Planiram da kupim ovaj mobilni. Koliko se tesko kucaju poruke? Da li je mozda bolje uzeti Galaxy S?
proveri gde ga je instalirao (valjda si preusmerio da ti instalira app na karticu inace ti je pojeo 300mb za mapu spanije i neces imati mesta vise ni za theme |)))
instalira negde u other / %%bada apps%, vidi se kad ga nakacis u storage modu preko kompa, ne treba cak ni stune...
ako ti je app instalirao na fon, onda ne znam da li se vidi!?
imam 1.2, meni lepo radi samo sa onim malim crackom + crackovana mapa italije. samo se sporo ucitava (mapa je 450mb)
edit: proveri da ti po defaultu posle upgrade-a nije vratio da se aplikacije instalriaju na telefon...
@ Paloma: Uspeo sam nekoliko puta da otvorim navigaciju, ali opet se ukljuci ono kao autorizacija, bem li ga sta je, ja kliknem i zatvori se ndrive, jel imas i ti iste probleme?
A ovamo za GPS sve sam uklucio, sto ima...
Kako bre nisam dobro krekovao, kopirao sam sve kako receno?! onaj spoofer nisam koristio, ne znam ni kako se koristi...znaci ili sam ja malo glup za ovo, sad sam sve ponovio, s tim sto sam u y0250j52st data stavio sve van Ndrive foldera, opet isto, celo popodne se cimam oko ovoga, a nesto ne kapiram...
meni je kulj metalno kuciste,bar je prezivelo 2 epska pada![]()
Izgleda kao telefon pored papuče. :d
Uzmi Galaxy S ako imash para, xx puta je bolji...
Čekaj bre, sad' mi tek ništa nije jasno. :S:pa eno ti sličice što sam ja stavio, jesi video kako je detaljno odrađen NS na mapi? piše novi sad i vidiš dunav i to je sve.
Ajde još jedanput, skineš i instaliraš free verziju ndrive (Španska, Ruska, Italijanska, Nemačka, ...), ako je startuješ traži ti da se konektuje radi licence i pošto smo u zemlji Srbiji nema ništa od toga i izbacite iz programa. Skineš fajl s8500_Ndrive_map_and_app_cracked sa navedenog sajta, raspakuješ na kompjuteru, povežeš wave sa kompjuterom kao masovno skladištenje, otvoriš karticu na telefonu i u folder K:\Others\__@@bada_applications@@__\y0250j52st\Data (kod mene je K sd kartica) iskopiraš skinute fajlove preko postojećih fajlova (ima ih tri a ti iskopiraš četri) i preko foldera nDrive. Ako ti neradi onda je nešto drugo u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari