Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Pa sta ti je tu lose?!?! 4h ti je bio screen on...

Kako sta je loše? Jel nornalno da neko od 8h zeva aktivno u mob 4h? To je bila poenta. Ovaj s on samo tako moze da se nabije. Evo sad sam bio napolju i odmah spadne 10 posto a s on nesto smešno

Tvoj telefon je verovatno neki kućni čovek, ne voli napolje da ide :D

To danas izuzetak, tj. do malopre, cepao sam tenis sad jedno sat i po po vrucini da se iskupim :d

Jedno pitanje
Zanima me kad prikljucim telefon na komp otvorim eksternu memoriju ,otvorim fajl gde mi se nalaze slike vidim ikone slika tj programa koji ih otvara , ali nikako da namestim da se one vide
Da li je to moguce uopste

Hoce da vidi thumbnail od slika,cisto da prepozna slike koje mu trebaju.
Mislim da se to namesta u windowsu u gornjem desnom uglu menjas velicinu thumnailsa.
Ako ne moze tako ja drugo resenje ne znam:)

Hoce da vidi thumbnail od slika,cisto da prepozna slike koje mu trebaju.
Mislim da se to namesta u windowsu u gornjem desnom uglu menjas velicinu thumnailsa.
Ako ne moze tako ja drugo resenje ne znam:)

Na to sam mislio ,probao menjam velicinu i nista se ne desava tj sem sto povecavam thumnailsa (to da bi me neki razumeli) pa moram na engleskom :rolleyes:

Poslednja izmena:
Moguce zato sto nema vise opcije da mountujes kao klasican usb flash nego mtp.

Znaci to mi je sto mi je ,ok gledacu preko datuma nema mi druge

A ako nisi rutovan,jel imas onda resenje?

Pa rutujes :d

Ko se plasi da rutuje a ima ovakav telefon, nek kupi iPhone ili neku Lumiu

Ja sam ovde dao konkretno rešenje, tako da nema potrebe za tim tonom ;)

rutovan je ,rekoh vec da imam omega16 na njemu

instalirao sam usb mass storage enebler ,sad ne vidim ,internu memoriju ali vidim eksternu i slike ccc

Pa to ti je samo za karticu, valjda. Kad hoces internu ti koristi media. Ja uglavnom baratam karticom.

ok,mislio sam da moze da se vidi i jedno i drugo ,al ok snaci cu se

Pa rutujes :d

Ko se plasi da rutuje a ima ovakav telefon, nek kupi iPhone ili neku Lumiu

Ja sam ovde dao konkretno rešenje, tako da nema potrebe za tim tonom ;)

Nije nikakav ton,nego hocu da kazem da nismo svi isti i nece svako da gubi garanciju.
A mnogi nisu ni vicni rutovanju i flesovanju niti ih to zanima.
Samo sam to hteo da kazem.

Nije nikakav ton,nego hocu da kazem da nismo svi isti i nece svako da gubi garanciju.
A mnogi nisu ni vicni rutovanju i flesovanju niti ih to zanima.
Samo sam to hteo da kazem.

***, to ti je kao da neko trazi da besplatno otkljuca telefon- za nesto je root neophodan, i ako hoce da uradi to, nema kukanja. A osim toga, strogog sam uverenja da ne postoji osoba koja nije vična već samo lenja osoba jer postoje cak i snimci gde se prati sve u korak.

necu spavati dok ga ne uploaduju na sammobile :D

Код мене на кецу исто не може , подешавања у Win. Expl. не помажу ....једино Kies ...

Ja sinoc probah i kod mene se vide thumbnailovi.
Windows 8 i LG Optimus G.

Znaci ostaje jedino da se ubaci usb mass storage app pa po potrebi ga koristiti

moram jos jedno pitanje da postavim
dok sa imao stock rom tj telefon nije bio rutovan,bez problema sam otvarao neke linkove .sad te linkove ne mogu da otvorim u opera brauzeru koji sam i tada koristio (recimo na apkmania blogu) odes na zippyshare.com i bez problema skines nesto ,sad kad ispod aplikacija kliknem na mesto koje vodi ka njemu ne desava se nista
ima li neko resenje za ovo

Nazad
Vrh Dno