- Učlanjen(a)
- 12.01.2001
- Poena
- 770
Juuupiii!!!
Juuupiii!!!
A što? :trust:Rekoh da cu da prokomentarisem zvuk sa FM tunera kada probam sa slusalicama sa N95.
Ček' ti 'oćeš da kažeš da su one slušalice što dolaze uz Wave S8500 "đubre"? Nisam ih lično koristio i nemam baš puno iskustva u tom audio "segmentu", ali sam čuo da su ove konkretno sasvim pristojne. :trust:Sta da kazem, druga prica totalno. Zvuk je neuporediv. Jedino sto ne rade naravno dugmici sa slusalica (menjanje stanica, pretpostavljam i javljanje, jos me niko nije zvao). Da li Samsung ima neke stvarno kvalitetne slusalice, recimo u rangu ovih Nokijinih?
jedno možda glupo pitanje u uputstvu pise da "telefon treba puniti samo sa kablovima koje je samsung odobrio" ali zar nebi trebalo da može da se puni sa bilo kojim punjacem koji odgovara
Pozdrav, konacno sam pre neki dan zamenio staru N95 i uzeo ovu azdajuNov sam na forumu ali vidim da ovde ljudi vec duze vreme imaju ovaj telefon, necu da gnjavim sa pozitivnim utiskom jer je to vec mnogo puta vidjeno
vec samo na par stvari koje mi nedostaju kada pricamo o ovom telefonu.
Kao sto stoned spomenu gore, mnogo nedostaje IM program koji ce da radi i da podrzava MSN, Gtalk... Video sam po stranim forumima kako nekim ljudima radi msn na parlingu ali nisam bas najbolje ukapirao kako uspevaju da nameste to. Da li neko odavde iam iskustva sa tim? Cini mi se da sam video da je neophodna verzija 1.02 bade i noviji firmware, ja imam 1.0 i XXJF7_KO.
Zanima me takodje i neki widget koji moze da ima precicu za profile, da ne moram svaki put da ulazim u meni, malo smara ako menjas profile cesto. Trazio sam dosta ali nisam uspeo da nadjem nesto tako![]()
Koliko vam traje baterija? Ja ne mogu da se pohvalim bas, evo, jutros skinut sa punjaca, sada je oko 79% a nisam nesto preterivao sa koriscenjem. Znaci za 6 sati potrosio je oko 20tak %, cini mi se da je puno.
meni je sa prvim firmverom jako dugo trajala, da bi drugi bio katastrofa a evo sad sa zadnjim traje možda malo manje od onog prvog.
jutros mi se apps nadogradio jedno 3 puta za redom, on the fly. i sad kad skidam neku aplikaciju više ne ode u meni da pokaže kako se ikonica puni vodom dok je skida i instalira već se sve odvija u apps-u i na kraju se iz get promeni u launch, što mi se jako sviđa, jer ne moram ponovo da se vraćam u apps preko menija.
popravljaju se japanskim stilom, malo po malo.
jedva čekam 1.2 official i auto fokusiranje na kameri. onda će stvarno biti savršen, sad je jako blizu savršenstva
pa nije fake ali je za indiju, vijetnam i ostale kosooke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari