Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Dobro bre, majku mu, pa samo u ovoj temi se toliko puta razglabalo o kartici za Wave, i bar tri puta je pominjana i koja, i koja klasa... ja licno sam pisao bar dva puta, ako nisam i *****o sva tri... zar je toliko tesko da se opali search - makar samo u okviru ove teme! - i nadje informacija?! :wall:

Aman covece, pa u eri tehnologije ima previse informacija, zamisli da se setis podesavanja za Win 7 koja si cuo ili procitao pre 3 meseca :)

I meni se desi da kupim nesto, zakasnim malo na originalnu temu pa najlakse je da postavis temu " radi brzog odgovora " :)

Ova " bada " community je mala i moramo se drzati zajedno il ce nas grupacija android oduvati :d

Ali search u okviru *OVE* teme... :)

How hard can it be? :)
Evo, samo nek' neko opali "takems" u onom "trazi u ovoj temi" polju... devet rezultata :)

Poslednja izmena:
Licno sam redovno pratio temu i uopste mi nije ni na kraj mozga da se igde spominjala bilo kakva mem kartica pa sam zato i pitao. kad negde u podsvesti imam neko secanje da se nesto spominjalo onda opalim po search-u, ali ne vidim u cemu je problem npr rekapitulirati s vremena na vreme zbog novih korisnika a i onih sa slabijim pamcenjem :D

Jesam li ja jedini koji nikako ne moze da natera Kies da radi na XP sp2 ili ima jos takvih? Verzija je mislim najnovija 1.5.3.10093_82

Ja nisam uspeo da instaliram 1.5.3. ali mi se instalirala 1.5.1 i cak ne mogu ni da je apdejtujem na 1.5.3. Ne znam zasto se ovo desava,imam sve instalirano sto se zahteva ali jednostavno nece.

Ja nisam uspeo da instaliram 1.5.3. ali mi se instalirala 1.5.1 i cak ne mogu ni da je apdejtujem na 1.5.3. Ne znam zasto se ovo desava,imam sve instalirano sto se zahteva ali jednostavno nece.

skini sa sajta 1.5.3, deinstaliraj 1.5.1, instaliraj 1.5.3...i to je to.....update KIES-a preko KIES-a traje beskonačno

Nece da mi instalira 1.5.3. pravi problem oko instaliranja .netframework-a tj nece da ga instalira a kad ga instaliram manuelno onda mi kies nadje drugi eror i tako u nedogled..

ma kakav je to test, uzmi neko staklo pa ces da vidis sta je puter :d

e sad zanima me nešto u vezi memorijske gledao sam ovu pa me zanima da li radila sa waveom ako neko zna da mi kaže.
uzeo bih 6-tu klasu i to baš tu jer je mogu nekad iskoristiti i u kameri kad mi zafali pošto dolazi sa tim adapterom.

Samo da potvrdim, probao sam je danas i radi ok.
Probao sam i Transcend od 2GB, ali on iz nekog razloga nije bio raspolozen, iako mi u prethodna 3 telefona radi kako treba :trust:

Kakav format c jel si ti citav?

Citav sam ja samo je moguce da neces moci instalirati kies bez tako necega, posto vidim da si vec sve probao ... Kies pobrljavi registry kljuceve posto tamo drzi podatke o IMEI broju pa je moguce da se zapetljalo ... Bar je bilo slucajeva na drugim forumima a Acronis je cudo :)

Mislim da je noko odavno pitao ima li programa tima Black List...tek sam danas uocio da je to ugradjeno u BadaOS...

Podesavanja > Aplikacije > Poziv > Svi pozivi > Auto. odbacivanje

unesete brojeve koje zelite automatski da odbacite i uzivate...takodje dva koraka nazad imate i lazni poziv (fake call)...koji se aktivira kad vam zatreba pritiskom sa zadrshkom na Volume - taster na telefonu...

Ako neko slucajno nije znao, default player pusta i titlove.Bitno je samo da titl bude u istom folderu kao i film,i mora ima indeticni naziv kao i fim.

Ako neko slucajno nije znao, default player pusta i titlove.Bitno je samo da titl bude u istom folderu kao i film,i mora ima indeticni naziv kao i fim.

jes...al ima problem sa nasim slovima, dok NapiPlayer to radi bez problema... ;)

Licno sam redovno pratio temu i uopste mi nije ni na kraj mozga da se igde spominjala bilo kakva mem kartica pa sam zato i pitao. kad negde u podsvesti imam neko secanje da se nesto spominjalo onda opalim po search-u, ali ne vidim u cemu je problem npr rekapitulirati s vremena na vreme zbog novih korisnika a i onih sa slabijim pamcenjem :D

Pa bas zato sto nisi neki indijanac koji se juce uclanio i banuo u ovu temu... pritom aktivno ucestvuje bas u ovoj diskusiji - iznenadjen sam bio sto uopste pitas "a koju karticu?" :) :p
A Mancha je pa jos gori :D:D:D
"Probao sam je danas i radi OK" :d

Bre, pa kod mene vec *mesecima* radi OK... na "probanju" je od jula :p

BTW, nego junaci... gde ste sa testiranjem baterije? :)
Sta bi sad... onomad se svi naloziste da probate autonomiju po testu GSM Arene, svi poskidaste "The Firm"... a nijedan jedini rezultat da vidimo? Sta bi? :D

Evo i ja cu se pridruziti posto je danas " stigao "

Pa bas zato sto nisi neki indijanac koji se juce uclanio i banuo u ovu temu... pritom aktivno ucestvuje bas u ovoj diskusiji - iznenadjen sam bio sto uopste pitas "a koju karticu?" :) :p

Bre, pa kod mene vec *mesecima* radi OK... na "probanju" je od jula :p

BTW, nego junaci... gde ste sa testiranjem baterije? :)
Sta bi sad... onomad se svi naloziste da probate autonomiju po testu GSM Arene, svi poskidaste "The Firm"... a nijedan jedini rezultat da vidimo? Sta bi? :D

Baterija 2-3 dana, zavisi od price i drndanja telefona. Da ga ne dizem sa stola verovatno bi trajala 6-7 dana. :D

Bre, pa kod mene vec *mesecima* radi OK... na "probanju" je od jula

BTW, nego junaci... gde ste sa testiranjem baterije?

Ja sam apstinirao od interneta i wave-a jedno dobre dve nedelje i od sutra (obecavam) se vracam u pricu.

Kupih danas u Desku BT handsfree za 800 dinkica i sljaka ko da je placen 1500 :):)
Salim se, odlicno radi, minijaturan je, sljaka sa wave-om i cuje se super. Ja sasvim slucajno naleteo pa kome treba nek se raspita.
Pustam prvom prilikom (a to moze i veceras) The Firm za test....

Ako niste mozda znali, kada pritisnete taster za prihvatanje poziva (ili slusalicu za javljanje) naravno pojavljuje vam se lista svih poziva (dolaznih i odlaznih) e sad,ako zelite da pozovete,recimo prvog sa liste trebali bi ste da tapnete na to ime(broj) i onda da pritisnete taster za poziv ili da tapnete na pismo da bi ste poslali poruku.Da to ne biste radili postoji nacin da jednostavno zadrzite malo prstom to ime i vucete na desno i kontakt ce biti pozvan ili prevucete prstom na levo i kontaktu ce biti poslata poruka. Ne znam bas koliko sam ovo dobro objasnio :D ali sam se potrudio ako nista drugo :)

Apsolvirano odavno. Mnogo jaka fora :D

Inace, to radi gde god ima ime kontakta,npr. i u porukama mozes to da radis,ne samo u imeniku...
:)

Baterija 2-3 dana, zavisi od price i drndanja telefona. Da ga ne dizem sa stola verovatno bi trajala 6-7 dana. :D
Ma ne ti, orle, ja cekam ove juniore da se jave :)
I ne takav tipa autonomije, vec ono neprekidno pustanje filma (vec smo nasli i jedan konkretan :d), pa koliko fon izdrzi...

BTW, ja radio to za vikend, tj. u nedelju.
Da se ne ponavljamo po stoti put, znamo svi pravila i uslove... elem, telefon je izdrzao 8 sati. Tacnije - 7h i 59m, ako cemo da cepidlacimo :p
Dakle, smanjilo se... za nekih 20 minuta, jer sam u onom prvom navratu, kada sam tek uzeo fon, taj isti film vrteo neprekidno 8 sati i 20 minuta.

On a side note - napunio sam telefon u prosli ponedeljak, rano ujutru, pa hteo da vidim koliko moze da izdrzi samo uz telefoniranje i slanje poruka. I odma' da napomenem - nije bilo nesto mnogo telefoniranja (*** - slow week :D), tek po koji poziv dnevno... kao i nekih 10-ak poruka, takodje na dnevnoj bazi. I to je to - nista surf, nista slusanje muzike, GPS, gledanje filmova... samo pozivi i poruke.
U takvim uslovima, telefon je izdrzao 6 dana. Punih 6 dana. Od ponedeljka ujutru, pa sve do subote kasno uvece, kada je pao na 10% i poceo da pisti. Naravno, bio je operativan i dalje :p, ali eto, na 10%. Malo limitirana operativnost :)

P.S. Ko zna, mozda bi izdrzao i ceo iduci dan na leru sa tih 10%, da ga ne diram uopste... sto bi znacilo punih 7 dana kako nije video punjac :p

Ma samo da ima garmin ili igo za njega, bio bi savrsen :)

Skinuo sam aplikaciju za " brojanje koraka " na nedeljnom, mesecnom i godisnjem nivou pa da vidimo koliko se utrosi kalorija :)

http://www.smartrunner.com/pages/ ovo je jedna a ima mislim jos 2 sigurno ...

p.s. ovo je tip za ove sa stomacicem i poodmaklih godina :D

Prati li neko sto se tice igrica,jel ima nekih pomaka u krekovanju?

Nazad
Vrh Dno