Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Drugari malo sam izasao iz stosa sa ovim modelom, koliko vidim na samfirmware nema 4.4.2 za Srbiju. Koji stock 4.4.2 da stavim drugaru na Note2, a da ima srpski? Koji je najbolji za nase mreze, konkretno MTS?

Drugari malo sam izasao iz stosa sa ovim modelom, koliko vidim na samfirmware nema 4.4.2 za Srbiju. Koji stock 4.4.2 da stavim drugaru na Note2, a da ima srpski? Koji je najbolji za nase mreze, konkretno MTS?
Ovaj deo sa mrezama mi bas nije jasan, ae sacekacemo da vidimo sta narod kaze.

Ma čisto sam napomenuo. Nemam pojma da li ima razlike. Računam da nije ista pokrivenost ili jačina signala u svim zemljama pa možda je i nešto u samom ROMu drugačije.

Moze li neko da mi odgovori u vezi sim unlocka, drug treba da kupi note2 pa ga zanima moze li da se otkljuca free ili se naplacuje.

Srpski jezik imaju svi evropski 4.4.2 stock romovi koji su izasli i sada pre neki dan holandski 4.4.2, mozes da skines bilo koji sa samimobilea i flesnes preko odina. Preporuka za holandski XXUFNE2 koji je sveziji. Radice ti odlicno na mtsu jer su evropske varijante...
Sto se tice sim unlocka, nema free varijante, mora na box ili preko kodova. Mozes i da nadjes apk aplikacije galaxy sim unlock verzija 1.1 kada je bila besplatna pa da probas, ali moras imati staru verziju androida 4.1.1 na telefonu. Otkljucavala je nekad S2 i Note 1 telefone...

Poslednja izmena:
Zanima me na koji nacin se otkljucava note 2 sa telenor mreze? Video sam na xda da je potrebno vratiti se na android 4.1? Da li je to komplikovano na noteu i da li se gubi garancija?

Batali otključavanje preko tih aplikacija. Em mora da vratis na 4.1, em mozes da ostetis IMEI i eto bedaka ako nemaš backup, em može posle flasha novijeg firmware-a da se opet zaključa.

Otključaj preko box-a ili kupi unlock code.

Sinoc jedva vratio na 4.1 i nisam uspeo da otkljucam. Tako ipak mora da se plati.

Gde si se zaglavio? Jel si odradio root+busybox+galaxsim.apk

Izvinite za dva posta za redom, ali drugar je dekodirao tel u servisu telefon. Navodno tokom mog rada je obrisan i imei br pa ga je serviser pvratio br, verzija androida je 4.1.1 ostala, pa mozete li da mi kazete koju verziju sada 4.3 da stavim. On koristi vip mrezu, a telefon je uzzet u telenoru i sada dekodiran. Inace njega ne zanimaju romovi?

Onda ostavi taj 4.1.1 odlicno radi.

Njemu se ne svidja. On bi stari 4.3. Navikao se kaze drugacije boje na ekranu. Licno ne primecujem razliku ali....Koju verziju firmwirea posto sam video ima bas razlicitih verzija.
Da li da isto skinem telenora (da ponovo ne zakljuca za telenor mrezu) ili?

Poslednja izmena:
Izvinite za dva posta za redom, ali drugar je dekodirao tel u servisu telefon. Navodno tokom mog rada je obrisan i imei br pa ga je serviser pvratio br, verzija androida je 4.1.1 ostala, pa mozete li da mi kazete koju verziju sada 4.3 da stavim. On koristi vip mrezu, a telefon je uzzet u telenoru i sada dekodiran. Inace njega ne zanimaju romovi?

Ja ti kažem nemoj i ti ipak odradis. I ne odgovaram na PP pošto da svako odgovara forum bi bio besmislen. Zato sve treba da bude javno.

Stavi mu zadnji KK onaj što je neko vec napisao.

Realno, stavi mu onaj wallpaper sa 4.3 i nek vozi. Ne bih ti preporucio da radis bilo kakav flash. Vec si iskulirao poruke da ne vracas na 4.1 jer ces izgubiti imei...al ***. Ne znam kako je otkljucan u servisu zato verujem da postoje sanse da se ponovo zakljuca na 4.3.

Ariza patch, cao cao telefon :)

Kasno sam video poruku. Koji na kraju da stavim 4.3. To je obican flash u odinu. Koji je za nase mreze. Veceras mi dolazi drugar pa da znam da skinem?

Lol , ja odustajem xD

Obavezno javi da li je drugar zadovoljan!

Dobro vama je zabavno a niko mi nije dao koju verziju 4.3 da stavim. Dali ste opomenu, zeznuo sam stvar, ali mislim da ne bih ponovo, radio sam sve po uputstvu. Desava se svima.

Lepo ti je covek dao upustvo skini sliku sa 4.3 i zameni razlika izmedju 4.1 i 4.3 je minimalna i neprimetna a posto nzm kako je telefon otkljucan u serviau najbolje da ne menjas jel moze da se zakljuca.

a ako hoce kit kat onda onaj holandski holandski XXUFNE2? Ni meni se ne zeza sa tudjim telefonom, ali kadaneko drugi hoce sta da se radi....

Bolje idi sa italijanom ako ces kitkat

Odeš na sammobile i tamo ti je sve. Da se ne bi vezivao za oznake. Mada dolazi i njihov bloat...

Haha ozbiljno? Koja glupost... Razlog?

Ariza patch, cao cao telefon :)

Da i ja se to bojim da je tako "sredjen"

Kasno sam video poruku. Koji na kraju da stavim 4.3. To je obican flash u odinu. Koji je za nase mreze. Veceras mi dolazi drugar pa da znam da skinem?

Ne znam što si zapeo za 4.3? Ako vec želiš noviji od 4.1 stavi mu onda 4.4.2. Sa sammobile skini neki open europe i flashuj.

Mada prvo saznaj kako je "sredjen" telefon pa da znaš da li smeš da flashujes.

Nazad
Vrh Dno