Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

galaxsim unlock, 2$, evra, cega li vec na marketu ili na xda besplatna

Tako je. Root ,galaxsim unlock i triangle away. Pa i ako nesto crkne bole te brige.
Bolje dati 20e za 24mes garancije nego 200e za plocu.

ne pomaze triangle away na ovogodisnjim romovima ali ipak ima nacina sa vracanjem starog bootloadera

Ako se otkljuca tako, telefon ostaje rutovan na 4.1.1. Ako se koristi triangle away na to sve se vraca na official stanje i status device nije modified? Neka me ispravi neko ako gresim.

Pretpostavljam da bi onda i OTA update trebao da radi?

Imao sam desetak dana Note 1 i juče ga prodao. Kupujem za koji dan "dvojku" pa me interesuje, da li se Note 2 može otključati u "kućnoj radinosti"? Ako ne može, da ne kupujem sa Telenora sa 24 mes. garancije, nego sim free sa 6 mes. gar. Razlika u ceni je 20€, tako da to nije odlučujući faktor.

Na svakih 5 dana neko pita isto i oznova se postavljaju linkovi. Koristi searxh opciju, sve imas napisano. Kucaj kako otkljucati ili tako nesto. Nemoj da ste lenji.

Ovde sam proverio, daje ono sto treba. Ja sam pisao o tome isto vece kad sam kupio telefon i stavio sam keywords da se lako nađe. Al bitno da si se snašao :)

Pogledao sam cene Note 2 novih telefona u halo oglasima i gomila njih je 580 e. Jesu to cene skocile od posle nove godine? Vidim da su ovde ljudi prognozrali da cena posle par meseci prodaje pocne da pada i da bude 450 e.

Pozdrav,

ne pomaze triangle away na ovogodisnjim romovima ali ipak ima nacina sa vracanjem starog bootloadera

Da ali ga otkljucas dok je jos na 4.1.1 i posle preko Mobile Odine ubacis neki 4.1.2 ako hoces i imas 0 i sve official. I kad crkne,cak i da udju u down mod, mogu da te povuku za cok sajlu.

Pogledao sam cene Note 2 novih telefona u halo oglasima i gomila njih je 580 e. Jesu to cene skocile od posle nove godine? Vidim da su ovde ljudi prognozrali da cena posle par meseci prodaje pocne da pada i da bude 450 e.

Pozdrav,

Sve zavisi koliko ljudima treba para. Ako je nekom hica on ga da i za 420, a neko ga zacepi i po 580e.
Brat je skoro uzeo note2, od nekog lika koji ga je uzeo u telenoru, za 470e 3-4dana star sa svim papirima i garancijama i tome slicno.

Je li ovo provereno upustvo, odnosno da li ga je neko koristio?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1917564

http://galaxynote2root.com/galaxy-note-2-root/how-to-root-galaxy-note-2-easiest-method/

Nadam se da ovim linkovima ne kršim pravila foruma?

Imas na 61. strani. Ja sam uzeo sa telenor mreze, nov, neotpakovan. Dobio racun i garanciju 2 godine, 480e, crn tj siv, mada je meni to crno.
Prvo sam hteo beli, ali kad otvorih kutiju ono crn :d Kaze covek moze da zameni, nego nisam hteo da cekam jos par dana. Posle sam isao do Usca, video beli jos jednom i bar se meni vise svidja crni. Mozda se malo vise vide otisci pozadi, ali nije strasno.
Malo sam citao, ali nisam pokusavao da otkljucam jer planiram da uzmem telenor postpaid, broj mi ionako na telenoru, a taman se uklapam u taj paket - 1820din mesecno, 300minuta, 1gb brz net posle dial up neograniceno pa ne moram da se cimam dal sam probio, sms vec svi daju... Jedino mozda bude problem kad odem van, ali imam neku nokiju za pozive, a note napunim zezancijama i koristim kao tablet, eventualno se nakacim negde na wifi, toga bar ima sve vise.

Poslednja izmena:
Kako crn, molim te? Jel u mraku? :d
Ajde note 1 sto su izmisljali pebble blue, ali ovo se jasno vidi da je sivo/alu, nidje veze s crnom

Pa ono jes, pozadi je siv, al napred mi vise vuce na crno :p

Dijagnosticki meni za Note 2 ili Secret menu kako ga neki zovu, moze da zatreba pri kupovini koriscenog telefona...

http://whatswithjeff.com/samsung-galaxy-note-2-secret-menu/

U okviru istog upustva, otključavanje bez rutovanja? Da li je probao neko, pošto piše da je nekom uspelo, a nekom ne?

http://whatswithjeff.com/how-to-unlock-samsung-galaxy-note-2-or-galaxy-s3/

Imas na 61. strani. Ja sam uzeo sa telenor mreze, nov, neotpakovan. Dobio racun i garanciju 2 godine, 480e, crn tj siv, mada je meni to crno.
Prvo sam hteo beli, ali kad otvorih kutiju ono crn :d Kaze covek moze da zameni, nego nisam hteo da cekam jos par dana. Posle sam isao do Usca, video beli jos jednom i bar se meni vise svidja crni. Mozda se malo vise vide otisci pozadi, ali nije strasno.
Malo sam citao, ali nisam pokusavao da otkljucam jer planiram da uzmem telenor postpaid, broj mi ionako na telenoru, a taman se uklapam u taj paket - 1820din mesecno, 300minuta, 1gb brz net posle dial up neograniceno pa ne moram da se cimam dal sam probio, sms vec svi daju... Jedino mozda bude problem kad odem van, ali imam neku nokiju za pozive, a note napunim zezancijama i koristim kao tablet, eventualno se nakacim negde na wifi, toga bar ima sve vise.

Hvala, našao. Zar ne koristiš neki silikon case za zaštitu ;) i otiske?

Pa jes, ovo desno je bas crno :p Valjda mi se crni ugasen ekran :D

@Marinko89 Nisu imali flip cover koji sam hteo pa sam kupio pouch futrolu u koju se stavlja telefon, ali moras da ga vadis kada ga koristis. Nesto kao za naocare. Fino izgleda, ali me u pocetku smaralo i bilo neprakticno. Zato sam posle uzeo nosson futrolu iz koje se ne vadi. Lici na flip cover samo sto se ne menja maska vec se telefon stavi u taj plasticni deo za koji je zakacen preklop za ekran. Fino je za gledanje filmova jer moze da fiksira telefon u uspravnom polozaju pa ne moras da ga drzis.
Onda sam prelomio za prvu futrolu, pa sam nosson stavio u oglas, ali posto niko nece verovatno je zadrzim.
Dobro je da imas neku futrolu kad das drugom da se igra jer za go telefon treba malo navikavanja. Bar sam ja u pocetku imao utisak da lako moze da mi isklizne, a nisu mi male sake. Sada ga vec koristim skoro svuda, ali nema sanse da ga koristim jednom rukom dok se drugom drzim u busu. Ne znas kad moze da zakoci.

btw mali off, upravo mi stigose eksterni punjaci preko dx :)

Poslednja izmena:
@MPM, uzeđu običnu silikonsku oblogu ( Capdase ili Teracell) za 500 din., navikao sam se na njih jer sam za sve touch telefone njih koristio.

Mogao bi da napišeš utiske za eksterni punjac, posle prvog korišćenja. Ja ću napisati čim mi stigne.

Oni externi punjaci sa dx-a su tesko njesra. Bacene pare.

Od danas sam i ja ponosni vlasnik.Moze neka preporuka u BG za neku dobru futrolu za ledja.

Oni externi punjaci sa dx-a su tesko njesra. Bacene pare.
Mislis na ove:
http://dx.com/p/6000mah-rechargeable-external-battery-pack-with-cellphone-adapters-blue-54010
http://dx.com/p/9000mah-mobile-exte...r-with-cell-phone-adapters-black-silver-54978

Sad sta je tu je, mozda i nisu toliko losi, videcu. Koliko sam nasao na netu, ljudi su bili vise nego zadovoljni konkretno ovim modelima pa reko da uzmem za sebe i brata.
Za note 2 mi bas i nisu toliko neophodni, ali sam narucio pre nego sto sam prelomio da zamenim htc. Na htc je baterija drzala max 2h aktivnog igranja tako da mi je uvek falilo dok se 4-5h klackam autobusom do kuce, a cesto je znalo da mi nestane i preko dana. Dva sata u prevozu i stanicama, pa onda jos malo ga procvakam i ode baterija. E sad na note 2 drzi dosta duze. Prosto mi krivo sto je toliko jaka baterija, a ja uzeo akumulator :D

Poslednja izmena:
gde se pise o njemu? nisam video kako taj izgleda... ne kontam zasto bi bio jeftiniji 100e, jel postoji neki razlog?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno