shatroghistro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.05.2009
- Poena
- 275
Zato što napred nije sivi titianijum :d
Zato što napred nije sivi titianijum :d
Hahahahahaha. Ma beli je najlepsi![]()
Mislis na ove:
http://dx.com/p/6000mah-rechargeable-external-battery-pack-with-cellphone-adapters-blue-54010
http://dx.com/p/9000mah-mobile-exte...r-with-cell-phone-adapters-black-silver-54978
Sad sta je tu je, mozda i nisu toliko losi, videcu. Koliko sam nasao na netu, ljudi su bili vise nego zadovoljni konkretno ovim modelima pa reko da uzmem za sebe i brata.
Za note 2 mi bas i nisu toliko neophodni, ali sam narucio pre nego sto sam prelomio da zamenim htc. Na htc je baterija drzala max 2h aktivnog igranja tako da mi je uvek falilo dok se 4-5h klackam autobusom do kuce, a cesto je znalo da mi nestane i preko dana. Dva sata u prevozu i stanicama, pa onda jos malo ga procvakam i ode baterija. E sad na note 2 drzi dosta duze. Prosto mi krivo sto je toliko jaka baterija, a ja uzeo akumulator![]()
Videćemo kad ih isprobamo? Ako je tako, svakako ću napisati ovde.
gde se pise o njemu? nisam video kako taj izgleda... ne kontam zasto bi bio jeftiniji 100e, jel postoji neki razlog?
+1. Bivsi sam vlasnik S3,a vlasnik Note 2 vise od mesec dana. Vredi svaku paru razlike![]()
Telekom i VIP imaju 4.1.2., dok za Telenor nije jos izasao.Pitanje za one koji nisu rutovali Note 2 i imaju stock rom, da li ste dobili (da li uopšte postoji oficijalni) apdejt na 4.1.2 ili je i dalje 4.1.1?
Cao drustvo jedno pitanje na brzinu ....ali verovatno je vec pisano o time a nisam u mogucnosti da citam sve postove...
Imam S3 i danas bi trebalo da ga prodam pa da kupim Note 2 koji je nov ali kupljen u telenoru. E posto sam ja na vip-u interesuje me procedura unlocka tel. Jel isto kao na S3.. ili bilo koji drugi android...? Gubim garanciju ... ?
Hvala
Sve je isto. Lako se rutuje, lako otključava. A vraćanje na fabričko stanje može al uz malo muke u zavisnosti koji je bootloader na uređaju. Najnoviji ili stari. (Ako je 4.1.1 onda je stari)
Sve je isto. Lako se rutuje, lako otključava. A vraćanje na fabričko stanje može al uz malo muke u zavisnosti koji je bootloader na uređaju. Najnoviji ili stari. (Ako je 4.1.1 onda je stari)
AKo ploča "crkne" na rutovanom telefonu, kako onda vratiti na fabričko stanje?
Mislim da ce shatroghistro sa zadovoljstvom da ti odgovori![]()
Pa ako crkne ploca nemogu ni u servisu izvaliti da je phone bio rootovan.[/QUOTE
U pravu si, naravno da neće moći da ustanove da je rutovan. Svašta i pitam? :lupko:
shatroghistro ce da dobije ospe od tog pitanja :whip: Posebno sto se pominjalo na prethodnoj strani (i pre toga jedno 5 puta, al dzabe kad ljude mrzi da kucaju u pretrazi.) Ni ja ne znam gde je tacno tako da bih isto tako morao u search da kucam, a sto bih to radio ako nije nesposoban![]()
Mislim da ljudi vise pitaju za iskustvo nekog ko je skoro otkljucavao, dal ima nekih promena, dal sve lepo radi...
Mnogi nisu do sada imali potrebe da otkljucavaju pa se plasimo da nesto ne zeznemo
Nego me zanima, dal nakon otkljucavanja moze da se zadrzi fabricka verzija rom-a ili ide neki custom?
Meni je ovako fabricki super, ne bih da menjam.
E da, ovo me zanima, da li mogu da vratim na neku raniju verziju androida? Recimo odradim update na 4.1.2 i hocu nazad na 4.1.1
sta god odaberes dobices novi bootloader.
Posto ne mislim da ga rutujem, a telefon je sim free, da li je tvoj predlog da ga apdejtujem? Sta dobijam, a sta "gubim" s nivim 4.1.2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari