Sta mi se ovo desava sa baterijom? Poslednja 2 punjenja se puni po 6+ sati... Uvek mu je trebalo max 3h.
Jel punis sa originalnim punjacem od 2A?
Da originalni punjac
Ne znam sta bi moglo da bude.Mozda sledeci put kad napunis do 100% da mu obrises battery stats? Ja obicno kad primetim neki problem setim se sta sam poslednje cackao,a da bi mogao da bude potencijalni problem. Jel si menjao ROM skoro ili tako nesto?
Jel ko moze da preporuci neku dobru futrolu, a da moze da se nabavi kod nas ?
...s time sto ce lg bar meni uvek biti interesantan zbog uglavnom nize cene od konkurencije i dobrog izgleda telefona
Ja sam, posle duze pretrage, nasao ovu originalnu Samsungovu futrolu u VIP-ovoj prodavnici u Knez Mihajlovoj za 2000din. Imali su u beloj i crnoj boji. Inace svuda je skuplja barem za 500-600din. Mogu ti reci da sam prezadovoljan. Ipak je original original,a cena je ista kao i preko a mozda i jeftinije...
Pogledajte prilog 120455
Objasnio sam jos ranije sta mi se desilo.Dok ne nadjem neko valjano resenje necu da se zezam sa tim...^^ BackUp efs traje 2 minuta maksimalno. Ne vidim zasto bi bio problem.
Ja sam promijenio 3-4 custom rom-a bez problema.
Nilikin je isto OK. Jedino sto mi se ne svidja sto ne stiti lajsnu sa gornje i donje strane...Uzeo sam Nillkin scrub futrolu i foliju koja je dosla uz nju. Prezadovoljan sam. Sad mi je manji strah da ce zbog klizavosti izleteti iz ruke![]()
Jel ima neko visak original kabal od n2? Smrskao sam sinoc svoj, a ne kupuje mi se sve i svasta. Sediste na preklop odradilo svoje:
Pogledajte prilog 120798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari