Ja sam iz Niša.Da li je neko iz Niša dobio ?
Koji datum ste kupili i prijavili se za poklon?
Koja dostava bila koji kuriri ?Ja sam iz Niša.
Napisao nešto ranije, ali ukratko: kupio i prijavio 11.09., posle par dana potvrda, stigao 12.11.
Bezveze.. a do kad je rok da dostave S24 FE?Ja nisam još uvek dobio S24 FE...
D-express, valjda se tako piše 🙂Koja dostava bila koji kuriri ?
Da li stiže poruka pre slanja i uručenja ?
26 09 mi je stiglo da mi je potvrđena piše samo "aproved " .D-express, valjda se tako piše 🙂
Nije bilo nikakve poruke o dostavi, samo kurir nazvao kada je bio u komšiluku.
Mozda ti se desilo isto sto i meni. Evo ti mail da proveris [email protected]Gde bi trebalo poslati mejl da bih proverio šta se dešava sa telefonom iz promocije..zašto još uvek nije stigao ??
Šta se tebi desilo ?Mozda ti se desilo isto sto i meni. Evo ti mail da proveris [email protected]
Šta se tebi desilo ?
Poslao sam im sinoć mejl, a jutros mi tražili " IMEI " broj od registrovanog telefona za promociju.
Čekam odgovor..
Sada sam dobio odgovor i upravo mi se to desilo.Tako su i meni, da provere da li su poslali a meni se desilo ovo :
"
Da li se jos nekom desilo sledece? Ucestvovao sam jos negde krajem jula meseca u promociji za samsung s24 fe i odobrena je promocija. Rok isporuke je bio 30.11.
Ja ih 26.09. pitam kada ce biti, i oni odgovore u skladu sa odredbama do 30.11. Ne stize telefon i ja pre dva dana pisem samsungu i oni kazu vama je isporucen telefon, evo vam kod posiljke. Ja proverim kod i ispadne da su isporucili telefon 14.10., pre mesec i po dana. Mi nista nismo dobili, ni poruku, ni paket, nista. Ja zovem dexpres kazu proverice. Javio sam i samsungu da ih pitam da li su mozda imali ovakve slucajeve, kazu da nisu. Sta ja sad uopste mogu da ocekujem, da li je mozda kurir klepio paket, bas mi je nejasno da isporucuju ovako vredne pakete bez potpisa i nekog dokaza o isporuci. Inace sam pre ovoga ucestvovao vec u 2-3 promocije samsunga i nikada nisam imao problema, sve sam dobio i tablet i slusalice i punjac i ranije bezicni i slusalice."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari