Šta je novo?

Samsung promocije

Promocija je prvo vazila do 12.10 pa je kasnije produzena do 19.10. Mozda sad od 12-og S25 ne pidleze promociji, a to sto na members pise znaci da mogu da se prijave oni koji su ga ranije kupili. Rok za prijavu je cini mi se 27.10

Na osnovu člana 4 Pravila promocije „Samsung Galaxy Z Fold7, Z Flip7, Z Flip7 FE, S25, S25+, S25 Edge, S25
Ultra“ (u daljem tekstu: “Pravila promocije”), dana 2.10.2025. godine, donosi se

Odluka o izmeni Pravila promocije

I. Član 2 stav 1 Pravila promocije menja se tako da glasi:
“Promocija je dostupna korisnicima u periodu od 9.9. do 19.10.2025. godine.”

II. Član 2 stav 5 tačka b. Pravila promocije, menja se tako da glasi:
„b. Da nakon kupovine, korisnik uspešno sprovede registraciju kupovine Uređaja. Registracija kupovine
Uređaja sprovodi se upotrebom Samsung Members aplikacije, dok je registraciju kupovine potrebno
uspešno okončati do 3.11.2025. godine.“

III. Dodaje se novi stav 3 u članu 4 Pravila promocije, tako da glasi:
„Ova pravila su objavljena 2.10.2025. godine na strani https://www.samsung.com/rs/offer/make-themsmile-with-galaxy/ , od kada se i primenjuju.“

IV. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja. Ova odluka i prečišćeni tekst Pravila promocije objavljuju
se na internet stranici https://www.samsung.com/rs/offer/make-them-smile-with-galaxy/ , dana
2.10.2025. godine.

Samsung Electronics Austria GmbH

Ovo su jedine izmene.

Ima li neko ideju zasto ne mogu da upisem imei prilikom registrovanja (na proslom telefonu sam ga je ocitao).

@fcinterbgd

Nije ni meni na S25 i S25U automatski očitao IMEI, morao sam ručno da unesem.

Ako neće ni dužim držanjem prsta na polje za unos, obrati se podršci na 064 667 8890 i 065 228 6681, ili na mail [email protected].

Citat iz pravilnika promocije:

"U slučaju eventualnih tehničkih poteškoća koje onemogućuju registraciju kupovine putemSamsung Members aplikacije, Samsung će putem podizvođača pružiti podršku korisniku te unjegovo ime izvršiti registraciju kupovine. U cilju izvršenja registracije kupovine potrebno je dakorisnik dostavi screenshot IMEI broja kupljenog Uređaja, kao i ostale podatke koji su potrebniza registraciju kupovine putem Samsung Members aplikacije."

Ma, jok... Totalno je greyed-out. Mislio sam da su neke dozvole al nista nakon reinstall ili restarta

@fcinterbgd

Nije ni meni na S25 i S25U automatski očitao IMEI, morao sam ručno da unesem.

Ako neće ni dužim držanjem prsta na polje za unos, obrati se podršci na 064 667 8890 i 065 228 6681, ili na mail [email protected].

Citat iz pravilnika promocije:

"U slučaju eventualnih tehničkih poteškoća koje onemogućuju registraciju kupovine putemSamsung Members aplikacije, Samsung će putem podizvođača pružiti podršku korisniku te unjegovo ime izvršiti registraciju kupovine. U cilju izvršenja registracije kupovine potrebno je dakorisnik dostavi screenshot IMEI broja kupljenog Uređaja, kao i ostale podatke koji su potrebniza registraciju kupovine putem Samsung Members aplikacije."
Zahvaljujem

Nazad
Vrh Dno