- Učlanjen(a)
- 03.12.2007
- Poena
- 229
Gde si ovo video, tj. gde ti pise "0"... ja sad bio u "About" meniju, nikakvih brojki tamo nema, ni pomena o trial periodu. A znam da je bila prica da je ovaj Samsung LBS pod 30-day trial periodom, tako sam bar citao svojevremeno.
Ipak, bilo kako bilo - telefon imam od kako se pojavio kod nas, tj. od jula... a navigacija i dalje radi bez problema.
Kod mene je isto kao i kod scheilinkina...
Jedino sto mi je pak verzija aplikacije (LBS-a) ista kao kod djwibe-a![]()
Ja ili serviser?
Ja ili serviser?
Pa, jel dalo nekog rezultata cimanje telenora ili roaminga...
Dalo je zasad kod jednog lika koji je dobio unlock code, a on je sve pokrenuo inace ovde
http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=31&t=175221
Mislim da mora unlock sa stranih sajtova ali i ja cu se ovih dana nakaniti da ih pojurim za code pa ako ti se ne zuri sacekaj rezultate
:wall:
Hahahaaa tek sad sam ukapirao...ovo kof mene nije "nula" vec slovo "O" sto ustvari odgovara engleskom About!!!
***.![]()
p.s. To make it simple for you! When you ROOT your device you will lost your Guarantee Directly!
Otkljucavanjem zakljucanog telefona, gubi se garancija, bar sam tako obavesten u telenoru!
Ne znam sta se desava kada taj otkljucani telefon odleneses u ovlasceni servis, da li prave problem zbog otkljucavanja telefona...ako neko ima iskustvo sa tim neka peva.![]()
djurkash ako ti treba kod za otkljucavanje mob-a samo mi posalji na PM IMEI tvog telefona i za dan,dva dacu ti unlock kod![]()
you will lose je pravilnije
znam da nisi ti napisao tako, video sam na linku da tako pise, *** ja sam cepidlaka i volim da ispravljam plus drzim casove engleskog pa je i "profesionalna" deformacija.Nemam neko moralno pravo da menjam citate pa ni ovaj put to nisam uradio, ovo je post sa dna strane ... ko cita post uopste i koga zanima vest a ne gramaticka struktura![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari