Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

To nema veze sa root-om

Jesi probao clear data i cache opere? Reinstall?
Probao neki drugi browser?

Ni ja nisam mogao da otvorim nista iz apkmanie zbog adf.ly gluposti.
Nisam nasao resenje.

Probao sam brdo brauzera i nema sanse ,dok sam imao stock rom nije bilo problema
Sad ne znam da li je to do roma ili .....
Ali eto gluposti koje meni licno smetaju ***a grunes ne bas malu lovu u telefon i onda te zezaju gouposti

За adf.ly само додајте www. на почетак

Iskljucite AdBlock.

velika mosa za note 2 4.2 ....:(((

velika mosa za note 2 4.2 ....:(((

Sad je izašao LEAK za S3, još malo pa će izaći i za Note2. Isto je bilo i sa 4.1 za S2 i Note1 - najpre je izašao za S2 a posle nekih dve nedelje je izašao i za Note.

Djilkosh_Ns

ne spamuj na temi Note1 o Note2
svuda ga ima gde ne treba ccc

Imam tupavi pouch koji fino izgleda, ali pre par dana potrcim da uletim u gradski i isklizne mi iz dzepa. *** plitak neki dzep na sorcu :/
I naravno kako kriska uvek padne na namazanu stranu tako je i ovaj morao da padne na tu jedinu koju pouch ne pokriva i ljusne mu se gornja leva ivica. Nije se ni ugasio, sve super radi samo sto je malo krznut, ne i ulubljen ili napukao.
Dobro sam prosao, al sad mi nekako nije vise od dragocenosti :D
Od sada gde god idem, a ne treba mi obicna torba, nosim sa sobom manju torbicu gde trpam tel, kljuceve i ostalo, lekcija naucena :) I nadam se da ce Note 3 da ima mesto za traku.

Društvo,molim za pomođ...Trebam nositi telefon u Telenor na reklamaciju pa me interesuje kako da uradim clear onaj COUNTER BINARY da vratim na 0 i Samsung official...Pojavila mi se nema je svuda i nema je stalno roze mala linijica na levoj strani ekrana...Nema je kroz ceo ekran od gore do dole nego onako po 1 cm...Uglavnom je nema nikad ali se na neku plavu boju pojavi jbm li ga...HVALA unapred svima...HVALA:wave::wave:

Omega v17:

1d7h i 5h screen on.... Cini mi se da je malo screen on-a?

Jel si to ti ipak prelomio na N2 u odnosu na SXZ ? :)

Није, прочитај оглас који је ставио. :p

Da li je moguce da dajes prednost onoj igracki u odnosu na note2
Dati za sony 420 evra?Hm,razmisli ti jos malo

Da li je moguce da dajes prednost onoj igracki u odnosu na note2
Dati za sony 420 evra?Hm,razmisli ti jos malo

Noviji + 13 Mpx camera + Vodootporan, jel je to dovoljno prednosti?

Neću da idemo ot ali vi ljudi baš navalili. Uzeću ono što se MENI sviđa i ono sto MENI odgovara.

Hoću Xperiu Z ali ako ne nadjem dobru ponudu uzeću Note 2.

Nije dovoljno jer ta kamera od 13mp nije ništa bolja od ovih od 8. Jedino sto je vodootporan pa mkzes da ga ispustis u wc solju, a inace je telefon teško njesra- posle par sati korišćenja je ostavio bas los utisak: kamera se pali 5 sekundi, a ekran je očajan. Teški očaj. Pogledaj u temi na početku sam kacio sliku pored s3 iz ugla- užas blagi.

Ali da, kupi ono sto se tebi sviđa, koliko god to nesto imalo mana

^ sto ne pitas ove ljude sa foruma koji imaju telefon kako radi. Evo Wahad je prezadovoljan, blue, megaskot takodje, odradili su apdejtove i kazu da sve radi brzo i normalno i imaju primerke sa Sharp ekranima a ne onom katastrofom koju si ti video (taj jdc se ne ugradjuje od sredine marta i ono je stvarno dno, posebno uglovi gledanja i tu si u pravu).

Naravno Note II je klasa za sebe u svakom smislu i najbolji Samsung Android uz GS4.

Poslednja izmena:
Prestao sam da pratim taj mob cim je vraćen, super ako su sredili ekran. Generalno je lepo radio telefon ali mi bilo dzabe sve kad je onakav ekran bio.

