Ovaj deo sa mrezama mi bas nije jasan, ae sacekacemo da vidimo sta narod kaze.Drugari malo sam izasao iz stosa sa ovim modelom, koliko vidim na samfirmware nema 4.4.2 za Srbiju. Koji stock 4.4.2 da stavim drugaru na Note2, a da ima srpski? Koji je najbolji za nase mreze, konkretno MTS?
Zanima me na koji nacin se otkljucava note 2 sa telenor mreze? Video sam na xda da je potrebno vratiti se na android 4.1? Da li je to komplikovano na noteu i da li se gubi garancija?
Izvinite za dva posta za redom, ali drugar je dekodirao tel u servisu telefon. Navodno tokom mog rada je obrisan i imei br pa ga je serviser pvratio br, verzija androida je 4.1.1 ostala, pa mozete li da mi kazete koju verziju sada 4.3 da stavim. On koristi vip mrezu, a telefon je uzzet u telenoru i sada dekodiran. Inace njega ne zanimaju romovi?
Odeš na sammobile i tamo ti je sve. Da se ne bi vezivao za oznake. Mada dolazi i njihov bloat...
Ariza patch, cao cao telefon![]()
Kasno sam video poruku. Koji na kraju da stavim 4.3. To je obican flash u odinu. Koji je za nase mreze. Veceras mi dolazi drugar pa da znam da skinem?
Sale neat rom da li ces praviti za s4 ili tek s5 dobija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari