I kvalitet displeja, i zvuka na slusalicama, i kamere, i video zapisa... a ko hoce da se zeza sa hiljadama aplikacija i po ceo dan samo nesto prcka i cacka - samo napred, Android i iOS vas samo cekaju.
vkozomar, jesi ti citao uopste sta smo car i ja napisali ?
Covece, napisali smo da nama svi ostali kvaliteti mnogo vise znace od mana bade/nedostatka androida a ti sad prosipas pricu tu o realnosti
to je onaj sistem kao ja kad sam imao 15 god pa sam imao milion ikonica na desktopu, 20 player-a, 38 igrica, 10 programa za gledanje slika..
S obzirom na tvoje odusevljenje " igrackama " nisi daleko po godinama, da si malo zreliji ne bi tako bio " ozaren "
Nisam neobjektivan, samo govorim kako mislim... zaista nemam nikakav problem sa Androidom ili pak bilo kojim OS-em, i bolji su, i imaju ogroman broj aplikacija... samo ja nisam lud za tim. Mislim, sledeci fon ce mi sasvim sigurno biti Galaxy S II, pa guess what - opet ga necu natovariti sa 4000 aplikacija i osecati se super zbog toga. Imao Android, iOS, WM ili sta vec - opet cu se drzati nekih 5-6-10 aplikacija koje mi zaista trebaju i koje koristim. Ostalo - hvala lepo... ali neka, ne treba.Nema smisla biti neobjektivan, i IOS i ANdroid pruzaju vise od BADE, toliko od mene kao objektivnog Wave vlasnika, cela ova ujdurma Samsungova sa BAN om na VOIP i slicnim glupostima poprilicno nervira. Meni je ovakav telefon za moje potrebe i vise nego odlican ali da sam malo mladji definitvno ne bih uzeo Badu nego Android, bas zbog prckanja. Ako pricamo o OS-u bada zaostaje a ako govorimo o hardveru onda Samsung ima sta da kaze.
Ma jok, sto bi bilo tako... koji sam pa ja faktor, moze da se kaci sa mnom ko god hoce, za svadju sam uvek raspolozen!Izgleda ne sme sa tobom da se kaci, vip si clan pa je svaki konflikt ban u najavi :d
Pa ne znam... mozda je i sam prilicno besan sto se Bada razvija tako sporo, pa mu doslo tako... zaista ne znam.Sve ovo sam i ja napisao ali ne vredi.. stvarno ne znam koji mu je.. a sto je najjace prica o ''zrelosti'' a proziva bez razloga i jos mu smeta bada jer nema dovoljno igrica, aplikacija itd :d
Samo polako, videcemo i to... prvo da dodje u nas... pa da dodje do operatera... pa da dodje do Telenora :dBlago tebi CAR-e, ti ces na galaxy s IIAli ko zna sta cu opet moci da uzmem za 1,5 god kad mi istekne ugovor, mozda bas galaxy s II bude dz tada u paketima jer ce se pojaviti galaksija 3 koja ce biti prenabudzena za moje shvatanje mobilnog telefona.. ali ako bude imao xenon blic pojescu se
![]()
Slazem se i za to... uostalom, zato sam i uzeo Wave, a ne Galaxy S - jer mi se 4" cini preveliko. To, blic i u manjoj meri plasticno kuciste... i nista vise od toga.Ali Glx II ispunjava sve moje kriterijume, jos xenon da ima.. mada i dalje sam za do 4'' ekran i forumu kao wave, a ne onako kao kartica neka..
A to sta sve mozes da procitas na mobilnomsvetu.. taj sajt treba izbegavati, mislim komentare te jer tu mozes saznas da je Wave hitlerov patent :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari