Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Koliko vam traje baterija ako je svetlo na maksimumu?

To je bolje neisprobavati :)

Za neupućene kao ti da znaš da imaš SAMOLED i usled dugog držanja maksimalnog osvetljenja može da dodje (sigurno) do pojave burn in-a (to kontaktiraj Google search za detalje)

Sledeci put ce da slusa starije :)

Da znaš da ću slušati:d
Smanjio sam čim se to pojavilo i evo sad se nešto malo pojavi ponekad, valjda će skroz prestati:p

To ne prestaje :) kad kad jednom dobiješ ožiljak, uvek će se videti. Mada kad tad ce se pojaviti burn in, većinom posle 2 godine normalnog korišćenja.

Nisam probao, hvala za info.

Treba mi default app za fm radio za note2. Instalirao sam clean rom i sad nemam fm radio. Ako neko ima ili pak zna link za tu aplikaciju, bio bih zahvalan.

Ako je stock samsung ROM onda izvuci iz nekog roma i pushuj u /system/app i podesi permission na 644, ako je AOSP, pozdravi se od FM radia

Узео сам flip cover код Кинеза.
Локација: нова зграда (она бела), први спрат, десно крило, страна зграде ближа улици Ј. Гагарина.
Цена 1000рсд. На бувљаку или нема или су ужасне...
Није оригинал (онај који се ставља уместо задње маске), али је ова по мом мишљењу и боља јер су ћошкови заштићени.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1361966081280.jpg
    uploadfromtaptalk1361966081280.jpg
    73.6 KB · Pregleda: 207
  • uploadfromtaptalk1361966090111.jpg
    uploadfromtaptalk1361966090111.jpg
    52.5 KB · Pregleda: 213
  • uploadfromtaptalk1361966099436.jpg
    uploadfromtaptalk1361966099436.jpg
    73.1 KB · Pregleda: 205
  • uploadfromtaptalk1361966112096.jpg
    uploadfromtaptalk1361966112096.jpg
    49 KB · Pregleda: 201
  • uploadfromtaptalk1361966122494.jpg
    uploadfromtaptalk1361966122494.jpg
    46.8 KB · Pregleda: 204
Poslednja izmena:
Za te pare izgleda više nego ok.

Рече ми продавачица да ће ускоро бити неки нови модел, али није умела да објасни који.
Каже: не знам ја то, то мој муж доноси.
Бацио сам кутију која изгледа као и оригинал, само што на врху пише www.sansung.com :D

Ja lično ovo ne bih stavio ni da mi poklone. Mnogo glomazan mob bude. Onaj fabricki sto menja poklopac pa i nekako, al ovo..

Изгледа мање гломазан него што сам очекивао!! Лакше рукујем са овим овако него са note1+ силиконска оболога.

Ал добро, о укусима се не расправља :)

Не волим ни ја, али не бих волео да после плачем кад ми испадне :)

Који ром користите?
Ја сам прекјуче ставио омегу, ништа посебно...има мало више неких опција, али ништа спектакуларно.

Da li neko od vas ima problema sa kamerom na n2?
Kada slikam po malo losijem osvetljenju (tipa nije 12h i nije suncan dan i naravno nisam napolju) slike su uzas. Npr ako slikam kola a iza njih je bandera onda se svetlo sa bandere razlije po celoj slici a kola se skoro i nevide. Isto i kada je sumrak. Ponekad su slike i u takvim uslovima ok. Desava mi se da npr slikam nesto u sobi i par slika su nikakve a par slika odlicne. Podesavanja ista tj sve na auto.
Koristim stock rom i to mi se desava i kada je baterija puna i kada je ispod 30%.

Da li neko od vas ima problema sa kamerom na n2?
Kada slikam po malo losijem osvetljenju (tipa nije 12h i nije suncan dan i naravno nisam napolju) slike su uzas. Npr ako slikam kola a iza njih je bandera onda se svetlo sa bandere razlije po celoj slici a kola se skoro i nevide. Isto i kada je sumrak. Ponekad su slike i u takvim uslovima ok. Desava mi se da npr slikam nesto u sobi i par slika su nikakve a par slika odlicne. Podesavanja ista tj sve na auto.
Koristim stock rom i to mi se desava i kada je baterija puna i kada je ispod 30%.

Ne bi trebalo da ti se to desava, ima sam N2 nekih 20 dana i slikao sam sa desu u kuci dosta i slike su bile sve iste, dobre, odlicne:)
E sad ja sam skinuo sa Playstora neku kameru ( sad ne mogu da se setim koju) i samo sam sa njom slikao.
Probaj da ubacis neku i da slikas sa njom

I meni su uglavnom dobre ali nekad se desi da nisu ni za sta.
Npr slikao na time square-u i ono, prvih par slika ocaj zivi. Sva ona svetla se nekako razlila po celoj slici, nijedna reklama se nevidi dobro. A posle sve slike odlicne.
Probam kuci isti djavo.
Imao sam i s3 i nikada nije bilo problema.

Kakva je vidljivost ekrana na suncu? Ovo mi je veoma bitna stavka, pošto često baratam sa velikom količinom raznog teksta koji mi šalju na mejl. Na GSMA kažu da je N2 lošiji od S3 po tome, ali N2 mi odgovara zbog velikog ekrana - baš iz poslovnih razloga...

I meni su uglavnom dobre ali nekad se desi da nisu ni za sta.
Npr slikao na time square-u i ono, prvih par slika ocaj zivi. Sva ona svetla se nekako razlila po celoj slici, nijedna reklama se nevidi dobro. A posle sve slike odlicne.
Probam kuci isti djavo.
Imao sam i s3 i nikada nije bilo problema.

Dok ne okačiš neku sliku ne možemo ti reći šta je loše.

Ovaj na vrhu je vec solidno izgreban :d

I dalje je titanijum sivi The King of the Hill, jedini izgleda malo ekskluzivnije, ovo ostalo kad se pogleda baš vrišti 'plastika'.

Kad već komentarišešete boje da ti se pridružim, da kažem šta mislim o sivom (dvoumio sam se o sivom i belom) koji mi ostavlja bezveze utisak, beli mi je ostavio bolji utisak i uzeo sam beli. Siva varijanta deluje nekako jeftino i jadno, više se primećuje onaj providni sloj plastike, ona fora kao nrushed aluminium, ustvari izgleda jeftino. Mislim da je stvar ukusa koja se kome boja više sviđa, al kad ste već navalili dao sam i ja komentar.

Ja sam uzeo sivi,ali slozicu se da izgleda dosta jeftino s obzirom na cenu.
Stvarno su mogli malo kvalitetnije da urade ovaj phablet:)
Osim toga,prezadovoljan sam uredjajem,radi odlicno,baterija je brutalna a i ekran je vrhunski.
Stvarno nemam zamerku sem na taj kvalitet izrade,pravi samsungovski:)

Vrh Dno