Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

e te neke stvari zato sto kasni, mnogo me nerviraju kod samsunga, ima predispozicija da bude najbolji, al uvek nesto im fali, uvek kasne, ne znam ni ja sta sve...zar je moguce, da smo toliko ne interesantni, pa da niko nece kartu za nas da napravi, ni Ndrive, iGO, ko sve, nikako mi ne ide u glavu?!!!

Malo trziste, malo para, svi hoce software za dzabe... sumnjam da ovde ista moze da se zaradi. Karte za Srbiju prave samo 2 firme i jedini nacin da neko sa strane dobije karte je da kupi od jedne od te dve firme. Sumnjam da je jeftino, a da se pare vrate jako tesko ide u Srbiji.

a zar nije neko pisao da postoji mogucnost da rusi odrade mapu srbije?

meni ovo ne znaci mnogo ali zasto da ne ako odem u obilazak neke planine npr,za gradove je u principu lako snaci se[osim bg u pocetku,nis eventualno..]

i ono sto ne kapiram,jel navigacija trosi Mb? tj jel zahteva 3g? kada upalim altimetar app pali se i 3g,ili ono location. Mozda glupo pitanje ali nemam pojma oko navigacija..

Moze da stavish i da skida mb-e i da ne skida.. ako stavish obichan gps onda ne skida a ako stavish a-gps onda skita.. E sad kod agps-a brze nadje satelite.
Inache kod wave-a mnogo sporo nadje satelite tako da ni to nije kako treba.. Ja sam mislio da je do samsunga ali kazu da na SGS-u nadje za 10sec top.

s prostenjem otkud ti opet u ovoj temi, prodao si telefon?|>> brzina nalazenja gps satelita sa 1.2 mu je sasvim uporediva sa garmin nuvi 205... a za 10 sec, kako da ne |))) ima onaj network based koji je free kad je wifi upaljen...

To ako nešto ne može na wave-u odma nije moguće.

Sent from my GT-I9000

Moze da stavish i da skida mb-e i da ne skida.. ako stavish obichan gps onda ne skida a ako stavish a-gps onda skita.. E sad kod agps-a brze nadje satelite.
Inache kod wave-a mnogo sporo nadje satelite tako da ni to nije kako treba.. Ja sam mislio da je do samsunga ali kazu da na SGS-u nadje za 10sec top.

Nemoj da flajmujes kad si prodao telefon, postenije je nego da ti lupamo recke :)

2 telep (posto Teach sigurno nema pojma, on je tek novopeceni Galakticar :p):

Zar Galaxy S ne bese imao nekakvih grdnih problema sa navigacijom svojevremeno... sporo (ili pak nikakvo) hvatanje satelita ili sta bese?
Jel' bilo toga ili ne (secam se kao kroz maglu, dok sam jos pratio onaj megalomanski thread :)), sta je bio problem... i jel' to reseno, i kako?

Reseno je novim update-ovima. I ja imam galaxy i mogu da potvrdim da NDrive na galaxy-u izuzetno brzo nalazi satelite. Naravno zavisi od okruzenja. Ali daleko brze sada nego sto je bilo nekada...

A problem je bio upravo u tome... sporo nalazi satelite?

lol vidi ovu dvojicu shto su mi se nakachili opet -_-
Interesatno je to da ako neko neshto kaze loshe za wave odma je ili hejter ili flejmuje... grow up..

Evo iskreno, ja sam prodao telefon jer Alchemy Classic je zabagovan i non stop izlazi iz igre!

A za ovog (necu da ga imenujem) shto kaze da je nemoguce ili shta vec..
Evo shta je lik odgovorio na SGS temi:
Navigacija radi odlično, satelite hvata u roku od 10ak sekundi na otvorenom. Postoje dve navigacije iGO MyWay i NDrive i koriste mapu istog proizvođača - Contrast. Obe su dobre.

Shto se tiche CAR-a... <3
xDD

Poslednja izmena:
Evo iskreno, ja sam prodao telefon jer Alchemy Classic je zabagovan i non stop izlazi iz igre!

Need to say more ?? Svakakvog " cveca ili korova " ima u bozijoj basti

@HSVstoned

Hvala za link

Poslednja izmena:
ček ova varijanta za nDrive važi samo za ne updateovane wave-ove, jel?
ja instalirao tu špansku ali nigde nema data/NDrive foldera na telefonu ili kartici. ne mogu da pasetujem ovaj crack

hahahha, ovi stvarno poverovali da sam zbog alchemy classic-a prodao fon.. roflmao...

