirao. Kad ima slovo u broju ulice(tipa 2a ili 8b) ,mozesh samo da....tuzno gledas u telefon. :D Deluje kao sitnica,ali sam iz licnog iskustva video koliko ozbiljan problem moze da napravi.... :crash:

Prodaje se u CT odavno, ali nisam ja video da na kutiji pise bada... mozda je ovo novija verzija,hmm?

i ja videh u CT negde jos u decembru i 100% nije pisalo bada.

Isti je postupak za sve verzije NDrive-a

Ako mislis na postupak sa rapidsrbija foruma, onda nije isti. ----->>>> http://rapidserbia.com/viewtopic.php...818&start=2010

Dakle, bio sam na tom linku i neke stvari se ne poklapaju.

PRvo, ne postoji spanski niti finski Ndrive nego marokanski.
Drugo, folder se ne zove kao na tom linku nego drugacije, nekako sam uspeo da iskopam koji je folder u pitanju (jedini koji ima Ndrive podfolder)
Trece, po opisu kako da krekujem Ndrive meni ne funkcionise iako sam pratio upustvo do detalja
Cetvrto, nemam u folderu Ndrive, podfolder Data kako pise u uputstvu.

Da li neko ima neki savet ili da batalim navigaciju? Da li postoji negde spanski ndrive na netu?

sve ovo sto sam napisao stoji, ali sam izgleda uspeo. Sutra probam na ulici pa cu javiti :D

Imam engleski jezik, a naseg nema. Imam srpsku mapu.

Kako da namestim jezik? Posto u VOICES stoji onaj fajl koji podrazumeva nas jezik, ali ga nemam u opcijama kad odem na SETTINGS pa LANGUAGE

Poslednja izmena:
Samo da dodam, da posle 10ak mnuta trazenja satelita, Ndrive to nije uspeo.

Da li postoje neka podesavanja koja sam preskocio. Kako da ga nateram da proradi?

Samo da dodam, da posle 10ak mnuta trazenja satelita, Ndrive to nije uspeo.

Da li postoje neka podesavanja koja sam preskocio. Kako da ga nateram da proradi?

Jesi li upalio u podesavanjima GPS ON ? Posto je svima nama po instalaciji pokrenuta, nekima pre nekima kasnije ali je LOCK-ovala, s obzirom kako si odradio instalaciju nesto se bojim da je krenulo kako ne treba.

GPS ukljucim uvek pre nego sto pokrecem NDRIVE. Juce u restoranu na vodi, mi nije prepoznao reku nego mi je rekao da sam offroad. A posto mi je baterija bila pri kraju, nisam ga probao u voznji.

Kako Milicu da aktiviram?

Nego,jel' postoji neka budzevina za badu koja omogucava da se fon koristi kao web kamera?

ima jedna aplikacija sa kojom možeš da napraviš live stream na netu sa kamere telefona, može čak i u HD samo treba jači UP. samo još imena da se setim :D

Ja je probao, ala koci, cak i kad maltene sve na najnizi kvalitet stavim, ne znam sto to toliko zahtevna, dal zeza wifi protok ili mozda moj komp, koji nije toliko jak...

Koliko sam ja upucen, komp sa malo rama i single core procesorom imaju probleme sa hd video zapisima i formatima. Cak i da imas 1Gb rama i single core opet ce da secka, ovo se desavalo jednom ortaku. A jos ako ti je system u rasulu..

Koliko sam ja upucen, komp sa malo rama i single core procesorom imaju probleme sa hd video zapisima i formatima. Cak i da imas 1Gb rama i single core opet ce da secka, ovo se desavalo jednom ortaku. A jos ako ti je system u rasulu..

Pazi ovako, HD klipovi sa telefona, a i na YT rade bez problema, osim full HD, koji malo usporeno rade, cak i pored rasula od sistema, harda...ovu aplikaciju sam namestio tipa na 320x240, niski kvalitet videa, a normalni zvuka, pa secka i koci i dalje, ipak ja mislim da je to do slabog wifi protoka, cak mi i pise dok strimuje da je oko 15% health strima, retko kad malo vise, a cak ide i manje, a nisam probao preko 3g gprs-a, nemam besplatne megabajte...

Pa onda je do toga.
3G- kako kad, meni nekad t'nor 3g radi munjevito, malo sporije od wifi ali ume i da uspori ali i tada ako ucita YT klip nema seckanja.
Kada je samo E ikonica upaljena bolje da se ne ide na net :)

***. moj modem je obican, nema antenicu za wifi, pa se za Wave kacim iz komsiluka, za sve ostalo protok je sasvim dovoljan, ali evo za ovaj Bambuser izgleda da nije, trazi jaci i stabilniji protok...moracu da kazem nekom komsiji da predje na jaci ADSL paket... :D

Nazad
Vrh Dno