A sto se tice "zadovoljnosti" tesko da ce neko da kaze da ne valja mob koji je preplatio, a i pun je forum ljudi koji su prezadovoljni starijim i dosta lošijim telefonima, tako da je to stanje zadovoljstva subjektivna kategorija. Evo npr ja kad se setim ekrana na note 1 muka me uhvati i morao sam da ga se otarasim sto pre, a gomila ljudi je prezadovoljno

Poslednja izmena:
Pa sa takvim pristupom su sami sebe sahranili.. vecina testova (PA, gsm arena itd je i dalje sa podacima i pod utiskom te stroke i ''apdejt'' sharp ekrana nije naveden osim u slucaju XZL) dosta ljudi je stvarno u tripu da je sve i dalje onako i ja za ono ne bih dao ni 200e i tu se slazemo (imas tu u temi poredjenja koja sam kacio, taj strokavi ekran je osim po rezoluciji mnogo losiji i od starijih led lcd sony ekrana, bukvalno uglovi gledanja na nivou nekog telefona od pre 2 godine).

Ali prema ovome sto pisu xda korisnici XZ a i ljudi na benchu (realno ima ih mozda 5) sve radi dobro (neko je imao problem, zaboravih ko ali sudden death ili tako nesto), kamera je poboljsana, polako se pegla honami kamera softver, 4.2.2 je tu a sharp ekran je sasvim solidan iako je losiji od samoleda i super lcd3. Kapiram da ljudi ne bi pisali lazi/gluposti samo da bi se tesili da nisu bacili pare.. a i prodali su dosta XZ po svetu, sumnjam da bi ljudi kupovali djubre i jos hvalili na xda.

A sto se tice "zadovoljnosti"..

Pa dobro, ima i toga ali opet svako moze da odmah proda telefon i malo izgubi na tome pa da kupi sta mu odgovara. Sve ostalo nema mnogo smisla a to kad neko sebe tesi je stvarno bolesno :d

Ali prelazak sa samoleda na drugi tip ekrana stvarno ne moze da odgovara svakome i treba probati i uporediti ekrane.

Poslednja izmena:
Nije dovoljno jer ta kamera od 13mp nije ništa bolja od ovih od 8. Jedino sto je vodootporan pa mkzes da ga ispustis u wc solju, a inace je telefon teško njesra- posle par sati korišćenja je ostavio bas los utisak: kamera se pali 5 sekundi, a ekran je očajan. Teški očaj. Pogledaj u temi na početku sam kacio sliku pored s3 iz ugla- užas blagi.

Ali da, kupi ono sto se tebi sviđa, koliko god to nesto imalo mana

Ne znam koji si to Xperia Z koristio ali onaj što sam ja koristio nekih pola sata, je na mene ostavio pozitivan utisak. Kamera se ni na mom Note 1 ne pali 5 sec. Sa lockscreena joj treba 3-4 sekunde a na Xperia Z je ulazak u cameru sa lockscreena gotovo trenutan.

Onaj Xperia Z što sam ja koristio je imao Sharp display, i baš sam ga testirao pored Note 1. Šteta što nisam imao kod sebe foto aparat da slikam. Testirao sam ga u zamracenoj prostoriji sa oba telefona nameštena jedan pored drugog i sa brightness na 100%. Probao sam i sa BE on i off na xperii a na Notu je screen mode bio na standard. Pustio sam isti HD clip - planet earth. Naravno rezultat je odavno poznat:
Note ima bolje uglove gledanja ali razlika nije tolika da kazes da se na XZ nevidi nista na displayu ako ga ne gledas pod uglom od 90 stepeni. Ima u XZ temi neko je slikao iz toliko oštrog ugla da niko normalan nece koristiti tako telefon a zamisli tekst se da procitati na ekranu čak iz toliko nebuloznog ugla a boje nisu isprane - ima razlike ali nije ogromna.
Note ima daleko bolju crnu boju (minus blackclipping) mada ni na XZ nije bila toliko loša da možeš da kažeš da je siva. Još je na XZ u taskbaru čekao update ali drugar nije dao da ga odradim. Zadnji update je calibrisao boje i zamenio kompletni interface u crno a ne tamno sivo kao sto je bio u pocetku.
Xperia Z ima daleko bolju belu boju koja je kristalno bela i nema plavi tint kao što ima na Notu.
Što s tiče ostalih boja BE ih bas pojačava toliko da dobije sAMOLED efekat.

Poslednja izmena:
To je onda ovaj sa sharp ekranom, ja sam koristio prvu verziju, dok jos nije kod nas bio u prodaji. Mislim da se sa lock screena i ovde palila odmah ali 5 sekundi trebalo preko ikonice kada se prvi put pali. Suplo duze nego na n7000

Pitanje jedno
kada se ubaci novi oficijalni rom 4.1.2 sa novim apdejtom ,vidim na xda da je posle vracanje na stari problem zbog mogucnosti gubljenja imei itd
Pa me zanima obzirom da kazu da je potrebno imati bekap efs da bi mogao vratiti na stari rom ,da li posto imam omega files pro i preko njega bekapovan efs mogu to iskoristiti u slucaju da pri flesovanju nopvoga roma nesto podje napopako ili moram odraditi bekap onako kako se pise tamo na xda

Nazad
Vrh Dno