Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Izgleda da ne znaš pošto je meni radilo i sa drugim igrama bez problema.

Zadnji je kopija originalnog samsungovog, najbolji je od ovih što si linkova i deluje ok kopija. Inače jedno tri puta jeftiniji nego original kod nas a duplo nego u mađarskoj. I jedino njega možeš da koristiš jednom rukom.
Prvi je praktičan ali klimav, imam sličan. Ostali se koriste ako nemaš nikakvu zaštitu oko telefona i gotovo sigurno grebu telefon a i nisu praktični za upotrebu.

Poslednja izmena:
U kom smislu klimav? Tokom voznje ili tokom stavljanja/skidanja telefona?

I meni je poslednji najvise zapao za oko, ali bas zbog toga sto je kopija bolje da pitam nego da se razocaram ako je neka uzasna plastika ili da se raspadne posle par nedelja....

Sama klešta su kod mene klimava (za note 2) ali drže telefon bez opasnosti ispadanja, doduše ovi izgledaju kvalitetnije od mog (koristim ga duže vreme al je takav od prvog dana). Čak sam kačio i n7, naravno ne bi mogao da ga drži u toku vožnje ali dok sam parkiran vršio je posao.

Koristi li neko N. e. a. k ili Perseus kernel uz v18 Omegu?

Kakva vam je baterija sa tom kombinacijom?

Perseus + V18, фино шљака за сада, само још мало да се, што би рекао Ђилкош, слегне ;)

Aj postavi neki scr shot cisto informativno me zanima koliko je bolji od stock kernela.

Sta mi se ovo desava sa baterijom? Poslednja 2 punjenja se puni po 6+ sati... Uvek mu je trebalo max 3h.

Mene je tako pri punjenju zezalo nesto i provalim da mu je zeznut usb kabal
Promenio kabal i sad sve ok

Da originalni punjac

Ne znam sta bi moglo da bude.Mozda sledeci put kad napunis do 100% da mu obrises battery stats? Ja obicno kad primetim neki problem setim se sta sam poslednje cackao,a da bi mogao da bude potencijalni problem. Jel si menjao ROM skoro ili tako nesto?

Ne znam sta bi moglo da bude.Mozda sledeci put kad napunis do 100% da mu obrises battery stats? Ja obicno kad primetim neki problem setim se sta sam poslednje cackao,a da bi mogao da bude potencijalni problem. Jel si menjao ROM skoro ili tako nesto?

Tada dam imao Omegu v16. Sada sam ubacio Omegu v18 i isti problem. Cak se telefon mnogo brze prazni nego obicno...

Jel ko moze da preporuci neku dobru futrolu, a da moze da se nabavi kod nas ?

Сад кад имамо ибеј, све може да се набави овде! Не исплати се плаћати три пута више него што је реално.

Jel ko moze da preporuci neku dobru futrolu, a da moze da se nabavi kod nas ?

Ja sam, posle duze pretrage, nasao ovu originalnu Samsungovu futrolu u VIP-ovoj prodavnici u Knez Mihajlovoj za 2000din. Imali su u beloj i crnoj boji. Inace svuda je skuplja barem za 500-600din. Mogu ti reci da sam prezadovoljan. Ipak je original original,a cena je ista kao i preko a mozda i jeftinije...

40989290_700x700min_1.jpg

Uros Novakovic
pravo da ti kazem ,vise i ne znam da li ima losih telefona od bilo koje firme(procam o visoj klasi)
ovo sve sto izlazi je odlicno i lg i htc ,samsung,huawei itd
definitivno ce izgled uskoro poceti da odlucuje o odabiru telefona ,jer zaista ne znam sta drugo ce odlucivati o tome ,posto su svi skoro pa savrseni
narocito ako lg ,htc porade na apdejtovima tj podrsci ,s time sto ce lg bar meni uvek biti interesantan zbog uglavnom nize cene od konkurencije i dobrog izgleda telefona

...s time sto ce lg bar meni uvek biti interesantan zbog uglavnom nize cene od konkurencije i dobrog izgleda telefona

Ja sam jedno vreme furao LG Optimus 3D. Uzeo sam ga kada se tek pojavio, i sto ti kazes bio je jeftiniji od nekih drugih modela ali po specifikacijama nikako nije zaostajao. Medjutim kako je odmicalo vreme video sam sa cime sam ustvari zaglavio. Telefon je bio na Androidu GB i nikako nije bilo ni jednog jedinog update-a. Furao sam neke custom ROM-ove ali ni njih nije bilo mnogo. Smorio sam se ziv. Na kraju, nikako nisam mogao da ga prodam iako je bio kao nov. Jednostavno proculo se o LG-ju i njihovoj glupoj politici, a Samsung je samo izbacivo nove modele,a tako i nove update-ove. Menjao sam ga na kraju za Galaxy Nexus i9250 i kao da sam progledao. Telefon me sluzio extra. Gomila ROM-ova, velika grupa developera na xda, softver perfekcija...Skoro sam presao na Note jer mi je trebalo nesto drugacije za promenu. Sve sljaka super, sem sto smara taj problem sa EFS particijom pa ne mogu bas da se zezam sa telefonom koliko bi hteo...

Videcemo kada se pojavi novi Nexus. Ako bude bolji ovo sadasnjeg mozda se opet vratim na LG... ,)

Poslednja izmena:
^^ BackUp efs traje 2 minuta maksimalno. Ne vidim zasto bi bio problem.

Ja sam promijenio 3-4 custom rom-a bez problema.

Ja sam, posle duze pretrage, nasao ovu originalnu Samsungovu futrolu u VIP-ovoj prodavnici u Knez Mihajlovoj za 2000din. Imali su u beloj i crnoj boji. Inace svuda je skuplja barem za 500-600din. Mogu ti reci da sam prezadovoljan. Ipak je original original,a cena je ista kao i preko a mozda i jeftinije...

Pogledajte prilog 120455

Uzeo sam Nillkin scrub futrolu i foliju koja je dosla uz nju. Prezadovoljan sam. Sad mi je manji strah da ce zbog klizavosti izleteti iz ruke :)

^^ BackUp efs traje 2 minuta maksimalno. Ne vidim zasto bi bio problem.

Ja sam promijenio 3-4 custom rom-a bez problema.
Objasnio sam jos ranije sta mi se desilo.Dok ne nadjem neko valjano resenje necu da se zezam sa tim...

Uzeo sam Nillkin scrub futrolu i foliju koja je dosla uz nju. Prezadovoljan sam. Sad mi je manji strah da ce zbog klizavosti izleteti iz ruke :)
Nilikin je isto OK. Jedino sto mi se ne svidja sto ne stiti lajsnu sa gornje i donje strane...

Poslednja izmena:
Jel ima neko visak original kabal od n2? Smrskao sam sinoc svoj, a ne kupuje mi se sve i svasta. Sediste na preklop odradilo svoje:

abad8261a7fe880645e4ccdba28c734933d04d4537c88e245b8bc96f0b23f501.jpg

Kakav može biti capdase case, od neke tvrde gume...? Onako pod prstima djeluje kvalitetan.

Vredi li 15e? Dolazi i neka folija iz njega...

Ja sam kupio rezervni USB kabal sa ebaya. Ista debljina kao i onaj što je došao sa telefonom i za sad radi dobro. Kupio sam ga jedino zbog toga nek ne moram da se saginjem ispod stola i prebacujem onaj iz punjača u usb kad želim neki veći file da prebacim na telefon.

Koji kernel koristite sa Omega romom?

Nazad
Vrh Dno