Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

kod mene je ovako kad otvorim About

Prilozi

• 20101106194702.jpg
    20101106194702.jpg
    113.7 KB · Pregleda: 85
Gde si ovo video, tj. gde ti pise "0"... ja sad bio u "About" meniju, nikakvih brojki tamo nema, ni pomena o trial periodu. A znam da je bila prica da je ovaj Samsung LBS pod 30-day trial periodom, tako sam bar citao svojevremeno.

Ipak, bilo kako bilo - telefon imam od kako se pojavio kod nas, tj. od jula... a navigacija i dalje radi bez problema.

Evo kako je kod mene...

Prilozi

• 20101106212011.jpg
    20101106212011.jpg
    65.9 KB · Pregleda: 79
Kod mene je isto kao i kod scheilinkina... :)

Jedino sto mi je pak verzija aplikacije (LBS-a) ista kao kod djwibe-a :D:D:D

Poslednja izmena:
Kod mene je isto kao i kod scheilinkina... :)

Jedino sto mi je pak verzija aplikacije (LBS-a) ista kao kod djwibe-a :D:D:D

:wall:
Hahahaaa tek sad sam ukapirao...ovo kof mene nije "nula" vec slovo "O" sto ustvari odgovara engleskom About!!!

***. :D

Samo jedno pitanje, da li je wave iz telenora zakljucan na njihovu mrezu?

Izasle su besplatne igrice tipa Monopola i Empire Defence,Tetris,Relax Puzzle i Canimals Stack. ocukuje se da do kraja godine neke popularne igre koje sada placaju postanu free,od aplikacija free je nova verzija kompasa...Evo i linka za popularnu iphne aplikaciju Beer,nije lose uradjena,bice jos bolja vremenom: http://www.4shared.com/file/Iw...r_Glass.html

Od pocetka sl.godine se takodje ocekuje da se na srpskom samsung apsu uvedu pay aplikacije,sistem placanja ce verovatno biti za post paid korisnike uz racun ce se naplacivati aplikacija...

Pa, jel dalo nekog rezultata cimanje telenora ili roaminga... naravno da cu da pomognem...
Ima li varijanta odkljucavanja wave-a home made flashom kao kod galaxy s, ili mora unlock key sa sajtova...
Pisem sa tapatalk-a, koji nema neki search, inace bi da sam na kompu izlistao post, verovatno je sve ovo pominjano ranije...

Ma vec sam ga narucio, a pitanje je koliko ce mi zence biti strpljivo, videcemo...

Dalo je zasad kod jednog lika koji je dobio unlock code, a on je sve pokrenuo inace ovde

http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=31&t=175221

Mislim da mora unlock sa stranih sajtova ali i ja cu se ovih dana nakaniti da ih pojurim za code pa ako ti se ne zuri sacekaj rezultate

Otkljucavanjem zakljucanog telefona, gubi se garancija, bar sam tako obavesten u telenoru!
Ne znam sta se desava kada taj otkljucani telefon odleneses u ovlasceni servis, da li prave problem zbog otkljucavanja telefona...ako neko ima iskustvo sa tim neka peva. :D

Upravo na linku imas postupke sta se desava odnosno sta se coveku izdesavalo kad je on zatrazio, poenta jeste sledeca da nigde u ugovoru koji podpisujes NEMA CLANA da je telefon ZAKLJUCAN odnosno po ZAKONU ako TELEFON NIJE BRENDIRAN a nije NE SME BITI ZAKLJUCAN odnosno to sto TELENOR radi NIJE PO ZAKONU :)

Da sad ja ne tumacim 15 stranica teme pogledajte na rapid-u sta se desavalo :p

Po meni bi bilo normalno da nam podele unlockove cisto zbog prakticnih stvari tipa " odes u insostranostvo pa da ne bi placao roaming kupis lokalnu karticu koju bi mogao da ubacis u telefon " i slicno

Takodje bilo bi pozeljno da se i mi ukljucimo u " zahtevanje unlocka " ili isterivanje zakona cisto zbog prava korisnika

Poslednja izmena:
zna li neko koja podešavanja da koristim u Vegasu kad renderujem klipove snimljene wave-om.
imam neku HD kamericu i na YT sam našao tutorijal kako da dobijem odličan kvalitet a da fajl ne zauzima puno (mp4) međutim kad taj template primenim na klipove snimljene wave-om dobijem odvratne klipove, jako muljavu sliku, kao da je snimano nekom jako lošom web kamerom i upscaleovano na 720p. naravno probao sam i druge stvari, povećavao bit rate ali i dalje slika izgleda znatno lošije nego neobrađeni materijal

evo posle malo čačkanja po vegasu našao sam nešto, kad enkodujem u wmv sa 30fps-a u 720p na best settingu dobijem klip približnog kvaliteta, jedino što se razlikuje od originalnog klipa je veličina - original 54MB - encode 242MB ahahahahahahhaha koje ******.

:wall:
Hahahaaa tek sad sam ukapirao...ovo kof mene nije "nula" vec slovo "O" sto ustvari odgovara engleskom About!!!

***. :D

Jaaaaaaoj, ne verujem... i meni tek sad doslo iz dupeta u glavu!!! :D:D:D:D

Ladno je to "O" :d:d

'*** vas taj srpski sto ga drzite na telefonima da vas '***... :p

djurkash ako ti treba kod za otkljucavanje mob-a samo mi posalji na PM IMEI tvog telefona i za dan,dva dacu ti unlock kod :)

Otkljucavanjem zakljucanog telefona, gubi se garancija, bar sam tako obavesten u telenoru!
Ne znam sta se desava kada taj otkljucani telefon odleneses u ovlasceni servis, da li prave problem zbog otkljucavanja telefona...ako neko ima iskustvo sa tim neka peva. :D

Ako znas servisera,nikakav problem,ako ne,onda molis tocak srece da bude na tvojoj strani.Procedura je da serviser uzme tvoj telefon,procita koji je opis kvara,prvo proveri da li ima nekih fizickih ostecenja a zatim softverskih (ako ti je lakse gleda dal si ti zeznuo fon ili je "fabricka" greska) e sad desava se da ne proveravaju nekad dal je fon zakljucan,pogotvo recimo ako im u jednom trenuktku recimo za primer bude 20 wave telefona samo i recimo telenora,pa je tu zapao i tvoj.Tada uglavnom ne proveravaju.

Danas gledam opciju na telefonu " SamsungDive " i u security tabu vidim da su sve lampice ugasene ... telefon otkljucan :) E sad, dal su ovi zaboravili da zakljucaju u servisu il ga po defaultu otkljucavaju ??

Nemam neko moralno pravo da menjam citate pa ni ovaj put to nisam uradio, ovo je post sa dna strane ... ko cita post uopste i koga zanima vest a ne gramaticka struktura :)
znam da nisi ti napisao tako, video sam na linku da tako pise, *** ja sam cepidlaka i volim da ispravljam plus drzim casove engleskog pa je i "profesionalna" deformacija.
btw da ne skrenem sa teme koju sam ranije zapoceo u vezi obrade videa sa wave-a. uz mpeg2 render opciju HDV720p=30p dobije se cak i malo bolji video posto se "popravi" tearing koji se ponekad javlja ako se bas brzo pomera kamera. Takodje uz neki magic bullet efekat dobijaju se jako dobri rezultati. Wave moze ladno da odmeni HD kamericu, a pritom ne mislim na Canon HV-30 naravno, vec na ove jeftinije.

Btw, rezime one price da li je nula ili slovo o je da jos nikome nije istekao trial navigacije?

Vrh Dno