Šta je novo?

Samsung promocije

Da li je neko iz Niša dobio ?
Koji datum ste kupili i prijavili se za poklon ?

Ja nisam još uvek dobio S24 FE...

Izaći će i S26 FE dok isporuče S24 FE. 😌 Ja čekam S25 FE da stigne (prijavljen početkom oktobra).

Do kraja novembra..

Meni je u nekom roku od mesec dana stigao poklon tablet uz kupljeni telefon a S25 FE još čekam.

Za Srbiju je ovo i više nego popust 😀. Mislim da nije bilo skoro ovakvo obaranje cena.

E da smo u USA i trade in opcijama koje oni imaju...no dobro, ni ovakve akcije nisu loše, ako se želi novi uređaj i ako se odvaja 100 EUR mesečno tokom godine.

Surak pre 2-3 nedelje kupio u Yetelu A56 bez ugovora za 25000. Dobio 2 maske, staklo mu stavili i punjac. Naleteo na neku godisnjicu radnje ili tako nesto.
Tako da ova cena od 35k i nije neka 😀

Bez ugovora? To se neko zeznuo za tu cenu 😀 😀 😀. Baš retko, da ne kažem 1% je to moguće. Svaka mu čast da je uboo pravo vreme.

Cini mi se daje rekao Bez ugovora.zbss vu fa ga pitam kad ga vidim . Ali kes odmah.
Trazio da kupi nov telefon. Ja mu preporučio s24fe sa KP. Par dana se cenjkao sa prodavcima i slucajno naleti na okicenu Yettel radnju u Bg, ne znam koji deo grada. Mislim da su slavili 5 god postojanja radnje.

Gde bi trebalo poslati mejl da bih proverio šta se dešava sa telefonom iz promocije..zašto još uvek nije stigao ??

Zato što je rok za 2 meseca??

Sem ako ne misliš na S24FE, za to ima fore još sutra 😀

Da,da rok je do 30.11.2025. god.
Promocija za Samsung S24 FE.

Da li se jos nekom desilo sledece? Ucestvovao sam jos negde krajem jula meseca u promociji za samsung s24 fe i odobrena je promocija. Rok isporuke je bio 30.11.
Ja ih 26.09. pitam kada ce biti, i oni odgovore u skladu sa odredbama do 30.11. Ne stize telefon i ja pre dva dana pisem samsungu i oni kazu vama je isporucen telefon, evo vam kod posiljke. Ja proverim kod i ispadne da su isporucili telefon 14.10., pre mesec i po dana. Mi nista nismo dobili, ni poruku, ni paket, nista. Ja zovem dexpres kazu proverice. Javio sam i samsungu da ih pitam da li su mozda imali ovakve slucajeve, kazu da nisu. Sta ja sad uopste mogu da ocekujem, da li je mozda kurir klepio paket, bas mi je nejasno da isporucuju ovako vredne pakete bez potpisa i nekog dokaza o isporuci. Inace sam pre ovoga ucestvovao vec u 2-3 promocije samsunga i nikada nisam imao problema, sve sam dobio i tablet i slusalice i punjac i ranije bezicni i slusalice.

Meni je generalno glup ovaj način slanja, gde te samo pozove kurir i nemaš nikakvu potvrdu od njih. Da pošalju barem potvrdni mail pa da znaš da očekuješ paket i reaguješ odmah ako nije stigao

Šta se tebi desilo ?
Poslao sam im sinoć mejl, a jutros mi tražili " IMEI " broj od registrovanog telefona za promociju.
Čekam odgovor..

Tako su i meni, da provere da li su poslali a meni se desilo ovo :

"
Da li se jos nekom desilo sledece? Ucestvovao sam jos negde krajem jula meseca u promociji za samsung s24 fe i odobrena je promocija. Rok isporuke je bio 30.11.
Ja ih 26.09. pitam kada ce biti, i oni odgovore u skladu sa odredbama do 30.11. Ne stize telefon i ja pre dva dana pisem samsungu i oni kazu vama je isporucen telefon, evo vam kod posiljke. Ja proverim kod i ispadne da su isporucili telefon 14.10., pre mesec i po dana. Mi nista nismo dobili, ni poruku, ni paket, nista. Ja zovem dexpres kazu proverice. Javio sam i samsungu da ih pitam da li su mozda imali ovakve slucajeve, kazu da nisu. Sta ja sad uopste mogu da ocekujem, da li je mozda kurir klepio paket, bas mi je nejasno da isporucuju ovako vredne pakete bez potpisa i nekog dokaza o isporuci. Inace sam pre ovoga ucestvovao vec u 2-3 promocije samsunga i nikada nisam imao problema, sve sam dobio i tablet i slusalice i punjac i ranije bezicni i slusalice."

Kurir klepio paket.
Kad ih šalju ko "aliexpres".
I ja zamalo da vratim.
Pošiljalac neka zknj firma.
Verovatno,svi koji nisu dobili telefone,nek potraže svoj na KP...

Tako su i meni, da provere da li su poslali a meni se desilo ovo :

"
Ja ih 26.09. pitam kada ce biti, i oni odgovore u skladu sa odredbama do 30.11. Ne stize telefon i ja pre dva dana pisem samsungu i oni kazu vama je isporucen telefon, evo vam kod posiljke. Ja proverim kod i ispadne da su isporucili telefon 14.10., pre mesec i po dana. Mi nista nismo dobili, ni poruku, ni paket, nista. Ja zovem dexpres kazu proverice. Javio sam i samsungu da ih pitam da li su mozda imali ovakve slucajeve, kazu da nisu. Sta ja sad uopste mogu da ocekujem, da li je mozda kurir klepio paket, bas mi je nejasno da isporucuju ovako vredne pakete bez potpisa i nekog dokaza o isporuci. Inace sam pre ovoga ucestvovao vec u 2-3 promocije samsunga i nikada nisam imao problema, sve sam dobio i tablet i slusalice i punjac i ranije bezicni i slusalice."
Sada sam dobio odgovor i upravo mi se to desilo.
Paket preuzet, pošiljka isporučena.
Da li si kontaktirao Samsung ili DExpres ili organizatore promocije ?

Poslednja izmena:
Nisu hteli da se cimaju da lapaju slušalice i punjače, ali telefon je već druga priča. Neverovatna država....

Nazad
Vrh Dno