Šta je novo?

Samsung promocije

Dans stigao S25 FE. Odobren poklon 27.9. Ravno 2 meseca.

Sada sam dobio odgovor i upravo mi se to desilo.
Paket preuzet, pošiljka isporučena.
Da li si kontaktirao Samsung ili DExpres ili organizatore promocije ?
Pretpostavio sam da se isto desilo, jer su i meni trazili IMEI da provere. Sa svima sam na vezi. OD dexpressa cekam odgovor, sa samsungom/organizatorom jer mislim da je to jedno isto sam vec razmenio par mailova i oni su u fazonu pa mi smo poslali, sta jos mozemo, ali videcemo. Svakako planiram da ukljucim u slucaju negativnih odgovora i Efektivu drustvo za zastitu potrosaca i advokata pa cemo da vidimo kako ce to ici. Ali, najneverovatnije mi je da se tako skupi pokloni isporucuju bez ikakvih tragova. Niti poruka da je dexpres primio paket za nas i da ce biti isporucen za neko vreme, niti od organizatora promocije da su poslali poklon i na kraju to "preuzimanje" paketa od kurira bez potpisa i bilo kakvih dokaza o isporuci. bukvalno divlji zapad. Pa tako kurir moze da klepi ceo kkombi i da kaze isporucio sam, nista mi nije jasno.

Kada si saznao da je DExpres isporučio paket, pre koliko dana..koji je regionalni centar u pitanju ?
A šta su ti tačno rekli u DExpresu..šta je rekao kurir koji je navodno isporučio paket ?
Da li si ih kontaktirao mejlom ili si ih zvao ?

Kada si saznao da je DExpres isporučio paket, pre koliko dana..koji je regionalni centar u pitanju ?
A šta su ti tačno rekli u DExpresu..šta je rekao kurir koji je navodno isporučio paket ?
Da li si ih kontaktirao mejlom ili si ih zvao ?
Pre dva dana kada sam dobio mejl od organizatora, posle mog upita kada ce biti isporucen telefon jer se priblizava kraj roka za isporuku, tada su mi dali broj posiljke. Ja ukucam i tamo pise da mi je isporuceno pre 14.10. a ja nista zivo od dexpresa nisam dobio. Dexpres sam kontaktirao telefonom i pricao sa operaterom. Uzela je sve podatke i rekla da salje u centralu da provere i da ce mi javiti.

Taj Dexpress je najgora kurirska služba koja postoji. Ja sam sa njima nekoliko puta imao problem jer oni imaju manjak osoblja, da kurir sam označi pošiljku da je pokušao isporuku ali da nikoga nije bilo kod kuće, a ja radim od kuće. Niko nije ni bio ni zvao, i onda vraćaju paket pošiljaocu. Sam sam morao da jurim dok ih na kraju nisam preuzeo. Ovde je samo jako sumnjivo to što piše da je isporučeno...

Zanimljivo je to da je DExpres kurirska služba u pitanju u oba slučaja..kod mene i kod tebe. Videćemo da li će se još neko javiti sa istim problemom.
Ja sam zvao Beograd, uložio reklamaciju ali su mi rekli da je kurirska služba iz Valjeva dostavila paket.
Javiće mi šta se dešava, jer je i njima čudno da je paket dostavljen bez problema 24.10.2025. god.
Zvao sam i Valjevo, uložio i kod njih reklamaciju ali su mi rekli da će javiti u ponedeljak o čemu se radi, jer kurir koji je isporučio paket ne radi danas.
Nema šta da bude drugo u pitanju, kurir je klepio paket-telefon.

Taj Dexpress je najgora kurirska služba koja postoji. Ja sam sa njima nekoliko puta imao problem jer oni imaju manjak osoblja, da kurir sam označi pošiljku da je pokušao isporuku ali da nikoga nije bilo kod kuće, a ja radim od kuće. Niko nije ni bio ni zvao, i onda vraćaju paket pošiljaocu. Sam sam morao da jurim dok ih na kraju nisam preuzeo. Ovde je samo jako sumnjivo to što piše da je isporučeno...
Ja prosto ne mogu da poverujem da su takve stvari moguće. Kurir uzme paket, skenira i označi da je dostavljeno (telefon spakuje u dzep) i odnese dokaz u firmu o isporuci. Čist bezobrazluk, a totalna ne organizovanost i i neodgovornost od organizatora promocije.

E zato ja telefon porucio uz plaćanje pouzecem...
Kako bi "izparanoisao" da sam ga platio online karticom. 🙂

Najveci problem je sto se salju kao da je sa aliexpresa. Meni kurir bikvalbo dao telefon kroz prozor i samo dao gas, dok recimo kad sam tv porucio morao sam cak i licnu kartu da dam kuriru da skenira (ne secam se koja kurirska sluzba je bila)

Ako si TV plaćao kuriru, pa iznos preko 100k, onda je zbog toga tražio LK.

Nisam kuriru. Online platio. Bilo oko 65k.

• Like
Reagovanja: PJ
Stvarno fascinantno...ne znam šta da kažem. Ja sam s24fe dobio isto tako kako i drugi prijavljuju. Bukvalno mi ga lik tutnuo kroz prozor, nije se kršteno ni zaustavio u mestu. Nego ja sam posle uzeo i s25 pa čekam i s25fe iz promocije. Isto odobrena registracija krajem septembra - početkom oktobra i još nije stigao, a vidim da ljudi kojima je tada odobreno prijavljuju da im je stiglo. Neću da paranoišem pre vremena, imaju rok do kraja januara da pošalju, ali izgleda da ovo nije izolovan slučaj. Pa čoveče kad su već dvoje ljudi sa ovog foruma prijavili kradju na tako malom broju uzorka koliko nas ima ovde na forumu...možete zamisliti onda razmere koliko se to kralo. Ne zna se ko je gori...da li Samsung koji šalje ove telefone kao da salje priveske sa AliExpress-a ili ove lopine iz kurirskih službi. Pa tačno da znaš ko je krvi da mu se napiješ...

Potpuno ludilo, meni je tu prvo organizator kriv jer kako isporucujes tako skupe poklone bez dokaza, pa cak i npr da su me oni obavestili mailom da su dali telefon kurirskoj sluzbi na isporuku. Nego ja pojma nemam nista mesec i po dana, jer nikakvu poruku nisam dobio od kurirske sluzbe. Najjace je sto je organizator mogao poslati telefon na samom pocetku promocije, pre jedno 3 meseca i ja bih tek sad saznao, jer rok za isporuku istice danas.

Ja poslao mail sa mojim detaljima za S25FE promociju, da proverim.. treba ih spamovati sto vise sad

Potpuno ludilo, meni je tu prvo organizator kriv jer kako isporucujes tako skupe poklone bez dokaza, pa cak i npr da su me oni obavestili mailom da su dali telefon kurirskoj sluzbi na isporuku. Nego ja pojma nemam nista mesec i po dana, jer nikakvu poruku nisam dobio od kurirske sluzbe. Najjace je sto je organizator mogao poslati telefon na samom pocetku promocije, pre jedno 3 meseca i ja bih tek sad saznao, jer rok za isporuku istice danas.
Tačno tako, barem da obavežu kurirsku službu da posalje poruku na viber na dan isporuke. Čak i kad kupujem nesto u npr dm-u za 1000 din, dobijem poruku da tog dana očekujem isporuku. I onda da si u toj situaciji i da ti ne stigne ti telefon taj dan, odmah uzmeš da zoveš kurirsku sluzbu i Samsung, tada je mnogo lakše pronaći tog kurira i telefon.
A ovako kako sad rade nemas pojma kad treba da stigne, pozoves kad vidis kad stize tel, a oni kao "pa isporucili smo vam pre 20 dana".
Ponašaju se kao da šalju lizalice, a ne poprilično vredne telefone

Stvarno nešto neverovatno..da ne poveruješ !
Ali mene kurirska služba nije obavestila, niko me nije kontaktirao ili na bilo koji način obavestio o tome da stiže paket.
Organizator je "napomenuo" da prilikom dostave poklon telefona, kurirska služba će me kontaktirati prilikom dostave.
Mene niko nije obavestio ili kontaktirao, paket nisam preuzeo. Tražiću nov telefon ili nadoknadu štete..

A mozda ti je i stigao, samo ti to jos uvek ne znas? Vidis sta se desava sa kurirskim sluzbama.

Ali mene kurirska služba nije obavestila, niko me nije kontaktirao ili na bilo koji način obavestio o tome da stiže paket.
Organizator je "napomenuo" da prilikom dostave poklon telefona, kurirska služba će me kontaktirati prilikom dostave.
Mene niko nije obavestio ili kontaktirao, paket nisam preuzeo. Tražiću nov telefon ili nadoknadu štete..
Obavezno listnig izvadi da imas dokaz da nisi bio kontaktiran

Meni je 2.10. odobreno za S25fe ali još ništa od poklona .

Svako ko očekuje telefon s25fe i svako ko nije dobio s24fe treba da uputi mejl organizatoru promocije.U mejlu navesti imei telefona za koji je vezana promocija,da bi se konverzacija skratila.
Trebalo bi napomenuti u mejlu da postoje malverzacije oko isporuke i da pokloni nisu isporučeni,niti je ikakva poruka od strane kurirske službe pristigla na dan isporuke.
Verovatno kad stigne 20-30 mejlova slične sadržine,odreagovaće.
Ja da čekam s25 fe,sada bi pisao mejl.

Znam kako je meni stigao telefon.Hteo sam da vratim paket,jer nisam ništa poručio.
Kurir me zna,pa je sačekao da "mi klikne" u glavi.Verujem da i je i on znao šta je.Prvo što mi je palo na pamet je da je greška,bez obzira što je bez otkupa.
Pošiljalac "united media ili tako nešto".
Ja sam "igrao samsung promociju"...Kakve "medije"...

Izmedju ostalog imate i DExpress aplikaciju, i kad se preuzme neki paket za vas, gde je ostavljen vas broj telefona sa kojim ste se registrovati u app sticice vam i obaveštenje da je preuzet paket za vas... Te tako znate da očekujete, a ne da vam neko usput klepi za vas...

Ma obavezno traži nov telefon ili nadoknadu štete.
Digni što veću frku, jer što se više buniš to su veće šanse da će ti uvažiti žalbu.
Takođe mislim da postoji osnov da se obratiš i policiji, pošto ovo u osnovi i jeste krađa, pitanje da li će hteti nešto da urade, ali ništa te ne košta.

Sad da živimo u uredjenoj državi da ih odere neko. Prvo što mi pada na pamet je da traži novčanu nadoknadu. Jer je rok za dostavu telefona istekao više ne želim uredjaj nego novac. A na sva usta su drvili kako je vrednost poklona 90k dinara kad su znali da reklamiraju promociju (da li je neko možda uhvatio screenshot one promocije?). E kad je već toliko onda lepo isplatite jer ste me takvim oglašavanjem doveli u zabludu da kupim uredjaj, a niste ispunili vašu obavezu...
Ali to sve važi da ovde vlada zakon...ovako da se nadamo da će dvojici forumaša kako-tako nafoknaditi štetu i da se nikom više ne desi takva neprijatnost.
Ja cu im svakako ovih dana pustiti mail da vidim u kom statusu je moj s25fe i čisto da ih spamujemo malo i da im stavimo do znanja da znamo za problem da bi obratili malo više pažnju prilikom slanja.

1000002410.jpg
Ja svakako neću odustati. Ispratiću protokol u potpunosti. Javio sam se organizatoru promocije (United Moment), pa Dexpres i čekam odgovor od njih. Zatim ponovo šaljem mejl organizatoru promocije i tražim poklon koji nisam dobio ili nadoknadu štete. Po pravilu promocije imam pravo na poklon koji nisam dobio. Dokle god ne preuzmem paket za isti je odgovoran pošiljaoc.
Pa neka vidi United Moment sa Dexpres kurirskom službom šta se desilo.
Zatim se obraćam policiji, podnosim prijavu o krađi i na kraju podnosim pritužbu tržišnoj inspekciji.
Ali iskreno mislim da nećemo doći do inspekcije i policije.
Taj paket, telefon mislim da je to sitno i za Dexpres, a kamoli za United Moment doo.

Sad da živimo u uredjenoj državi da ih odere neko. Prvo što mi pada na pamet je da traži novčanu nadoknadu. Jer je rok za dostavu telefona istekao više ne želim uredjaj nego novac. A na sva usta su drvili kako je vrednost poklona 90k dinara kad su znali da reklamiraju promociju (da li je neko možda uhvatio screenshot one promocije?). E kad je već toliko onda lepo isplatite jer ste me takvim oglašavanjem doveli u zabludu da kupim uredjaj, a niste ispunili vašu obavezu...
Ali to sve važi da ovde vlada zakon...ovako da se nadamo da će dvojici forumaša kako-tako nafoknaditi štetu i da se nikom više ne desi takva neprijatnost.
Ja cu im svakako ovih dana pustiti mail da vidim u kom statusu je moj s25fe i čisto da ih spamujemo malo i da im stavimo do znanja da znamo za problem da bi obratili malo više pažnju prilikom slanja.
Pitanje je da li je samo njima dvojici, mozda ima vise ljudi koji nisu clanovi foruma.

Kontaktiraj i neko udruženje za za
Pogledajte prilog 515401
Ja svakako neću odustati. Ispratiću protokol u potpunosti. Javio sam se organizatoru promocije (United Moment), pa Dexpres i čekam odgovor od njih. Zatim ponovo šaljem mejl organizatoru promocije i tražim poklon koji nisam dobio ili nadoknadu štete. Po pravilu promocije imam pravo na poklon koji nisam dobio. Dokle god ne preuzmem paket za isti je odgovoran pošiljaoc.
Zatim se obraćam policiji, podnosim prijavu o krađi i na kraju podnosim pritužbu tržišnoj inspekciji.
Taj paket, telefon mislim da je to sitno i za Dexpres, a kamoli za United Moment doo.
š
Pogledajte prilog 515401
Možda da kontaktiraš i neko udruzenje za zaštitu potrošača, jer sigurno su i prekršili neki član zakona pošto ti nisu dostavili telefon na vreme, tj nisu ispoštovali ono što su se obavezali u promociji..
Možda ti u udruženju kažu i koje nadležan za te prekršaje, da li tržišna inspekcija ili neko drugi.. meni su u sličnim situacijama baš dosta pomogli..

Nazad
Vrh Dno