Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Planiram put do severnih suseda i uz povraćaj Afe, telefon bi me izašao oko 370€. Da li je to dobra cena? Sada sam video telefon u izlogu i deluje ogromno. Privlači me baterija, a zanima me u kom rangu je kamera?

Цена је савршена. Код нас на огласима је 480+.

Planiram put do severnih suseda i uz povraćaj Afe, telefon bi me izašao oko 370€. Da li je to dobra cena? Sada sam video telefon u izlogu i deluje ogromno. Privlači me baterija, a zanima me u kom rangu je kamera?

Ti to nas malo zezaš? lspod 500e nema da se nađe kod nas, a ti pitaš jel dobra cena.. za te pare mozes samo drljavi iP 4s da uzmes. A kamera je u samom vrhu, nema sta da se polemise jer je sam telefon trenutni najbolji na trzistu. I mnogo je lakse da se koristi nego sto izgleda.

Ne zezam, jednostavno imam SGS koji se sprema za vecna lovista. Spremao sam se da uzmem LG Nexus; ali em ga nema, em losija kamera, em najnoviji rezultati baterije me dosta razocaravaju. Merkao sam i SGS3 i Note 1, medjutim vidim da nikako da ispeglaju SW za njih.

Za cenu pitam jer vidim da su prvi primerci isli za oko 500E, ali jos je nov telefon i nema ga mnogo po oglasima, pretpostavljam da ce cena ici dole. Ipak ovaj moj ce imati stranu garanciju, tj. kao da je i nema.

Od telefona ne zanima da je brz, sto Note2 jeste, da je dobra baterija - i ovo odgovara koliko vidim ovde. Ostalo je i pitanje za kameru, ako je u rangu SGS3 i tu sam zadovoljan.
Poslednje je pitanje velicine ekrana, ali na sve se covek valjda navikne.

Tako da sumiram, ne zezam, vec ozbiljno pitam trenutne vlasnike.

Jel bi odao tajnu gde ga ima za te pare ;) gledao sam mmarkt i dosta je skuplji....

Ne zezam, jednostavno imam SGS koji se sprema za vecna lovista. Spremao sam se da uzmem LG Nexus; ali em ga nema, em losija kamera, em najnoviji rezultati baterije me dosta razocaravaju. Merkao sam i SGS3 i Note 1, medjutim vidim da nikako da ispeglaju SW za njih.

Za cenu pitam jer vidim da su prvi primerci isli za oko 500E, ali jos je nov telefon i nema ga mnogo po oglasima, pretpostavljam da ce cena ici dole. Ipak ovaj moj ce imati stranu garanciju, tj. kao da je i nema.

Od telefona ne zanima da je brz, sto Note2 jeste, da je dobra baterija - i ovo odgovara koliko vidim ovde. Ostalo je i pitanje za kameru, ako je u rangu SGS3 i tu sam zadovoljan.
Poslednje je pitanje velicine ekrana, ali na sve se covek valjda navikne.

Tako da sumiram, ne zezam, vec ozbiljno pitam trenutne vlasnike.

Trenutni sam vlasnik, zato ti i odgovaram, ne pricam napamet. Senzor kamere je kao na s3, samo ima neka softverska poboljsanja. Ne znam sta si mislio kakva ce da bude na najboljem mobilnom uredjaju koji samsung ima u ponudi.. A pitam jel zezas kad pitas jel ok cena 370 zato sto za te pare samo imas polovan s3 da kupis, a prvi primerci su bili po 550e, i jos uvek se za toliko prodaju pojedini. 500 sam ja video najnizu cenu, i to samo beli, nigde ovaj titanijum sivi sto imam.

Dakle, ne pitam jel nas zzas da ces da kupis, nego sto pitas dal je cena od 130e ispod svake cene ok (a za garanciju ces da ostvaris ako se nesto desi, nije na kraj sveta madjarska i brdo ljudi ide tamo cesto)

Tesko da ce da te "izadje" 370e uz povracaj Afe. U svakom slucaju trenutno dobra cena, a racunaj da ce posle nove godine biti 450e kod nas u oglasima sa 2 godine garancije.

Nemoj da ocekujes da padne na 420e jer sam ja note jedan prodao za 400e pre 4 meseca a bio je star 12 dana, to je 8, 9 meseci nakon izlaska. Tesko da ce onda n2 da spadne na tu cenu a izasao je kod operatera pretproslu subotu. Ja sam hteo prosle nedelje da dam za isti taj mob 450e, bitno mi bilo da ima racun i garanciju. Kupuj to i ne razmisljaj. To je smesna cena. Mozes cak i pare da zaradis ovde.

ti telefoni od 140 i kusur hiljada forinti su sa 1g garancijom.Kao kod nasih divljaka.Ovi legalni su dosta skuplji :)

Hunder, kako se drzi onaj kuvani rom? Jel ima onaj ink efekat? :D
I jel su vratili status bar na crno?

Hunder, kako se drzi onaj kuvani rom? Jel ima onaj ink efekat? :D
I jel su vratili status bar na crno?

Trenutno sam na omega 8.0 i mogu reci da je extra osim ovog peha sa browserom. A status bar je crn da ne moze crnji :D
Ubacili su karaktere u tastaturi pa drzanjem mogu odmah da se koriste bez ulaska u poseban meni. Ima ink i sa prstom :) i jos po koja fora a to morate sami otkriti ;) svaka preporuka u svakom slucaju. Baterija traje pa traje 7h ili manje ako se koristi vise dana. Ali nemam bojazan da ce me izdati za 24h sto za druge telefone nisam mogao da siguram. Vise ne vucaram punjac sa sobom vec opusteno uzivam u ovom van serijskom telefonu.

Vanserijski nego sta :D
Jedino me smorilo sto krcka pozadi pa sam morao da stavljam selotejp i da glavim bateriju. Naravno da sam provalio kad sam trljao ceo poklopac :d

Gore iznad kamerice mi krckalo i dole kod olovke kad se stisne malo iznad. Probaj prstom redom da 'peglas' po poklopcu, pa javi :)

Poslednja izmena:
Moracu da te razocaram meni nista ne pucketa niti skripi. Sve je zategnuto samo tako

http://www.argep.hu/product_2097203.html

To je 500€, i uz povraćaj Afe izađe oko 370€.

Praviš standardnu grešku u vezi vraćanja poreza. Ne možeš da dobiješ nazad 27% od maloprodajne cene, tih 500 eur je cena koja se dobija kao osnovna cena + porez. Tako da je cena bez poreza oko 393 eura (393,7+27% = 500).

Mada opet je dosta jeftinije, osim ako naravno ne ideš samo zbog toga, onda nema smisla :)

da, stvarno sam napravio gresku u racunu, hvala na ispravci.
idem sluzbeno, tako da ... :D

Ajde ko ima mob da proveri da li mu pozadi krcka kada prelazi prstom preko poklopca (celom duzinom) uz osrednji pritisak. Posebno deo pri vrhu izmedju kamere i ulaza za slushke. Takodje, kod olovke po duzini, ali skinite poklopac i onda stiskajte na gore duz kanala gde je olovka pa javite dal se cuje stogod. Ako je tako samo kod mene, jel potpada pod garanciju ako nov mob star 13 dana krcka na vise strana?

Ja moj prepipah al nista ne pucketa pogotovo ne bez poklopca. To mi bas kod tebe nije jasno. Ili nije dobro zategnut il poklopac dobro ne naleze.
Nego da vas ja pitam nesto. Koliko vam skida procenata kad vam je sync upaljen na wifi u standby modu. Npr koliko vam skine na 3h ako ne koristite tel?

Bas cudno onda tako da naprave da neki krcka, a neki ne. Pozvacu servis da pitam. Koliko je bese ono od kada uzmes uredjaj da ti zamene novim 10 dana ili 2 nedelje?

Za stand by ne znam, nisam obracao paznju, a i nikad mi nije telefon 3h neaktivan.

Nisam skidao poklopac al sam malo jace stiskao po njemu I krcka nesto malo....ali generalno nikad ga tako ne bi stiskao da bi skontao da krcka.....ne znam sta da ti kazem....

Cuje mi se kad sam sam u sobi i kad je tiho pa kad zarotiram mob ili nekad kad jace stegnem, ali nista strasno, samo me nervira sto znam da krcka pa onda ko budala s vremena na vreme tu stiskam.

Koliko ja znam iz iskustva Madjari ne vracaju svih 27% posto poreza, kupovao sam pre par meseci kod njih hranu i nikada mi nisu vracali ceo porez, vec deo poreza, mada se i tada isplati kupovati u madjarskoj. Raspitaj se koliki je tacno procenat povracaj poreza na tehniku, jer je npr. za mlecne proizvode manji povracaj poreza nego na ostalu hranu. Pozdrav!

I, jel neko ko je rutovao probao da menja dpi? I na koliko? Ja bih rado usitnio sve, a da ne zakuca i da sve lepo radi.

Sto bi zakucao? Možeš slobodno menjati dpi...

Note 1 mi tako upao u boot loop, pa se ne secam kako se bese resava a da ne pobrisem sve. Bas bi mi znacilo da sve smanjim, dosta su ga ukrupnili za ovako veliki ekran :)

Pa preko build.prop - a čini mi se normalno menja, a ima i programa :)

Nisi me razumeo- znam da je preko build fajla u system folderu, nego ne znam sta cu ako upadnem u boot loop, to se ne secam kako tacno da revert-ujem, dal wipe dalvik i cache.. Bar bih sa 320 na 280 smanjio, posto kukaju na 240 da ima FC i da je zguzvano

Edit: smanjio sam preko ovog fajla na 280, taman bi bila merkica da ne pomeri sve ikonice na gore i one kuglice koje oznacavaju homescreen. Takodje, dial pad i tastatura ne popunjavaju ekran. Nije bas za koristiti. Ne znam sto nisu stavili ovako kad je mnogo bolje. Ko da su pravili za ljude koji imaju problema sa vidom.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno