- Učlanjen(a)
- 12.01.2002
- Poena
- 1,180
Pa kontam da ako sa 4.1.2 na 4.3 mora zar ne vazi i obrnuto?
Što mora i tad? Ne znam pa pitam, ali stvarno prvi put čujem
Pa kontam da ako sa 4.1.2 na 4.3 mora zar ne vazi i obrnuto?
Mislim da sam nekad video negde kada se menja verzija sistema da valja odraditi Full wipe gde se brise i interna memorija, ako slucajno ostanu neki fajlovi od druge verzije (kao sto je 4.3) pa da se ne desi da nesto pravi problem. Bilo je i skripti koje sve detaljno obrisu
Dva reboota za 10 min... Vraćam se na Omega v18 odnosno 4.1.2.
Kakva je procedura za vraćanje osim što se mora uraditi format interne memorije?
Jel' se moze desiti da se syebe IMEI kao sto je to slučaj sa S3 i vraćanjem sa 4.3 na 4.1.2?
Ovo kod note 2 paralelni univerzum![]()
Ja sam samo reflash preko postojeceg ni nisam radio wifi fix. Mada, ja sam izbrisao dosta apps is /system/app i postavio mod za deep sleep i low batt consumption. Evo 4 dan bez ikakvog problema. Podsecam da pre reflasha sam imao 2 restarta dnevnoNe razumeš. Sad sam na DR ketan v5 i imam restarte. Bio sam na Omega v18 odnosno 4.1.2 i taj backup mi je oštećen pa ne mogu da ga vratim. I dva puta sam probao da vratim i ne može.
Ne razumeš. Sad sam na DR ketan v5 i imam restarte. Bio sam na Omega v18 odnosno 4.1.2 i taj backup mi je oštećen pa ne mogu da ga vratim. I dva puta sam probao da vratim i ne može.
DR ketan ode u "penziju" ,tako da ne znam bas da li bi nastavio da drzim rom od nekoga ko ga nece usavrsavati dalje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari