Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Ironično rečeno ili.. :p

Ironija ili ne - 1300 je limit, pa Bog! :D:D:D

Pa znam da je limit ali nemoguće da ne postoji način da se prebace nekako na komp ? Imam par epskih konverzacija pa bih nekada da ih se prisetim :smoke:

Moze bre na komp, ja prebacivao pre, dok sam imao stari Kies, a valjda moze i na novi, nisam probao, samo nisu mogle da se vrate na mobilni...

- Probao sam na ovom zadnjem, novom Kies-u, ladno nema je nigde opcija da se prebace poruke na komp, znam da je na onom starom nekom bilo to, probacio sve poruke iz telefona tada, kakva sad ovo zaj....cija ja ne znam, ali alal im kad ovo izbacili, nije da je meni potrebno, ali aman, sto bi izbacili...

Poslednja izmena:
Pa ja sam tražio tu opciju ali nisam našao. A i kies me ubi, baguje ko lud.

Nije ironicno. Fala ti za informaciju, eto za mene skroz neverovatnu... Prvo ono za ram, pa sad i sms-ovi.
SGS2 se ceka...

650+e ceka da se potrosi :)
Ma kakvi bre, imamo mi 256Mb rama, a za moj nacin koriscenja telefona vise mi i ne treba + sve prednosti, a i ovo za poruke, prebacicu nekako na komp i pici dalje :)
U SGS2 sam se razocarao jer navodno ima osakacen audio chip, e pa nesh kolega :d A i odakle mi kes za takav telefon, makar i preko operatera.. Drzim lepo talas jos 1,5God pa onda opet neku zver u telenoru..

Ako vam samsung apps ponudi update nemojte prihvatiti jer necete moci vise da pokrecete krekovane igre iz appsa,jer umesto lunch sada pise installed !!!

:d

Dakle, upropastise i ovaj nacin krekovanja.

Mada meni ovo nista ne znaci jer imam samo onih par hd igrica, obrisacu ih, ionako osim bruce lee-a nista nisam igrao duze od 5min

A ostale korisne aplikacije sam pohvatao po akcijama.

SGS2 500 funti u GB a kod nas je DHD 69k u Telenoru...mislim: LOLZ!

Na koji nacin da igram spufovane igre kad mi neda da udjem u samsung apps?

Drugovi izvinite ako vam smetam,moze li mi neko pomoći i reći kako da na mom Wave II napravim ono levo desno skrolovanje da ima više od 3 prozora,nemam pojma kako na Galaxy S sam znao a sada na Talasu nemam pojma.HVALA drugovi:smackbum:

Na koji nacin da igram spufovane igre kad mi neda da udjem u samsung apps?

Ukoliko si na Bada 1.2 spufovane aplikacije mozes pokrenuti preko samsung apps aplikacije...ali...ako si prihvatio poslednji update koji ti je ponudio samsung market onda nema vajde za sada... zao mi je...

Drugovi izvinite ako vam smetam,moze li mi neko pomoći i reći kako da na mom Wave II napravim ono levo desno skrolovanje da ima više od 3 prozora,nemam pojma kako na Galaxy S sam znao a sada na Talasu nemam pojma.HVALA drugovi:smackbum:

Kad kliknes na Widget okrenes telefon u vodoravan polozaj i onda dodajes koliko treba...

Ukoliko si na Bada 1.2 spufovane aplikacije mozes pokrenuti preko samsung apps aplikacije...ali...ako si prihvatio poslednji update koji ti je ponudio samsung market onda nema vajde za sada... zao mi je...

Znam to, nego cim udjem u samsung apps odmah mi izadje poruka o postojecem apdejtu i nema opcija no ili cancel, samo confirm ili da izadjem iz apps-a. Znaci da moram da prihvatim apdejt, nema mi druge.

Ima li nekog ko je prihvatio apdejt, ili sam to samo ja?

Mada meni ne trebaju spufovane aplikacije, pa sam i odradio, nego posle toga se pojavilo da ima jos jedan apdejt, stoji i 1 na Samsung Apps, ja udjem, kliknem na taj apdejt, otvore se sve aplikacije, koje sam instalirao pre i koje imam sada, sve ih izlistam, nema nigde da za neku ima apdejt, a ovo i dalje stoji da ima jos jedan, ja ugasim pa upalim telefon, ista stvar, sta mu je, gde li je i kakav li je to apdejt, nikako da otkrijem...?!!!

Poslednja izmena:
ma i meni stoji kao 1 apdejt, za onu seljacki black n red glossy temu.
bag, ne znam kada cemo ga se otarasiti.

Zveknesh par puta na ono "Update all" i problem resen.;) Ako i dalje nece samo sacekas da ti se nakupi vise od jednog programa za update i to je to. ;)
Bar je kod mene bilo tako...

i kod mene. a i btw ono ko je rekao da ne prihvatimo novi update, jer nećemo moći da igramo spoofovane igre, je malo glupavo. a evo i zašto, recimo hoćeš da igraš npr. plants vs zombies, prvo moraš da uđeš u apps/search i kucaš ime "donorske" aplikacije. ali odmah ti iskoči poruka da updateuješ apps koju ne možeš da ignorišeš već možeš samo da je prihvatiš. tako da hteo ti ili ne moraš da updateuješ apps a kad ga updateuješ (par puta :) ) onda dobiješ ono installed i opciju da to i kažeš svima na Fb-u i Twitteru. Ako nešto na ovom svetu mrzim onda su to i Fb i Twitter :D

Znam to, nego cim udjem u samsung apps odmah mi izadje poruka o postojecem apdejtu i nema opcija no ili cancel, samo confirm ili da izadjem iz apps-a. Znaci da moram da prihvatim apdejt, nema mi druge.

Ne prihvataj nista...ako su ti mile spufovane stvarcice... :) ***. ne daju ti izbora...

Ja josh nisam prihvatio ni onaj prvi samsug apps update niti badu 1.2 upravo zbog toga sto im je i glavni cilj da te onemoguce da koristih te stvarcice...a to me pogadja vise nego sto mesecima ne koristim samsung apps aplikaciju na fonu...i ovako je i lepse i preglednije i brze koristiti samsung market preko kies-a...

Inace...do bade 2 ne diram nista...zadovoljan sam kako mi sljaka fon...

Ajoj kako mi je ispao sinoc telefon na betoncinu.. ali opet samo minimalni oziljak na plastici kod zvucnika, ne vidi se mnogo ali.. definitivno mi treba neko kuciste.

http://www.badapps.ru/1290-bada-20-stala-esche-blizhe.html

Malo info o badi 2.0, voice to text mi je do j :)
Samo kako ce sve ovo da radi na nasem mucnom ram-u :d

ma hebe mi se :d
Necu menjati jos 1,5 god, do novog ugovora [ako izdrzi toliko :d] a onda cu dati matorom, ili prodati nekome iz hood-a :smoke:

Imate na poslednjoj strani Wave teme na rapidserb. Blic widget, odlican je ;)

Ne prihvataj nista...ako su ti mile spufovane stvarcice... :) ***. ne daju ti izbora...

Ja josh nisam prihvatio ni onaj prvi samsug apps update niti badu 1.2 upravo zbog toga sto im je i glavni cilj da te onemoguce da koristih te stvarcice...a to me pogadja vise nego sto mesecima ne koristim samsung apps aplikaciju na fonu...i ovako je i lepse i preglednije i brze koristiti samsung market preko kies-a...

Inace...do bade 2 ne diram nista...zadovoljan sam kako mi sljaka fon...

A reci mi koju verziju imas i sa kojim csc?

Neki lik je na rapidserb. objasnio kako se prave widgeti :smoke:
Ja sam skinuo i krecem u popunjavanje desktop-a ,)

http://www.4shared.com/file/U9TmR41c/Link_Widget_Creator_v11.html

images

1. Ime widget-a
2. URL (internet adresa) - na koju pristupate preko widget-a
3. Ikonica - PNG slika formata 96 x 96
4. Slika - PNG slika formata 96 x 96
Najlakše je da za 3 i 4 korak iskoristite istu sliku, lakše je ;)

Nakon izabranih stavki, kliknite na dugme Create Widget

Eto, ništa lakše :D

Jos jedna fora sa RS :smoke:
Sa ovom promenom se vraca onaj jak, jasan i glasan zvuk kod dolaznih i odlaznih poziva, koji je utisan u badi 1.2 :p

Wave problem sa jacinom zvuka slusalice dolaznih/odlaznih poziva

Ukucaj *#197328640#,onda 5-2-1-7 (gde je 7 - RCV > Voice Call Volume).
Nudi se ukupno 7 opcija - ( svaka je jacina zvuka slusalice koja se tokom razgovora podesava Volume tasterom sa strane i kod mene je svuda bilo postavljeno na 52db po defaultu).
Ukucaj opcjiu (Level) koju zelis da promenis u ponudjenoj numerickoj tastaturi (npr. ako je 5-ti level previse slab i zelis da ga pojacas sa 52db na npr. 56db - pritisni broj 5 na ponudjenoj tastaturi) i sacekaj da se u gornjem desnom uglu pojavi WRITE - tada je potrebno uneti vrednost db koju zelis a to se radi tako sto ces belo polje za unos pritiskati nekoliko puta zaredom (konkretno mi je trebalo 5-10 touch-eva na raznim mestima da bi se aktivirala nova tastatura) i onda se unosi zeljena vrednost i taster OK - meni je npr. Level 5 promenjen sa 52db na 56db a Level 6 na 58db i to je sasvim normalna jacina zvuka.

iiiiiii sada je sasvim druga prica - bez napinjanja cujete sagovornika....

Hope it helps :)

Mislim da je u Bada 1.2 namerno utišan zvuk zvona zbog čestih kvarova zvučnika koji su svi naravno još uvek u garanciji.
U svakom slučaju korisna informacija ali savet, oprezno! Pozdrav

Ma ne verujem, mislim ajde da ovaj zvucnik sluzi za melodije zvona ili mp3 pa da razumem to.. za to je onaj mali zvucnik na vrhu telefona.
Inace ovo radi i stvarno bez naprezanja i u najvecoj guzvi cujem sagovornika. A ako ce povecanje od 6db [sa 52 na 58db] da ga unisti- samo napred ;) :smoke:

U badi 1.2 su smanjili jacinu zvuka zbog zakona i standarda eu.. ovo vazi i za mp3 plejer ali nije toliko strasno.

Prilozi

• acid cow.png
    acid cow.png
    6.3 KB · Pregleda: 240
  • benchmark-logo.png
    benchmark-logo.png
    5.2 KB · Pregleda: 240
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno