Mislim da je to sve spojeno i da se tako i menja... Ali ipak dobro proveri možda je samo gorilla
nebitan je scenario, bitan je ekran![]()
imam ponudu da ga ovako skrkanog prodam za okruglo 300e dragome prijatelju bosancu, sobzirom da radi, tako da ce verovatno taj scenario da se izglasanajradije bi ga zadrzao jer sam veliki fan Note1, i nije mi jasno sto su mu sk*njali rezoluciju ali i dalje je top android uredjaj ako izuzmemo touchwiz.
ne volim izduzavanje telefona, mnogo prijatnije je kad je debeli. Sa monitorima ima smisla kada su 16:9, telefoni zbog dva moda po mom misljenju ne valjaju u tomm odnosu. Note1 je pravi phablet, a Note2 bi bio savrsen da je ostao sa 800px u sirinu. bar meni ocu da kazem![]()
ne volim izduzavanje telefona, mnogo prijatnije je kad je debeli. Sa monitorima ima smisla kada su 16:9, telefoni zbog dva moda po mom misljenju ne valjaju u tomm odnosu. Note1 je pravi phablet, a Note2 bi bio savrsen da je ostao sa 800px u sirinu. bar meni ocu da kazem![]()
Drustvo izvinite na pitanju ali kada je telefon Root-ovan i ima aplikaciju SuperSu,ako bih root-ovao ponovo jer nisam ubacio CWM recovery da li moze Root preko Root-a ili moram prvo unroot-ovati...HVALA svima unapred i kako se ubacuje CWM recovery da bih mogao instalirati Custom rom-ove i koji je najbolji kuvani rom...Criskelo,Revolution HD,Vein Droid,Omega...HVALA jos jednom...
Prvenstveno sam mislio da ga prodaje zbog veličineTesko da ces naci polovan jer mislim i smatram da trenutno nema osobe koja je nezadovoljna svojim mezimcem. Mozes da nadjes samo nove sa mreze ili sa strane![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari