Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Normalno da zeza predikcija kad svasta pretrazujes po netu, pa ti sad po difoltu izbacuje 'gay' :D :D

Nije to, nego telefon zna šta hoću da napišem čita misli :p

da li je probao neko omegu v17 ima li neke bitnije razlike u odnosu na v16?

Poslednja izmena:
Pa ne bi pitao čovek da nije -.-

Na xda je na vrhu liste u sekciji Android development, da si bacio pogled video bi odmah

ne bi ja to dirao za sada
odradice se za v17 neki apdejt,koliko vidim ima tu nekih sitnih bagova
mislio sam da je neko od nasih znalaca instalirao ,pa da cujemo iz prve ruke ,sta i kako

Ja sam pre oko sat i nešto ubacio, al mi isti djavo. Za sad nisam primetio nista drugačije od v16

Ma,dok ne stigne4.2.2 nema tu nekih promena
kao izbacili apdejt zbog baterije i nekih poboljsanja na andoidu ,ma sviranje....
pa note2 im je u rangu sa S4 ne znam sta cekaju vise sa tim apdejtovima,goveda

Ovo su izbacili da speru usta, pošto su dodatno odložili 4.2.2

Nadam se da ce pre avgusta da izbace. Jedva čekam neku promenu :)

Cekaju da prodaju s4 koliko su planirali pa ce onda pustiti apdejt.
Ja danas zamenio note za optimus g,sta cu,zavisnik sam od menjanja telefona:)
Za sada sam zadovoljan kako lg radi,jedino me baterija brine posle prelaska sa note-a:)

pa kako pisu na nekim blogovima,sajtovima itd,mada je sve neprovereno izaci ce tek kad se pojavi note3 ili kad ovaj vec bude blizu da bi mogli sibnuti note2 na 4.3.ma sa njima nikada nacisto sta ce uraditi

Izdao si Samsung porodicu, pu :p

Al si lud..ja ovo čudo ne bih menjao ni za sta trenutno. Ovakvu funkcionalnost ne nudi nijedan uređaj na tržištu.
Posebno ne bih LG uzeo.
Mogao si htc one da probaš

Optimus G pro ili samo G?

ako je G pro onda sjajno ako je G onda ti ode sa konja na magarca

Poslednja izmena:
Samo G:)
Odlican je Note,ali mi je malo dosadio pa sam zato menjao.
Napisacu kasnije utiske ako uhvatim vremena,za sad sam zadovoljan kako radi,a izgleda mnogo lepse od Note-a.

Da izleda lepse, izgleda
Note je bezlican telefon totalno po meni,jedino sto je zver,nije mi jasno sto ga ne odradise kao note1
LG je po tom pitanju daleko ispred Samsunga opet kazem po meni
ja sam hteo uzeti Gpro al nisam mogao cekati vise i tako zavrsih sa note2
Ali ako mi se ukaze povoljno prodacu note i uzecu LG

I ja bih uzeo G Pro,ali nazalost nema ga i ko zna kad ce stici kod nas.
Mada mi trenutno pase manji ekran,malo me je zamorio Note sa ekrancinom,ali to je kompromis koji se pravi pri kupovini tolikog telefona:)

Uf preci sad na manji ekran ,tesko ,ali nikada se ne zna

Pricam pre par nedelja sa drugarom iz Makedonije ,kaze oce nov telefon uzeo bi S4
ja mu kazem ok ,ali previse para i ne donosi neko cudo od opcija
ma jok,oce on S4 i to je to pita koji da uzme 9505 ili 9500 bla bla,ja mu kazem batali to uzmi note2 manje kosta a i on kamiondzija vuce neki tablet sa sobom plus telefon ,ma muka mu vise
Uzeo ga u petak ,zove u nedelju i kaze druze kad sam uzeo u ruku note i S4 ,znao sam odmah sta cu uzeti ,evo pricamo sa vibera iz Austrije ali sa note2 :), tablet vise ne vucem sa sobom ,na note gledam filmove ,slikam ,slusam muziku setkam po netu,a ziveo je u zabludi da je note prevelik a da je S4 ludilo neko
To mi se svidja kod note telefona 2u1 ,tablet ti fakticki i ne treba(naravno ko ima potrebe za takvim telefonom)

Isto tako pre par meseci drugar iz Hrvatske uzima telefon i kaze posle 4-5 godina na iphonu ne bi da menja bla bla uzeo bi 5 itd
Rekoh mu druze batali 5 skupa uzmi note2,i onako setkas po Hrvatskoj takav mu posao isto vukao neki tablet plus telefon ,zove pre par nedelja i kaze mi ***e ja sam ziveo u zabludi da je iphone nezamenljiv,pa vise se nikada ne bih vratio na njega ,ovde sta god prikljucim radi,ne moram se zezam sa kompatibilnoscu itd(nije covek iz price da zna se bavi telefonima,hoce jednostavno da fon sam sve radi )tablet batalio ,kaze cim izadje 3 prelazi na nju
Poetna price ,ko jednom ovo cudo uzme u ruku ili se navuce iz prve ili mu se zgadi iz prve :)

Poslednja izmena:
Posle Note2 svi telefoni mi izgledaju smešno mali, iako to nisu. Once you go black (5.5"), you never go back.

Nova Omega v17:

1. Znatno brzi ulazak u bilo koju aplikaciju i prikaz sadrzaja.
2. Brza rotacija ekrana u aplikacijama koje to podrzavaju.

To je ono sto sam odmah primijetio.

Ostalo jos testiram. Treba da vidim i kakav je modem....

Auu pa zar moze ista brze od v16,vidim da imaju ljudi problema sa modemima,ne rade svi sa tom verzijom

Meni nešto baterija brze curi. Na 86% sam imao samo 40min s on a sve na wifi

^ на v17?? Онда остајем на 16

Погледај bbs, мора да ти је нешто држало проц на максимуму максимума :)

Nemam bbs.
Mrzi me I da trazim. Baci link
Ali ne verujem da je kucao cpu jer je ladan mob

Dovoljno je i da vrti na 200 ili 500mhz i dalje će biti ladan :) ne mora uvek da drži na Max frekvenciju.

E da znaš search da koristiš našao bi :p

Google > bbs xda = nadjes temu i aplikaciju na prvoj strani :)

Odlepio sam skroz danas sa korišćenjem telefona. Vrućina i zabio sam se u sobu, i evo rezultata (21min sam gledao jednu seriju):

Screenshot_2013-06-20-16-47-06.png

Screenshot_2013-06-20-16-47-46.png

Omega 17, kernel nisam dirao

Nazad
Vrh Dno