Proradio ndrive sa crack-om sa navedenog sajta (prosto iskopiraš na karticu u folder gde je instaliran ndrive). Problem je samo što mi vidi Špansku mapu a ostale nevidi, inače bada je 1.2

Aha, sad sam provalio, mape sa sajta nisu dobre, neke su otključane neke nisu (kontrastova za Srbiju, Mađarska, Bugarska, nisu otključane). Napokon i mi dobismo ekstra navigaciju.
:banana::banana::banana:

ja postavio link a moram da pitam :D

aj reci mi sta sve treba da uradim da osposobim navigaciju?
imam badu 1.2.

Skineš ndrive sa samsungappsa, ja sam skinuo preko kisa špansku verziju pošto je bila besplatna, negde oko 300 MB, zatim sa linka koji si postavio skineš crack (naznačen je), raspakuješ ga i dobićeš folder ndrive i još četri fajla. Sve ih iskopiraš na sd karticu u folder y0250j52st (to ti je folder za ndrive) preko postojećih, u folder maps u folderu ndrive iskopiraš mape i to ti je to. Jedino nemogu nikako da nađem onu najbitniju mapu a to je kontrastova, skinuo sam preko 10 fajla i svi su expiried, je....

ok,procitao sam to ali me zabrinjava ''velicina'' srpske mapre :D jel radi ovo uopste kako treba?

Skineš ndrive sa samsungappsa, ja sam skinuo preko kisa špansku verziju pošto je bila besplatna, negde oko 300 MB, zatim sa linka koji si postavio skineš crack (naznačen je), raspakuješ ga i dobićeš folder ndrive i još četri fajla. Sve ih iskopiraš na sd karticu u folder y0250j52st (to ti je folder za ndrive) preko postojećih, u folder maps u folderu ndrive iskopiraš mape i to ti je to. Jedino nemogu nikako da nađem onu najbitniju mapu a to je kontrastova, skinuo sam preko 10 fajla i svi su expiried, je....

ja od bade 1.2 nemam više onaj @@@***@@@ folder gde sam spoofovao igrice, znam da su u njemu bili takvi sa tim imenima, pa zameniš.

proveri gde ga je instalirao (valjda si preusmerio da ti instalira app na karticu inace ti je pojeo 300mb za mapu spanije i neces imati mesta vise ni za theme |)))
instalira negde u other / %%bada apps%, vidi se kad ga nakacis u storage modu preko kompa, ne treba cak ni stune...
ako ti je app instalirao na fon, onda ne znam da li se vidi!?

imam 1.2, meni lepo radi samo sa onim malim crackom + crackovana mapa italije. samo se sporo ucitava (mapa je 450mb)

edit: proveri da ti po defaultu posle upgrade-a nije vratio da se aplikacije instalriaju na telefon...

Ajte da rezimiramo to sa NDrive navigacijom... Imam Wave sa Badom v1.0 - nisam ga još apgrejdovao i ne znam kad' ću i da li ću. Telefon nije zaključan, odnosno vezan za provajdera ili SIM karticu.

Postoji li legalna varijanta da se kupi NDrive aplikacija i odgovarajuće karte? Već duže vreme šacujem karte istočne Evrope za NDrive v10 (49.99€), ali tamo stoji da su karte kompatibilne samo sa Android, Symbian i WinMo operativnim sistemima. Za Badu kao nema, već to mora da ide preko Samsung Apps-a. Sada vidim da to izgleda nema veze s' mozgom, kao što sam i pretpostavljao, ali bi bilo dobro ako bi neko mogao da potvrdi izvor tih karti. Mislim, da li to onda znači da ni ne mogu legalno da se nabave (preko njihovog sajta) zbog poslovne politike? :/

P.S. Imam dosta slobodne memorije u telefonu i tu bih i instalirao NDrive sa svim mapama, ako je to moguće, jer mi je potrebna navigacija kao integralni deo telefona, čak i kad' zamenim microSD karticu. :/

Poslednja izmena:
Sada više nema potrebe za legal, odradiš kao što sam napisao, ubaciš mape i to je to. Tamo ima i kontrastova mapa ali je zaključana, neznam da li može da se kupi licenca ali ako može samo za to ti trebaju pare.

E ovako: Ja sam instalirao spanski Ndrive, sa Samsung Apps-a, pa povezao posle telefon na mass storage, kopirao folder Ndrive i ona 4 fajla u Others, pa u @@@***@@@, pa u folder y0250j52st, posle sam ubacio Kontrastove mape Srbije i Crne Gore u Ndrive, pa u maps, otkacio mob i pokrenuo Ndrive, izadje mi koliko sam razumeo na spanskom, kao da prihvatim neku licencu, ne znam ni ja, ali kao ne prepozna je i zatvori se Ndrive, jel ja pogresio negde ili nesto jos ima?

Treba da kopiraš u folder data koji se nalazi u folderu y0250j52st.

Planiram da kupim ovaj mobilni. Koliko se tesko kucaju poruke? Da li je mozda bolje uzeti Galaxy S?

Nazad
Vrh Dno