Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Ovo bas nesto cudno pokazuje... Rezultati variraju od 750 do 1600.

Evo jednog:
uploadfromtaptalk1371122426008.jpg

Batalite taj program. Ako želite da izmerite brzinu u lokalnoj mreži povucite neki veliki file preko es file explorera. Samo obratite pažnju na to gde ga snimate - da nije na neku sporu sd karticu.

Bas preko file manager programa sam i provalio sporost wlana. Potom skidanje velikog fajla sa ftp servera sa neta takodje se vuce.
Sa druge strane speedtest.net pokazuje normalno bandwith ali definitivno ne radi dl kao sa desktop masine.

Drugari ja predjos sa S3 na Note2, hajde preporucite neki rom, moram da napomenem da sam na s3 bio na Saletovom romu, tako da bi mi slicna situacija legla i na note 2. :)

Omega rom je moja preporuka,neces pogresiti sigurno,ja ga koristim 3-4 meseca a zahtevan sam poprilicno i ako nesto ne valja primetim odmah :)

Instalirao nocas omegu, jedino sto mi ide na zivce je raspored onih "notification panel" ikona koje ne znam kako da vratim na fabricke ili da prerasporedim. Sve ostalo extra. :)

edit: upravo se snadjoh gde i to da promenim. Suupeeer!!!

Poslednja izmena:
Bas preko file manager programa sam i provalio sporost wlana. Potom skidanje velikog fajla sa ftp servera sa neta takodje se vuce.
Sa druge strane speedtest.net pokazuje normalno bandwith ali definitivno ne radi dl kao sa desktop masine.

I meni se pokazuje problem od prvog dana: wifi ukljucen nonstop, dodjem do radijusa rutera, zakacim se i brzina dl ne prelazi 1mbs. Iskljucim-ukljucim wifi i brzina skpci na 10mbs... Ne kapiram... A ne vidim svrhu da svaki put palim-gasim wifi na telefonu, nije mi prvi android i nisam pre to radio... Neka ideja?

Ljudi treba mi pomoc hitno.
Nemogu da vratim oficijalni rom na fon, ubacio sam sentinel rom v.4.40 i nesvidja mi se nikako kako radi.
Probao sam par puta da ubacim zadnju verziju jelly bean v.4.1.2 za srbiju preko odina, ali telefon se samo restartuje i nista vise.
Nikad nisam ovaj problem mada nisam ni neko barata sa ovim stvarima, cesto. Samo kada moram, imao sam pre SII, SIII i sve je bilo super....
Sta da radim... nemam drugi telefon u koji mogu da ubacim mikro sim karticu...

Jel si probao prvo iz twrp ili cwm da odradis full wipe pa onda da udjes u download mode i flashujes iz odina?

Mozda ti ne valja rom...probaj neki drugi,onaj za telenor ili vip ako si na nekoj od tih mreza...ja sam pre neki dan flesovao taj za srbiju, sve proslo bez problema. ...

Kazi mi koji omega rom konkretno, kucao sam omega rom na xda developers i otvorio mi je sve i svasta...pa da budem iskren sumnjam da imam problem u kompu. Uradio sam par puta fles iz odina na original i nista, nemoguce da nevalja rom skinuo sam sa xda..., a na onaj sammobile nemogu da se registrujem. Mada imam i onaj za telekom i onaj za srbiju (sto su oni izbacili), neradi ni jedan, samo vrti onaj plavi krug non stop na pocetku...
a opet s druge strane uradim cwm i flesujem ga direktno sa telefona , sve radi normalno. Sem sto mi bateriju guta i sentinel rom i slim rom i jos jedan sto sam pokupio na xda, a to meni nikako neodgovara...

Evo update jutros sim free

Prilozi

• uploadfromtaptalk1371454950717.jpg
    uploadfromtaptalk1371454950717.jpg
    68.5 KB · Pregleda: 168
To bi bilo nekih 600-700MB za 4.2.2

Ne glumi good gay-a :p

Ups mislim guy-a, *** ova predikcija zeza :D

Vrh Dno