Uf preci sad na manji ekran ,tesko ,ali nikada se ne zna
Pricam pre par nedelja sa drugarom iz Makedonije ,kaze oce nov telefon uzeo bi S4
ja mu kazem ok ,ali previse para i ne donosi neko cudo od opcija
ma jok,oce on S4 i to je to pita koji da uzme 9505 ili 9500 bla bla,ja mu kazem batali to uzmi note2 manje kosta a i on kamiondzija vuce neki tablet sa sobom plus telefon ,ma muka mu vise
Uzeo ga u petak ,zove u nedelju i kaze druze kad sam uzeo u ruku note i S4 ,znao sam odmah sta cu uzeti ,evo pricamo sa vibera iz Austrije ali sa note2

, tablet vise ne vucem sa sobom ,na note gledam filmove ,slikam ,slusam muziku setkam po netu,a ziveo je u zabludi da je note prevelik a da je S4 ludilo neko
To mi se svidja kod note telefona 2u1 ,tablet ti fakticki i ne treba(naravno ko ima potrebe za takvim telefonom)
Isto tako pre par meseci drugar iz Hrvatske uzima telefon i kaze posle 4-5 godina na iphonu ne bi da menja bla bla uzeo bi 5 itd
Rekoh mu druze batali 5 skupa uzmi note2,i onako setkas po Hrvatskoj takav mu posao isto vukao neki tablet plus telefon ,zove pre par nedelja i kaze mi ***e ja sam ziveo u zabludi da je iphone nezamenljiv,pa vise se nikada ne bih vratio na njega ,ovde sta god prikljucim radi,ne moram se zezam sa kompatibilnoscu itd(nije covek iz price da zna se bavi telefonima,hoce jednostavno da fon sam sve radi )tablet batalio ,kaze cim izadje 3 prelazi na nju
Poetna price ,ko jednom ovo cudo uzme u ruku ili se navuce iz prve ili mu se zgadi iz prve