Pretpostavio sam da se isto desilo, jer su i meni trazili IMEI da provere. Sa svima sam na vezi. OD dexpressa cekam odgovor, sa samsungom/organizatorom jer mislim da je to jedno isto sam vec razmenio par mailova i oni su u fazonu pa mi smo poslali, sta jos mozemo, ali videcemo. Svakako planiram da ukljucim u slucaju negativnih odgovora i Efektivu drustvo za zastitu potrosaca i advokata pa cemo da vidimo kako ce to ici. Ali, najneverovatnije mi je da se tako skupi pokloni isporucuju bez ikakvih tragova. Niti poruka da je dexpres primio paket za nas i da ce biti isporucen za neko vreme, niti od organizatora promocije da su poslali poklon i na kraju to "preuzimanje" paketa od kurira bez potpisa i bilo kakvih dokaza o isporuci. bukvalno divlji zapad. Pa tako kurir moze da klepi ceo kkombi i da kaze isporucio sam, nista mi nije jasno.Sada sam dobio odgovor i upravo mi se to desilo.
Paket preuzet, pošiljka isporučena.
Da li si kontaktirao Samsung ili DExpres ili organizatore promocije ?
Pre dva dana kada sam dobio mejl od organizatora, posle mog upita kada ce biti isporucen telefon jer se priblizava kraj roka za isporuku, tada su mi dali broj posiljke. Ja ukucam i tamo pise da mi je isporuceno pre 14.10. a ja nista zivo od dexpresa nisam dobio. Dexpres sam kontaktirao telefonom i pricao sa operaterom. Uzela je sve podatke i rekla da salje u centralu da provere i da ce mi javiti.Kada si saznao da je DExpres isporučio paket, pre koliko dana..koji je regionalni centar u pitanju ?
A šta su ti tačno rekli u DExpresu..šta je rekao kurir koji je navodno isporučio paket ?
Da li si ih kontaktirao mejlom ili si ih zvao ?
Ja prosto ne mogu da poverujem da su takve stvari moguće. Kurir uzme paket, skenira i označi da je dostavljeno (telefon spakuje u dzep) i odnese dokaz u firmu o isporuci. Čist bezobrazluk, a totalna ne organizovanost i i neodgovornost od organizatora promocije.Taj Dexpress je najgora kurirska služba koja postoji. Ja sam sa njima nekoliko puta imao problem jer oni imaju manjak osoblja, da kurir sam označi pošiljku da je pokušao isporuku ali da nikoga nije bilo kod kuće, a ja radim od kuće. Niko nije ni bio ni zvao, i onda vraćaju paket pošiljaocu. Sam sam morao da jurim dok ih na kraju nisam preuzeo. Ovde je samo jako sumnjivo to što piše da je isporučeno...
24.9. prijava
30.9. odobreno
28.11 stigao (Dexpress)
Tačno tako, barem da obavežu kurirsku službu da posalje poruku na viber na dan isporuke. Čak i kad kupujem nesto u npr dm-u za 1000 din, dobijem poruku da tog dana očekujem isporuku. I onda da si u toj situaciji i da ti ne stigne ti telefon taj dan, odmah uzmeš da zoveš kurirsku sluzbu i Samsung, tada je mnogo lakše pronaći tog kurira i telefon.Potpuno ludilo, meni je tu prvo organizator kriv jer kako isporucujes tako skupe poklone bez dokaza, pa cak i npr da su me oni obavestili mailom da su dali telefon kurirskoj sluzbi na isporuku. Nego ja pojma nemam nista mesec i po dana, jer nikakvu poruku nisam dobio od kurirske sluzbe. Najjace je sto je organizator mogao poslati telefon na samom pocetku promocije, pre jedno 3 meseca i ja bih tek sad saznao, jer rok za isporuku istice danas.
Nema to veze, meni je potvrda 22.09. a nije stigao jošPre neki dan je isporučen telefon sa potvrdom od 30.9.
Mi koji smo potvrdili u oktobru tek dolazimo na red.
Obavezno listnig izvadi da imas dokaz da nisi bio kontaktiranStvarno nešto neverovatno..da ne poveruješ !
Ali mene kurirska služba nije obavestila, niko me nije kontaktirao ili na bilo koji način obavestio o tome da stiže paket.
Organizator je "napomenuo" da prilikom dostave poklon telefona, kurirska služba će me kontaktirati prilikom dostave.
Mene niko nije obavestio ili kontaktirao, paket nisam preuzeo. Tražiću nov telefon ili nadoknadu štete..
Ma obavezno traži nov telefon ili nadoknadu štete.Stvarno nešto neverovatno..da ne poveruješ !
Ali mene kurirska služba nije obavestila, niko me nije kontaktirao ili na bilo koji način obavestio o tome da stiže paket.
Organizator je "napomenuo" da prilikom dostave poklon telefona, kurirska služba će me kontaktirati prilikom dostave.
Mene niko nije obavestio ili kontaktirao, paket nisam preuzeo. Tražiću nov telefon ili nadoknadu štete..
Poslao u petak, cekam odgovorA mozda ti je i stigao, samo ti to jos uvek ne znas? Vidis sta se desava sa kurirskim sluzbama.

Pitanje je da li je samo njima dvojici, mozda ima vise ljudi koji nisu clanovi foruma.Sad da živimo u uredjenoj državi da ih odere neko. Prvo što mi pada na pamet je da traži novčanu nadoknadu. Jer je rok za dostavu telefona istekao više ne želim uredjaj nego novac. A na sva usta su drvili kako je vrednost poklona 90k dinara kad su znali da reklamiraju promociju (da li je neko možda uhvatio screenshot one promocije?). E kad je već toliko onda lepo isplatite jer ste me takvim oglašavanjem doveli u zabludu da kupim uredjaj, a niste ispunili vašu obavezu...
Ali to sve važi da ovde vlada zakon...ovako da se nadamo da će dvojici forumaša kako-tako nafoknaditi štetu i da se nikom više ne desi takva neprijatnost.
Ja cu im svakako ovih dana pustiti mail da vidim u kom statusu je moj s25fe i čisto da ih spamujemo malo i da im stavimo do znanja da znamo za problem da bi obratili malo više pažnju prilikom slanja.
šPogledajte prilog 515401
Ja svakako neću odustati. Ispratiću protokol u potpunosti. Javio sam se organizatoru promocije (United Moment), pa Dexpres i čekam odgovor od njih. Zatim ponovo šaljem mejl organizatoru promocije i tražim poklon koji nisam dobio ili nadoknadu štete. Po pravilu promocije imam pravo na poklon koji nisam dobio. Dokle god ne preuzmem paket za isti je odgovoran pošiljaoc.
Pa neka vidi United Moment sa Dexpres kurirskom službom šta se desilo.
Zatim se obraćam policiji, podnosim prijavu o krađi i na kraju podnosim pritužbu tržišnoj inspekciji.
Ali iskreno mislim da nećemo doći do inspekcije i policije.
Taj paket, telefon mislim da je to sitno i za Dexpres, a kamoli za United Moment doo.
Možda da kontaktiraš i neko udruzenje za zaštitu potrošača, jer sigurno su i prekršili neki član zakona pošto ti nisu dostavili telefon na vreme, tj nisu ispoštovali ono što su se obavezali u promociji..Pogledajte prilog 515401
Ja svakako neću odustati. Ispratiću protokol u potpunosti. Javio sam se organizatoru promocije (United Moment), pa Dexpres i čekam odgovor od njih. Zatim ponovo šaljem mejl organizatoru promocije i tražim poklon koji nisam dobio ili nadoknadu štete. Po pravilu promocije imam pravo na poklon koji nisam dobio. Dokle god ne preuzmem paket za isti je odgovoran pošiljaoc.
Pa neka vidi United Moment sa Dexpres kurirskom službom šta se desilo.
Zatim se obraćam policiji, podnosim prijavu o krađi i na kraju podnosim pritužbu tržišnoj inspekciji.
Ali iskreno mislim da nećemo doći do inspekcije i policije.
Taj paket, telefon mislim da je to sitno i za Dexpres, a kamoli za United Moment doo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari