djurkash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.09.2009
- Poena
- 465
Mozda najbolja reklama za jedan telefon ikada.
Opasno nema šta...
Mozda najbolja reklama za jedan telefon ikada.
Planiram put do severnih suseda i uz povraćaj Afe, telefon bi me izašao oko 370€. Da li je to dobra cena? Sada sam video telefon u izlogu i deluje ogromno. Privlači me baterija, a zanima me u kom rangu je kamera?
Ne zezam, jednostavno imam SGS koji se sprema za vecna lovista. Spremao sam se da uzmem LG Nexus; ali em ga nema, em losija kamera, em najnoviji rezultati baterije me dosta razocaravaju. Merkao sam i SGS3 i Note 1, medjutim vidim da nikako da ispeglaju SW za njih.
Za cenu pitam jer vidim da su prvi primerci isli za oko 500E, ali jos je nov telefon i nema ga mnogo po oglasima, pretpostavljam da ce cena ici dole. Ipak ovaj moj ce imati stranu garanciju, tj. kao da je i nema.
Od telefona ne zanima da je brz, sto Note2 jeste, da je dobra baterija - i ovo odgovara koliko vidim ovde. Ostalo je i pitanje za kameru, ako je u rangu SGS3 i tu sam zadovoljan.
Poslednje je pitanje velicine ekrana, ali na sve se covek valjda navikne.
Tako da sumiram, ne zezam, vec ozbiljno pitam trenutne vlasnike.
Jel bi odao tajnu gde ga ima za te paregledao sam mmarkt i dosta je skuplji....
Hunder, kako se drzi onaj kuvani rom? Jel ima onaj ink efekat?
I jel su vratili status bar na crno?
Planiram put do severnih suseda i uz povraćaj Afe, telefon bi me izašao oko 370€. Da li je to dobra cena? Sada sam video telefon u izlogu i deluje ogromno. Privlači me baterija, a zanima me u kom rangu je kamera?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari